Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag belde ene Noah van Consumind ik gaf aan dat ik in de auto zat in spitsuur en dat het smoor druk op de weg was dus op moest hangen. Toen ik op hing belde hij maar door en door tijdens rijd... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alles Je denkt een berekening online in te vullen vervolgens wordt ik elke avond gebelt, ik heb geen behoefte aan bellen Vallen jullie me dan ook niet elke dag lastig heeel storend! Nee ik ga julli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boete overstap ruim 600€ dus ik wil de overstap annuleren,maar jullie zijn telefonisch onbereikbaar. Formulier laad niet. Dus......problematisch.. Dat was vrijdag.... Vandaag hebben ze terug g... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben specialisten in huis, die voor jou al jouw de energiekos...

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misleiding. Dacht met anwb energie te bellen, maar het bleek consumind te zijn.

Enkele weken geleden wilde ik contact met anwb energie. Ik konip de internet site van anwb energie kiezen uit drie nummers. Omdat de eerste twee nummers constant in gesprek waren, het derde nummer(waarbij “anders” stond geschreven) gebeld. Toen er werd opgenomen, gevraagd naar anwb energie. In de veronderstelling dat ik met een medewerkster van anwb energie sprak, vroeg de medewerkster, wat ik precies wilde, in de veronderstelling dat ik met een medewerkster van anwb energie belde, mijn probleem,( ik heb tot op heden geen afrekening over 2025 gekregen en heb nog € 157 tegoed).uitgelegd. De medewerkster begon direct over een vast contract bij Essent voor drie jaar vast,in plaats van een dynamisch contract gezien de huidige problemen in het Midden Oosten. Op een gegeven moment begon de medewerkster mij een volledig, inmiddels door haar opgemaakt contract voor te lezen en probeerde mij enkele malen over te halen dat ik accoord ging, toen ik zei dat ik eerst het een en ander op het intranet wilde onderzoeken, bleef zij maar aandringen dat ik accoord moest gaan met het door haar opgestelde drie jarige contract bij Essent. Omdat ik bleef herhalen dat ik niet accoord ging, zei de medewerkster van zij het door haar opgestelde contract zou verwijderen.Toen ik de volgende dag weer hetzelfde nummer belde en direct naar anwb energie vroeg, zag de medewerkster kennelijk aan de hand van mijn 06 nummer dat ik de dag ervoor had gebeld en zij begon ook weer over het driejarig contract van Essent. van mijn kant weer enkele malen gezegd dat ik het niet wilde, leek mij pas later dat ik met consumind had gebeld. Heel vreemd dat hun nummer op de internet site van anwb energie staat. Ben blij dat ik niet ben ingegaan op hun Essent contract, de medewerksters zeiden ook steeds dat ik 14 dagen de tijd had om het contract van Essent op te zeggen!
Achteraf bleek ik dus twee keer contact heb gehad met consumind

5 mars 2026

Dank voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat er verwarring is ontstaan rondom het telefoongesprek. Wij willen hierbij benadrukken dat ons telefoonnummer in ieder geval niet op de website van ANWB staat. Mogelijk bent u via een externe website of zoekresultaat bij ons terechtgekomen, waardoor deze verwarring is ontstaan.

Daarnaast spijt het ons te horen dat u het gesprek als opdringerig heeft ervaren. Dit is niet de manier waarop wij met klanten willen omgaan, en wij nemen uw feedback hierin serieus en zullen dit intern bespreken.

Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen via 030-7009 727.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Nooit doen

Nooit doen, ze vertellen niet het hele verhaal achter overstappen ze beloven een boete die niet klopt en minimaal 2 x zo veel is , ze vertellen niet dat in de winter overstappen niet handig is dan krijg je altijd een hoge eind rekening, ik zou €69
Boete betalen en kreeg een afrekening van ruim €731 (incl de boete van meer dan €200 )
Met de maand lasten ging ik wel naar beneden maar ik had natuurlijk veel beter kunnen wachten tot augustus en zij verdienen hier ook aan en vertellen niet over dat het dom is in de winter je energie contract open te maken, je wordt verblind door het zakken van je maandbedrag!!
Al met al krijg ik ze nu niet aan de telefoon, elke keer mega lang in de wacht, ik ben dus zeker NIET tevreden !!
Mij terug bellen is er ook niet bij !!!!

Zouden jullie mij aub terug kunnen bellen, ik heb 1 x een werknemer aan de telefoon gehad toen was er een landelijke storing waardoor wij ons gesprek niet konden hebben, huj vuel steeds weg! Maar de dag erna of daarna ben ik niet terug gebeld, ik heb jullie een paar x gebeld maar ik stond zo lang in de wacht, elke x weer, ik ben ook zo geschrokken van de afrekening van Vattenfall , €731 😳
Vandaar de review maar ik wacht nu af op jullie telefoon!!
En hopelijk komen we eruit!
Mvrgr

2 april 2026

Dank voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u niet tevreden bent. Wij begrijpen dat dit voor frustratie kan zorgen.

Graag kijken wij samen met u naar uw situatie om dit te verduidelijken. U kunt ons bereiken op 030-7009 727. Daarnaast, als u reageert op uw informatieaanvraag, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alles

Alles
Vallen jullie me dan ook niet elke dag lastig heeel storend!
Nee ik ga jullie niet bellen bel mij nooit meer

26 mars 2026

Svar från Consumind.nl

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart, onze excuses daarvoor. We begrijpen dat je hier geen behoefte aan hebt.

Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen via 030-7009 727 of klantenservice@consumind.nl? Dan zorgen we er direct voor dat je niet meer gebeld wordt en lossen we dit netjes voor je op.

Verschrikkelijk opdringerig personeel

Toen ik op hing belde hij maar door en door tijdens rijden ik drukte hem elke keer weg.
Op laatst was ik zo boos dat ik opnam en zei wat mankeerd jou ja ik vindt het niet netjes dat u zomaar ophangt zegt ie.
Nou ik zei wie denk je wel niet wie je bent idioot hoeft mij nooit meer te bellen !!!! En toen opgehangen weer ze hoeven mij ook nooooooiit meer te bellen !!!!!
Wat een opdringerige verschrikkelijle mensen zouden dit gewoon moeten verbieden !

26 mars 2026

Svar från Consumind.nl

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, onze oprechte excuses hiervoor. We begrijpen heel goed dat het erg storend en onveilig is om herhaaldelijk gebeld te worden terwijl u in het verkeer zit, dat is uiteraard nooit de bedoeling.

We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Het is absoluut niet onze intentie om opdringerig over te komen of u een onprettig gevoel te geven.

Om ervoor te zorgen dat wij uw gegevens kunnen opzoeken en u definitief uit ons belbestand kunnen halen, willen wij u vriendelijk vragen om te reageren op het informatieverzoek dat wij u hebben gestuurd. Op die manier kunnen wij u snel terugvinden in ons systeem en u verder helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

na al eerder geklaagd te hebben over…

na al eerder geklaagd te hebben over dezxe telefonische colporteurs en het inmiddels blokkeren van 5 telefoon nummers was het vandaag weer raak. 2 x binnen 5 minuten belt cosumind weer en zodra ik me meldt hangt men meteen op. Waren de heren de vorige keer alleen aan het drammen, vandaag hebben ze niet eenas het fatsoen om hun eigen oproep op te volgen en iets te zeggen.

Via gtrustpilot kreeg ik het verzoek mijn gegevens door te geven want Consumind kon zich niet vinden in mijn klacht. Niets meer gehoord tot vandaag.

Nu gaat er ook een klacht naar de ACM en als deze rotgein doorgaat rijden we met alle plezier een keer naar de Kobaltweg 11, 3542 CE Utrecht.......

16 mars 2026

Svar från Consumind.nl

Dank voor uw bericht en vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat dit als zeer storend wordt ervaren en nemen uw klacht serieus.

We willen dit graag direct voor u oplossen en ervoor zorgen dat u niet meer door ons benaderd wordt. Daarvoor is het belangrijk dat we uw gegevens in ons systeem kunnen terugvinden en verwijderen.

Eerder hebben wij via Trustpilot een informatieverzoek gestuurd om uw gegevens te kunnen achterhalen, maar mogelijk hebben wij uw reactie daarop gemist. Zou u zo vriendelijk willen zijn om alsnog op dat verzoek te reageren? Met die informatie kunnen wij uw gegevens definitief verwijderen en verdere contactpogingen stoppen.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We doen ons best om dit zo snel mogelijk netjes voor u af te handelen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Door Consumind heb ik m'n hoogste…

Door Consumind heb ik m'n hoogste energierekening ooit !! Ik heb een contract van 3 jaar getekend bij EnergieDirect ..., ik heb altijd een zelfde maandelijks bedrag betaald bij diverse energieleveranciers , mijn verbruik is ook nooit afwijkend geweest.
Maar NU bij EnergieDirect ..., betaal ik ineens veel meer maandelijks EN is mijn jaarafrekening €517..., LET OP!!! ; Zij halen het gewoon van jouw rekening af DUS boek het direct terug en verander het maandelijks bedrag op de RegelTeef app!!!
2 CHARLATANS die onder 1 vies hoedje samenwerken, CONSUMIND EN ENERGIEDIRECT.
Ondanks mijn overstapboete .. ( contract loopt nog 2 jaar ), weet ik gegarandeerd dat ik overal veiliger en goedkoper uit zal zijn.

9 mars 2026

Svar från Consumind.nl

Bedankt dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen.

Het spijt ons te horen dat uw overstap tot hogere maandelijkse kosten heeft geleid dan u had verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn, zeker wanneer u gewend bent aan een stabiel bedrag.

Om dit goed uit te zoeken en te kijken of uw maandbedrag en verbruik correct zijn ingeschat, helpen we u graag verder.

Zou u willen reageren op de informatieverzoek-aanvraag die u van ons heeft ontvangen? Dan kunnen wij u sneller in ons systeem terugvinden en u gerichter helpen.

We nemen uw feedback serieus en kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ben gebeld door een medewerker van consumind

ben gebeld door Consumind.nl. de medewerker praatte maar wat , wist er niet veel vanaf. enkele dagen later werd ik weer gebeld, weer om het zelfde. aangegeven dat er al gebeld was maar geen reactie daarna. toen werd doorverbonden naar manerger.
toen werd het feest, hij ging me te keer de asociale manerger. toen heb ik gezegd dat hij zijn excuus kon aanbieden en ophangen, maar dat deed hij niet en maar door tieren.
toen heb ik hem een fijne dag gewenst en gezegd niet meer gebeld wilde worden door dit soort ordinaire club en gezegt dat er aangifte van gedaan wordt. daarna opgehangen.

3 mars 2026

Svar från Consumind.nl

Dank u voor het delen van uw ervaring.
Wat vervelend om te lezen dat u het contact met ons als onprettig heeft ervaren. Zo hoort een gesprek vanuit onze organisatie niet te verlopen.

Wij nemen dit soort signalen serieus en willen graag achterhalen wat er precies is gebeurd. Zou u zo vriendelijk willen zijn om te reageren op onze informatieverzoekaanvraag? Met aanvullende gegevens kunnen wij de situatie intern onderzoeken.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als ik eerlijk mijn mening geef HET…

Als ik eerlijk mijn mening geef HET ZIJN 1e KLAS OPLICHTERS je komt er NIET vanaf. Ik ben aan het informeren waar en hoe ik ze aan kan geven .

11 februari 2026

Svar från Consumind.nl

Wij betreuren het om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Dat is uiteraard niet wat wij voor ogen hebben.

Wij willen uw situatie graag zorgvuldig bekijken en waar nodig toelichting of ondersteuning bieden. Daarom hebben wij u een verzoek om aanvullende informatie gestuurd. Met deze gegevens kunnen wij nagaan wat er precies aan de hand is en gericht met u meekijken naar een oplossing.

Wilt u hierop reageren? Wij helpen u graag verder.

Nooit eerder 1 ster gegeven, maar dit verdient het

Ik geef eigenlijk bijna nooit 1 ster, maar de opdringerigheid van Consumind verdient dit volledig. Ze blijven bellen op de meest vreemde tijdstippen. Als je aangeeft dat je nog even wilt nadenken en van het aanbod af wilt stappen, voel je direct de druk om toch over te stappen. “Nee” is daar geen “nee”. Pas nadat je zelf ophangt en het nummer blokkeert, ben je er vanaf.

Ik begrijp dat ze werken op provisiebasis en dat elke nieuwe klant hen geld oplevert, maar doe dit dan op een fatsoenlijke manier, zonder te drammen en mensen onder druk te zetten.

9 februari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat u onze benadering als opdringerig heeft ervaren, dat is niet hoe wij willen werken. Een “nee” moet altijd worden gerespecteerd.

Wij hebben u inmiddels een informatieverzoek gestuurd. Als u hierop wilt reageren, kunnen wij uw melding gemakkelijker als klacht behandelen en onze werkwijze verder verbeteren. Excuses voor het ongemak.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik geef nooit 5 sterren

Ik geef nooit 5 sterren. Er is namelijk altijd ruimte voor groei en verbetering. De enquête was prima, het bericht daarna voelde als keiharde acquisitie en daar hou ik helemaal niet van.
Toen belde Tim en loof hem voor zijn geduld, want ik was not amused over de gang van zaken.
Tim bleef keurig, correct en wist met de nodige humor het gesprek te keren. Uiteindelijk lukte het niet om in te loggen en mijn gegevens op te halen. Tim bood aan om een dag later terug te bellen. Zo gezegd, zo gedaan. En op zijn laatste werkdag kon hij ons een prima aanbod doen, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Bedankt Tim!

6 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit voelt zwaar als oplichting

Dit voelt zwaar als oplichting, denk goed na voordat je jouw gegevens doorgeeft aan ze!

30 januari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank je wel voor je bericht. Vervelend om te lezen dat dit zo voor je voelt; dat is niet onze bedoeling. We gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. We hebben je een informatie-aanvraag gestuurd om dit te kunnen onderzoeken. Zou je hierop willen reageren? Dan helpen we je graag verder.

Onbeschoft

Onbeschoft, onbehoorlijk en niet vakbekwaam personeel aan de lijn en nemen de door de leidinggevende gegeven taak niet serieus. Klinkt al een oplichtende partij.

26 januari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad; dit is niet de service die wij willen bieden.

Wij nemen uw klacht serieus en willen deze graag onderzoeken. Hiervoor hebben wij u een informatieverzoek gestuurd. Wilt u hierop reageren, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen?

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Door drammen om direct het contract af te sluiten

Werd gebeld en heb ook het advies voor energiedirect te kiezen omdat die zo goedkoop was. Ze bleven hardnekkig vertellen dat als ik nu geen contract af sloot het morgen weer duurder was. Meerdere keren aangegeven dat ik de berekening via de mail wilde hebben. Ik vond ze heel drammerig. Zou hier geen contract meer bij afsluiten.

21 januari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons dat het gesprek als vervelend is ervaren. Dit nemen wij serieus.

Om uw melding te kunnen controleren, verzoeken wij u vriendelijk te reageren op het informatie-aanvraagverzoek dat u heeft ontvangen.

Klantenservice

Onbeschoft en agressief

Vandaag benaderd door een medewerker van consumind. Dit om mij over te halen voor een ander energie contract.
Nadat ik wat verbruik gegevens had door gegeven kwam deze meneer met een voorstel. Dit figuur had totaal niet geluisterd wat ik had opgeven. Kwam na 1 minuut overleg met leidinggevende met een voorstel. Dat ik had gezegd dat ik 30 panelen op het dak heb liggen was hem totaal ontgaan, wist daar ook bij navraag ook geen verder antwoord op te geven. Neem o.a. terug leverkosten.

Wat hij wel wilde was dat ons gesprek,, zou worden opgenomen en hij zou dan het gedane voorstel omschrijven. Toen ik zei, daar geen interesse in te hebben. Ik daar niet aan mee wilde werken kwam zijn ware aard boven. Ik moest (en dat met stemverheffing) beter luisteren etc. etc.. Vervolgens aan hem medegedeeld dat ik dat zeer zeker niet ging doen, hem wel van republiek gediend voor zijn onbeschofte gedrag. ..

Nadat ik de verbinding had verbroken, (u raad het al) die zelfde onbeschofte vlegel van buitelandse afkomst wederom aan de lijn. En dat weer met een grote bek. Verbinding maar verbroken.

Beste mensen, dit zijn een stelletje cowboys, ga er niet mee in zee.

17 januari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het spijt ons om te lezen dat het contact met onze medewerker zo is verlopen. Dit is absoluut niet de manier waarop wij met (potentiële) klanten willen omgaan, en we begrijpen dat dit voor u erg vervelend en frustrerend moet zijn geweest.

Wij nemen uw melding serieus en willen dit graag zorgvuldig onderzoeken, zodat we hier passende opvolging aan kunnen geven en herhaling kunnen voorkomen. Om u hierbij goed te kunnen helpen, willen wij u vriendelijk verzoeken te reageren op het informatie-aanvraagverzoek dat wij hebben gestuurd. Op die manier kunnen we uw melding terugvinden in ons systeem en inhoudelijk oppakken.

Alvast dank voor uw medewerking. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de ervaring die u heeft gehad.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Grappig dat dit bedrijf na 360 reviews…

Grappig dat dit bedrijf na 360 reviews en 2 sterren nog steeds reageert alsof het incidenten zijn en graag met de klant het misverstand opheldert. Voor de bühne dan wel want we gaan gewoon op dezelfde voet verder uiteraard

4 januari 2026

Svar från Consumind.nl

Dank u wel voor uw beoordeling.
Jammer om te lezen dat we niet aan uw verwachtingen
hebben voldaan. Dat vinden we vervelend om te horen.
Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht
verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via
klantenservice@consumind.nl

Dank u wel voor uw feedback.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Via de gemeente kreeg ik de link voor…

Via de gemeente kreeg ik de link voor een energie vergelijking check.
Ik wordt gebeld en we maken een belafspraak. Dat gaat goed. Meteen tijdens het telefoongesprek vind ik het erg opdringerig. Ze blijven praten als brugman, dat zij het allemaal weten en nu de overstap moet maken omdat sit gunstig is. Dat zij het goedkoper kunnen afsluiten dan als je hetzelf doet. Je krijgt niet per mail een vergelijking van de verschillende leveranciers, ik kan alleen een afsluit contract krijgen. Aangegeven dat ik dat belachelijk vind. Krijg weer te.horen dat zij weten wat het goedkoopste is omdat ze alles hebben bekeken en dat Greenchoice in mijn geval het goedkoopste is volgens hun nu zit ik bij energiedirect. Ik wil overstappen naar een vast contract. Bij energiedirect kom ik uit op een maandbedrag van 117 euro per maand. Ze geven aan dat er kleine lettertjes zijn en later zal merken dat ik duurder uit zal zijn. Greenchoice met 127 euro moet uiteindelijk goedkoper zijn. Oke stuur maar het contract als ik dan idd 2 weken bedenktijd heb kan ik nog zelf wel onderzoek doen denk ik dan. Moet ik wel akkoord geven, zodat dan over 2 weken overgestapt kan worden. Ik krijg dan contract binnen via mail en moet dan op akkoord drukken met betaalverplichting. Die betaalverplichting is er niet bij gezegd. Dat ga ik niet doen dus. Als het goed is wordt ik nog terug gebeld ivm het contract.
Het voelt toch niet goed en ga zelf nog dus onderzoek doen.
Ze zijn dus een agressieve en opdringerige verkoop organisatie ipv een vergelijking organisatie.

Zelf bij Greenchoice gekeken en kom dan uit op 122 euro voor 2 jaar. Dus als je zelf kijkt goedkoper (zie alleen geen 3 jaar contract staan)
Zoals ik nu zie nog steeds goedkoper uit bij energiedirect.

17 december 2025

Beste mevrouw Jacobs,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. We begrijpen goed dat het gesprek voor u niet prettig heeft gevoeld en dat dit vragen en twijfels heeft opgeroepen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest.

We vinden het vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft gehad dat er druk werd uitgeoefend en dat de uitleg rondom de vergelijking, het contract en de betaalverplichting voor u niet duidelijk of prettig is geweest. Uw feedback nemen wij serieus.

Omdat er in uw bericht meerdere punten staan die we graag zorgvuldig willen toelichten en omdat we het belangrijk vinden om eventuele misverstanden weg te nemen, zouden we dit graag persoonlijk met u bespreken. Op die manier kunnen we rustig uw situatie doornemen en samen kijken of en hoe wij u alsnog kunnen helpen.

Zou u ons willen terugbellen, of mogen wij u op een moment dat het u uitkomt bellen? Dan nemen we graag de tijd voor u.

Alvast dank voor uw moeite en openheid.

Niet prettig

Ik had in eerste instantie een heel leuk gesprek. Ik ontving een voorstel, waarop ik meteen op de knop voor het accepteren van het voorstel zou moeten klikken. Ik werd 20 minuutjes later teruggebeld en mij werd verzocht om op de knop te drukken. Ik gaf aan dat ik dat niet ging doen omdat ik e.e.a. eerst nog wilde bespreken met mijn echtgenoot. Dat werd absoluut niet gewaardeerd. Ik had tijdens ons gesprek afgesproken dat ik op de knop zou drukken en nu deed ik dat niet en de manager zou boos op hem worden. Gezegd dat de manager mij dan maar moest bellen en dat ik niet op de knop ging drukken voor ik het besproken had. Hij zei weer dat ik het moest doen omdat we dat tijdens ons eerste gesprek zo hadden afgesproken. Hij zou nu niet verder kunnen en ik kon er na acceptatie wel weer vanaf kunnen. Ik had ondertussen gegoogled en vond zoveel negatieve recensies over Consumind, waardoor ik niet wilde accepteren. Hij werd echt boos en ik heb gezegd dat ik het gesprek nu ging beëindigen. Hij eindigde het gesprek wel netjes

28 oktober 2025

Beste mevrouw Willemsen,

Bedankt voor uw bericht.
Het spijt ons voor wat zich heeft voorgedaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u onder druk gezet wordt. Graag nemen wij dit als klacht voor u in behandeling. Er is zojuist een informatieverzoek bericht naar u verstuurd. Als u hierop kunt reageren, kunnen wij de gesprekken terugluisteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze zetten je extreem onder druk

Helaas in verwarring dat dit door de Gemeente naar voren was geschoven, een eerste aanvraag ingevuld.
Na een overzicht van mijn situatie via de mail te hebben ontvangen ben ik gebeld.
Daar werd snel duidelijk dat het niet door de Gemeente was aangestuurd.
Vervolgens werd door Lucas netjes uitleg gegeven welk energiecontract voor mij het beste zou zijn.
De 14 dgn bedenktijd besproken.
Uiteindelijk zou mij een voorstel gemaild worden. Het werd in één riedel van 10 min voorgelezen.
Ik gaf aan dat het te veel was om in zo snel in mij op te nemen.
Ik zou daarna over 20 minuten gebeld worden om de aanbieding te bekrachtigen. Dit paste mij niet. Hierop heb ik de afspraak gemaakt dat ze de volgende dag om 11.00 uur zullen bellen.
Ik zat er 11.00u klaar voor, om 12.00 uur is er gebeld. Dat gesprek viel weg zonder een woord gewisseld te hebben.
Vervolgens ben ik rond 18.00 opnieuw gebeld. Ik gaf aan dat ik vanmorgen een belafspraak had en dat het nu ongelegen kwam. De inmiddels andere persoon bleef aandringen terwijl ik vertelde dat het nu echt niet kon. Het gesprek nam een ongemakkelijke wending, uiteindelijk heb ik hem tot 3x weg moeten drukken.
De mail met enkele vragen welke ik direct na het eerste gesprek stuurde is tot nu onbeantwoord gebleven.
Deze organisatie komt over als agressieve verkoop waarbij je direct aan de telefoon moet beslissen. Uiteindelijk stond in hun aanbieding dat deze een geldigheid heeft van ongeveer een week.
Al met al houd en heb ik een heel ongemakkelijk gevoel over deze organisatie. Ik verzoek hun om alle door mijn verstekte persoonsgegevens te verwijderen uit hun systemen.
Bij deze!

17 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mooie praatjes maar uiteindelijk agressieve verkoop truc

Medewerker Daan was heel vriendelijk in het eerste gesprek. Ik had mij perongeluk aangemeld en dacht ach geef maar vrijblijvend informatie. Duidelijk aangegeven dat ik nergens mee akkoord ga en dat het informatief voor mij was. Liep keurig verschillende leveranciers dior en vroeg of hij de beste als aanbod toe mocht sturen. Mag maar ik ga nergens mee akkoord. Nee mevrouw dat hoeft ook niet en dat snap ik. Hij zou mij dan na 20 min terug bellen om te kijken of het aanbod per mail ontvangen was. Het tweede gesprek begon vriendelijk. Ik moest even in het aanbod een vinkje op ja zetten en even op akkoord klikken (stond bij dat ik dan ook akkoord zou geven op betaalverplichting maar dat zei hij er voor t gemak niet bij) Toen ik aangaf duidelijk in het eerste gesprek aangegeven te had nergens mee akkoord te gaan bleef hij zeuren om het vinkje en akkoord ik zat er niet aan vast en had nog 14 dagen bedenktijd, hij had immers het beste aanbod opgesteld voor mij en tijd aan mij besteed. Doordat zijn toon steeds dwingender en dominanter werd in het gesprek heb ik nogmaals benoemd dat ik weiger akkoord te gaan en hem een fijne avond gewenst en de verbinding verbroken.

Zeer nare manier van verkopen en nu ben ik nog in staat om goed en begrijpend te lezen maar een ander kan zomaar ongewenst aan iets vast zitten bah!

8 oktober 2025

Beste mevrouw Smitshoek,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je dit zo hebt ervaren. Dit is absoluut niet hoe wij willen dat gesprekken verlopen. Wij nemen dit graag serieus. Via trustpilot is een informatieverzoek naar u gestuurd. Als u daarop reageert kunnen wij uw aanmelding in ons systeem terugvinden en de klacht behandelen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.