Jag har betalat för en behandlingskur…
Jag har betalat för en behandlingskur bestående av fyra behandlingar på denna salong. Enligt överenskommelsen skulle jag erhålla en dos av 0,2 mg filler per behandling för att behandla ett ärr. Jag har besökt salongen vid fyra tillfällen, dock har jag endast mottagit fillers vid två av dessa tillfällen. Jag är mycket besviken över denna brist på utförande enligt överenskommelse. Jag har informerat personalen, särskilt Maya, att jag har betalat för fyra stycken fillers-behandlingar för mitt ärr men endast mottagit två av dessa. Maya insisterar dock att hon har utfört tre fillers-behandlingar och vid mitt senaste besök, ansåg hon inte att det var nödvändigt att utföra ytterligare behandling. Trots att jag och mitt sällskap som har följt med mig på alla behandlingar, påpekar att detta inte stämmer, håller Maya fast vid sin åsikt och visar upp sina anteckningar som hon har skrivit efter mitt besök, där hon har noterat att hon har utfört tre fillers-behandlingar.
Jag har även påmint Maya om att vid mitt förra besök så diskuterade vi noggrant att jag ville ha fler fillers-behandlingar, men hon ansåg att det inte var nödvändigt. Tyvärr har Maya inget minne av detta samtal. Under mitt senaste besök som ägde rum idag, ringde jag till kliniken 10 minuter innan min bokade tid och informerade om att jag hade svårt att hitta parkering, och därför kunde komma en minut sen. När klockan slog 14:02, alltså endast två minuter efter min bestämda tid, ringde kliniken tillbaka och sa att de kanske inte kunde ta emot mig. Klockan var 14:04 när jag anlände till salongen, och jag konfronterade dem om att det var orimligt att de inte kunde ta emot mig på grund av en försening på fyra minuter. Vi diskuterade detta i ytterligare tio minuter innan Maya slutligen tog emot mig.
Jag har uttryckt min oro över att jag inte har fått det jag betalat för, men Maya verkar inte bry sig om mina synpunkter och håller fast vid sin ståndpunkt. Jag vill härmed varna alla att undvika denna salong.