Ich habe eine Allergie gegen chemische Farbtönungen, seit etwa 10Jahren. Mein Mann hat mir damals geholfen und Colourwell entdeckt. Nachdem meine Hautärztin mit mir die Tönung getestet hat und sie ihr... Se mer
Det här tycker kunderna
I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Se mer
Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Se mer
Företaget har svarat
SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
100% natural hair care and cosmetics
Kontaktuppgifter
Plevierstraat 21, 5738 BE, Mariahout, Nederländerna
- info@colourwell.com
- www.colourwell.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering

Goedemiddag
Goedemiddag
Welke root tint raden jullie aan om het groen te bedekken ?
En is het normaal dat elke keer 2 weken naar het verfen met colourwell dat je een groene gloed hebt want ik gebruik het al maanden en elke keer als de kleur eruit gaat heb ik een groene gloed

Svar från ColourWell
Bestelling snel binnen en het product…
Bestelling snel binnen en het product is Geweldig voor mijn haar.

Zeer ontevreden
Altijd zeer tevreden geweest van Colourwell maar helaas doordat mijn bestelling na 3 weken nog altijd niet is aangekomen en hier niets van Colourwell zelf uit aan wordt gedaan, ben ik inmiddels een zeer ontevreden klant! Als de bestelling van een al jaren trouwe klant t.w.v. 50 Euro na 3 weken nog altijd niet is aangekomen, ga je daar toch gelijk mee aan de slag als bedrijf ? Zeer jammer dat jullie zo met je klanten omgaan! Ik zal zeker op zoek gaan naar andere anti-allergische haarkleuringen op deze manier en zal niet nalaten een klacht in te dienen.
De producten waren niet goed verpakt
De producten waren niet goed verpakt. Product moet ik nog uitproberen.
Fijne producten maar slechte verzending
Fijne producten maar hoge verzendkosten, het zou door de brievenbus komen maar was pakketje in zwaar beschadigde envelop
Toen het pakketje bezord werd,pakte ik…
Toen het pakketje bezord werd,pakte ik het aan ging naar binnen en zag binnen pas dat de envelop open was en er 1 zakje haarverf miste, toen contact gehad met colourwell en die hebben mij gelijk kosteloos een nieuw zakje toegestuurd. Dus ik kon nog op tijd mijn haar kleuren voor het weekend. Top service!
Snel en goed afgeleverd!
Het product doet helemaal wat het…
Het product doet helemaal wat het belooft: het kleurt je grijze haren op een perfect veilige manier, zodat je tegen elke vorm van allergie beschermd bent
I have been using Colourwell for a few…
I have been using Colourwell for a few years and it’s a wonderful natural product that fits with me perfectly. Love the colour, love the healthy hair.
Geen enkele allergische reactie!
Eerste verf waar ik geen allergische reactie van krijg!

Svar från ColourWell
makkelijk in het gebruik en het dekt…
makkelijk in het gebruik en het dekt goed op grijs.Ik moet het wel elke twee weken herhalen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.