CLEVERTEC Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt en vare som desværre udgik, men de gode folk hos Clevertec havde allerede en super alternativ løsning, helt uden jeg skulle gøre noget ekstra. Det er super kunde service!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt et Daikin Altherma 3 luft/vand varme anlæg. Alt fra konsulentbesøg med seriøs gennemgang af vort hus, tilbud, ordrebekræftelse, aftalt leveringsdato og selve monteringsarbejdet forløb fuldstæ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De er super serviceminded selvom de i disse dage har travlt. Flot installation både ude og inde og med elektricitet. Klart anbefalesværdige. Selv i weekend og udenfor åbningstid var der hjælp at hente... Se mer

Företagsinformation

1. Luftkonditionering
  2. Elektronikbutik
  3. Uppvärmningstjänster

Skrivet av företaget

Clevertec leverer og monterer produkter og total løsninger indenfor varmepumper og aircondition. Vi leverer og monterer Mitsubishi Electric, Fujitsu og Carrier varmepumper.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kompetent og serviceminded

Fik monteret luft/vand varmepumpe til tiden og alt fungerer perfekt. Alle aftaler blev overholdt, og Thomas Nielsen kom løbende med gode løsningsforslag. Altid imødekommende og serviceminded. Jeg kan kun anbefale virksomheden.

29 september 2017

Superdygtige og venlige

Ringede som ny kunde til dem da min varmepumpe var stået af. Det var en fredag og selvom de havde travlt kom de kl 1615 og arbejde løs i flere timer for at jeg kunne få varmen igen. Rigtigt flot og usædvanligt god service!

20 april 2017

Fremragende service

I forhold til den indskrevne reference som tidligere er indlagt, vil vi kommentere på dette, at det lyder meget underligt, umiddelbart har denne anmelder skrevet dårligt om alle de firmaer der er blevet kommenteret på, da også Clevertec direktør svarer på dette svar, og hvor det hele minitauriøst er blevet gennemgået, lyder det ikke særligt sandsynligt. Herfra kan vi kun sige at clevertec har udført alt til punkt og prikke, vi bestilte dem til at montere en Mitsubishi varmepumpe for os, og vi havde godt nok nogle problemer ca. en måned efter de havde været her med at den ikke ville varme, vi kontaktede firmaet og de var her allerede samme dag, for at udbedre fejlen, det viste sig at der var nogen der havde slukket for afbryderen til varmepumpen udenfor. Men det er da en super service at de var her 3 timer efter jeg havde talt med dem i telefonen. Det var en flink teknikker der var her, han sørgede for at vi ikke fik en regning for udkaldet. Selv om det ikke var deres skyld.

Herfra kan vi kun sige at næste gang vi skal have udført noget med vores varmeforsyning, vil det være Clevererc vi ringer til.

Med hjertelige hilsner
Bettina Larsen

23 mars 2012
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har købt et komplet varmepumpeanlæg til vores hus hos Clevertec, og lige fra starten har vi fået en super service. Vi havde besøg af en meget professionel konsulent, som har været os meget behjælpelige med at finde den netop rigtige løsning til os. En meget kompetent vejledning og nogle yderst flinke profesionelle installatører til at udføre opgaven med installationen af systemet. Vi fik en super vejledning i brug af systemet, og efterfølgende hvor vi havde spørgsmål til anlægget har vi fået hjælpe med det samme. Vi kan kun anbefale dette firma til andre.

Hans Larsen

29 februari 2012
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Handel aldrig med Clervertec

Ingen stjerner. De hentede for over et halvt år siden en sluch ice maskine til rep. og trods mange mails m.m. har jeg intet hørt. Endvidere er det tlf. nr. der er på deres hjemme side ikke til dem længere, et andet firma har lige fået numret.
Fup firma hørende til de værste.

22 oktober 2010
Logotyp för CLEVERTEC

Svar från CLEVERTEC

Som direktør for Clevertec har jeg ved et tilfælde fået oplyst, at der er blevet fremsat en kommentar på denne hjemmeside "www.trustpilot.dk".

Selvom det er et noget ældre indlæg, vil jeg meget gerne kommentere dette indlæg og have det afklaret bedst muligt
Ifølge mails og udtagelser fra vores teknikker, har jeg følgende kommentar til indlægget

Der er tale om en slush ice maskine, som du har bestilt på et tilbud via mail d. 11/12-2009 til. kr. 5.996,-
Ifølge vores system kan vi se at du har kontaktet vores serviceafdeling d. 23/03-2010, vedr. at slush ice maskinen ikke virker mere. Vores servicemedarbejder beder dig pr. mail om at kontrollere om der er lys i maskinen og tjekke strøm m.m. men vi får en mail d. 24/3 at problemet ikke er løst, men at maskinen er helt død.
Vi aftaler at der fremsendes en teknikker ud på adressen, dette sker d. 31/03-2010. Vores teknikker konstatere ved ankomst at maskinen er defekt og det aftales med teknikeren at maskinen tages med til vort serviceværksted.

Maskinen bliver undersøgt på værksted d. 08/04-2010 hvor det konstateres at maskinen er blevet fejlbetjent, da maskinen har kørt med rent vand i frost funktion, som har resulteret i at hele gearkassen defekt, da alle tandhjul er revet i stykker.
Du bliver herefter kontaktet omkring problemet af vores teknikker omkring problemet og som fortæller at fejlbetjening ikke er under garanti og at det vil beløbet sig til ca. kr. 3.500,-
Du fremsender herefter en mail til os d. 11/04-2010 at det er vores skyld at maskinen er gået i stykker, da du ikke kunne læse brugsanvisningen. Brugsanvisning med sikkerhedsforskrifter leveres altid med på dansk, sammen med følgesedlen på kassen og skal læses inden ibrugtagelsen, netop for at undgå fejlbetjening.
Ifølge systemet bliver der bestilt tandhjul fra vores leverandør d. 13/04-2010, som melder tilbage at de pt. er i restordre, men forventes på lager i uge 21. Værkstedet rykker for delene i uge 22, da vi ikke har fået dem leveret, værkstedet får nu af vide at tandhjulene alligevel ikke kan bestilles som løsdele, da de er udgået i produktion, men at vi dog kan få dem hvis vi bestiller hele gearkassen samlet, vi bestiller straks herefter en samlet gearkasse, som umiddelbart skulle være på lager. I uge 25 rykkes der for gearkassen, som endnu ikke er ankommet, men er blevet forsinket fra deres leverandør, selv om det umiddelbart skulle have været på deres lager. Værkstedet venter yderligere på denne gearkasse. Efter man nu har ventet på denne gearkasse så længe beslutter man på værkstedet at tage gearkassen fra en ny maskine på lageret.

Da ventetiden har været lang, beslutter man sig for at levere maskinen tilbage uden beregning.

Jeg skal beklage den lange ventetid på reparationen, men vil mene du har fået en umiddelbart god kompensation for dette kr. 3.500,-.

Yderligere jeg skal beklage at vores salgsafdeling ikke har været opmærksom på at dette salg er foregået til en privatkunde, da dette produkt normalt kun sælges til virksomheder, som har den fornødne viden om denne type produkter.

Ps. du skriver at du har sendt utallige email og at vores telefoner ikke virker, vi kan kun finde en eneste email efter at maskinen er kommet på værksted, kan umiddelbart ikke forstå at du ikke har kontaktet os pr. mail eller tlf. vore telefoner har haft de samme numre de sidste 11år og samme hjemmside.

Med hensyn til produktet er du mere end velkommen til at kontakte os for et evt. tilbagekøb, eller få det ombyttet til et såkaldt "HOME" produkt der er mere passende til privat brug.

Du er mere end velkommen til at kontakte undertegnede
Thomas Nielsen
Direktør
Tlf. 70 702 744 / 43 41 10 15
Email: info@clevertec.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.