Købte et dørforhæng til knap 700kr, der begyndte at gå fra hinanden efter kort tid (muligvis en produktionsfejl). Jeg har forsøgt at kontakte Con Amore omkring at finde en løsning, men de svarer ikke... Se mer
Det här tycker kunderna
Som den foregående anmelder oplevede jeg en uhørt lang leveringstid! Jeg bestilte et forhæng, da der stod, at det var på lager. Jeg ved ikke, hvor det lager befinder sig, men jeg bestilte og betal... Se mer
Hold da helt op>>>>>! Man skal godt nok være i besiddelse, af en GOD portion tålmodighed, når man handler hos jer! Jeg bestilte et dørforhæng fredag 14. jul. 18.24, og har modtaget det i dag tir... Se mer
Con Amore har, når man, som jeg, godt kan lide, både specielle og underholdende sager, mere end hvad man nogensinde kan nå at få i fødselsdagsgave - Flotte ure, korte, krøllede eller krusede... Se mer
Företagsinformation
- Dekoration- och inredningsbutik
- Gardinaffär
- Presentbutik
- Gröna skärmväggar och rumsavdelare
- Heminredningsaffär
- Mattförsäljare
Skrivet av företaget
Con Amore har Danmarks største udvalg af dørforhæng med både forhæng med perler og bambusforhæng samt dekorative forhæng og forhæng til dør imod insekter. Vores perleforhæng findes i et væld af flotte farver, nogle meget tætte, der også kan holde fluer og andre insekter ude. Dørgardinerne egner sig godt til rumddeler, altandøre, kolonihaver, campingvogne, udestuer, flueforhæng, insektgardin, afskærmning, sceneforhæng m.v. Se også vores udvalg af eco-venlige udendørs plastiktæpper og måtter i håndvævet plastik strå.
Kontaktuppgifter
, 2500, Valby, Danmark
- +4531192219
- con_dk@yahoo.dk
- www.cona.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
LOVE IT
Mega hyggelig butik, med rigtig mange sjove forskellige ting!:) kan virkelig anbefale at aflægge et besøg:)
Butikken som har alt hvad der gør livet lidt sjovere :)
Hvis du aldrig har været i Con Amore på Østerbro før, skal du hoppe i skoene og tage afsted med det samme.
Butikken er én af de flotteste butikker jeg nogensinde har set med farvestrålende produkter på hylderne og masser af sjove dimser overalt. Hvad enten du er på udkig efter noget fedt kitsch til hjemmet eller lige den der lille sjove gave til værtinden, er det stedet af kigge.
Betjeningen er i top og de er altid søde, smilende og klar til at hjælpe.
Deres webshop har masser af spændende at byde på, så det er ikke kun folk i området der kan nyde godt af deres flotte ting. De leverer hurtigt og uden bøvl.
5 stjerner herfra !
Alt, man kan ønske sig!
Flotte ure, korte, krøllede eller krusede parykker, små borde i alskens fine farver, pruttepuder og et kæmpemæssigt udvalg af anderledes og fantastiske øreringe!
Og så tror jeg muligvis, det er verdens bedste butiksejere, der står bag disken, altid service og smil.
Con Amore er vel nærmere en oplevelse end en butik :)
Overdrevet lækker kitsch forretning med fantastiske farvestrålende ting til hjemmet eller gaveideer!
Jeg ELSKER forretningen, og har endnu aldrig gået tomhændet derfra! Con Amore, har de skønneste, skøre og fantastiske kitsch ting man bare SLET ikke kan undvære! Derudover er der eminent, kompetent og sød betjening! Den er en mustsee farvestrålende perle i København!
Fed butik, fine ting og hurtig service
Bestilte nogle varer på deres hjemmeside til afhentning. Fik meget hurtigt en bekræftelse på at tingene var klar til at blive afhentet. Hele forløbet virkede effektivt og professionelt.
Helt fantastisk butik <3
De fantastisk søde mennesker i Con Amore giver altid en fantastisk service og deres hjemmeside er helt i top. Tak for leveringen og på gensyn :)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.