4,3

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,3

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewedig mooi rouwstuk; exact wat we voor ogen hadden.

Omdat mijn vader was overleden, wilden we een rouwstuk bestellen. Via onze bloemist die net die week vakantie had, kregen we het adres door van 'de Clematis' in Duiven. Fijn gesprek gehad met een lieve mevrouw die erg met ons meedacht. Toen we het stuk gingen bekijken was het boven verwachting prachtig! Prachtige bloemen, mooie kleuren, goede kwaliteit, kortom schitterend! Het heeft bijgedragen aan een heel mooi afscheid. Ik kan 'Clematis' alleen maar aanraden!

3 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn clematis is goed aangekomen

Mijn clematis is goed aangekomen, netjes verpakt. Is een mooie, frisse gezonde plant.
Heb hem volgens de aanwijzingen netjes in de grond gezet, na hem eerst met pot en al een kwartiertje in een emmer water te hebben gezet.
Ik hoop volgend jaar te genieten van de prachtige bloemen die mijn betongaas wandje zullen opfleuren.

7 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hier kaufe ich gerne wieder ein!

Sehr günstige Pflanzen. Klare Kommunikation. Schneller Versand mit Tracking Nummer. Alles gut verpackt und bei uns wohlbehalten angekommen. Und am wichtigsten schöne, gesunde Pflanzen. Hier kaufe ich gerne wieder ein. Danke!

5 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit bedrijf zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, een verademing!

6 x sterjasmijn besteld.
Ik had ze ietsje voller verwacht, lengte klopt overigens wel en aan andere kant, ben ik ook al 3 maanden bezig deze te kopen hier en daar en is clematisonline werkelijk de enige die zegt dat ie ze op voorraad heeft en dat dit ook echt nog waar is ook!
De rest loog me voor, met moeite steeds mijn geld terug of zelfs dagelijks in het ootje bij de welbekende intratuin genomen.

De zending werd geleverd op dag als beloofd dus keurig op tijd. Uitstekend verpakt, de planten zagen er opvallend fris uit! Geen enkel blad beschadigd.

Ik ga er nu nog 6 bestellen. Hopelijk nog sneller dan kan ik vh weekend alles erin zetten.

Dit bedrijf zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, een verademing!

4 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hoewel er 4 plantjes verkeerd waren…

Hoewel er 4 plantjes verkeerd waren gestuurd (een foutje kan iedereen maken) kan ik niet anders zeggen dat ClematisOnline een internet winkel is zoals het moet zijn. Na de melding dat de verkeerde plantjes waren gestuurd kreeg ik snel reactie met de excuses en de melding dat er 2 van de 4 plantjes net waren uitverkocht. Ik mocht 2 vervangende uitzoeken en de vier plantjes werden meteen opgestuurd. De vervangende plantjes waren iets goedkoper en ook dat geld werd meteen overgemaakt. Tot zo ver dit bedrijf.
De plantjes zien er gezond uit en waren heel erg goed verpakt. Eind augustus heb ik nog een aantal planten nodig en zal zeker daar weer bestellen.

27 april 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie plantjes en goed verpakt!

Ik heb drie klimplanten besteld bij clematisonline en ben zeer tevreden over de service, levering en de plantjes. Ze zaten heel netjes verpakt in een doosje, waren duidelijk goed verzorgd en hadden nog ruim genoeg vocht om nog een paar dagen te overleven.

Het formaat van de plantjes was mij niet helemaal duidelijk van de website, maar waren prima, 30-40 cm hoog. Ik heb ze geplaatst volgens de instructies van de website en de meegeleverde labels. Sommige aan schaduwkant en sommige in de zon. Ze groeien allemaal heel snel en hebben allemaal binnen een week, veel nieuwe blaadjes en knopjes gekregen, super leuk!

De levering was heel snel en kreeg netjes een track en trace code erbij.

7 april 2016
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.