Claus Reiss Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt Claus Reiss som et overraskende indslag til et kobberbryllup. Allerede da han trådte ind til festen, i kilt og med sækkepiben under armen, var stemningen sat! Claus imponer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde booket Claus Reiss som et hemmeligt overraskelsesindslag til vores kursusweekend, og det var en gigantisk succes! Deltagerne anede intet, så det vakte vild jubel (og masser af grin), da han p... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 stjerner til Claus for et comedy sækkepibe show der både var overraskende, sjovt, og vedkomment. Vi kunne helt sikkert mærke at showet var tilrettelagt os specifikt og det gav lige dét ekstra... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stærk banko-dealer suppleret med backpipe spil. Claus styrer spillet med sikker hånd og tvister med tallene undervejs. Præmierne kommenteres på den sjove måde og et dyrt knivsæt bliver præsenteret som... Se mer

Företagsinformation

1. Underhållningsartist
  2. Scen

Informationen kommer från olika externa källor

Claus Reiss er Danmarks eneste sækkepibe komiker. Han er også den aller-sjoveste. Unik og sjov underholdning for firmaer og private.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super underholdning i topklasse

Super underholdning i topklasse. Virkelig god involvering af deltagere/gæster. Løftede stemningen på hele arrangementet.

14 april 2023

Svar från Claus Reiss

Hej Bjarne, det er jeg rigtig glad for at læse 🤗 Mange tak - og en fornøjelse at optræde til jeres landsmøde for BFI-Indkøb

Hylende morsomt show!

Virkelig sjovt og underholdende show som Claus leverede til vores personalearrangement!
Han forstår virkelig at inddrage publikum på en god måde. Vi har en del engelsktalende kollegaer og Claus lavede en del af showet på engelsk, så alle kunne være med.
Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra mine kollegaer. Han får de varmeste anbefalinger herfra.

4 april 2023

Hej Ida
Mange tak for de rosende ord. Det var en fornøjelse at optræde for jer alle fra Hindsgavl Slot. Hils jeres skotte/filippiner 😉

Stor ros

Vi havde fornøjelsen af Claus Reiss' underholdning til vores firmajulefrokost, og er fuldt ud tilfredse med oplevelsen. Claus fik et grin ud af alle og var rigtig god til at interagere med publikum og gribe de bemærkninger der kom. Det var fedt, at Claus havde lavet lidt research om virksomheden inden og det gav showet et ekstra niveau at han kunne nævne navne og udpege nøglepersoner i virksomheden. Stor ros fra Logitrans og påhæng. :-)

15 december 2022

Hej Anne
Tusind tak for anmeldelsen og det var en kæmpe fornøjelse at optræde for jer 😌

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super sjov, underholdende og anderledes show

Vi havde booket Claus til at underholde til vores firmajulefrokost.
Super sjov, underholdende og anderledes show, som efterfølgende fik stor ros fra gæsterne.
Alle var enige i, at de aldrig havde oplevet en sækkepibekomiker før :-)

Claus var rigtig god til at gribe situationen og bemærkninger fra gæsterne, men også til at inddrage publikum på en måde, som var sjov for alle - også dem, som blev trukket op på gulvet.

De varmeste anbefalinger fra CALUM A/S

1 december 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Lisa, megamange tak for de flotte ord. I var et godt og deltagende selskab, som gjorde, at det var ekstra sjovt at optræde for jer =)

Fuc* han var sjawv :)

Julefrokost i det sønderjyske for 100 personer mellem 20 - 70 år. Claus kom ind og lavede et overraskende og varieret show, hvor vi oplevede en nærværende sækkepibespiller med masser af overskud og en fantastisk humor. Han var godt forberedt og kendte til firmaet og nogle af de ansatte. Alle i selskab var super godt underholdt fra start til slut ... efterfølgende har mange kollegaer været henne og sige: Fuc* han var sjawv :)

1 december 2022

Svar från Claus Reiss

Amen altså Sten - jeg er sgu' glad for at vide, at jeg er sjawv. Det er nemlig niveauet højere end sjov 😉
Mange mange tak for anmeldelsen!

Rigtig god underholdning!

Rigtig god underholdning!
Hvis man vil have et show ud over det sædvanlige, leverer Claus Reiss lige præcis det.
Tak for et godt show Claus.

2 december 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Carsten. Det er jeg super glad for at høre. Tak!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med Claus, han var bar god til at fange input fra publikum, og kører videre af samme spor, selvom det nok ikke var helt med i programmet. Så alt i alt et rigtig godt show, har kun fået ros fra mine øvrige kollegaer.

25 november 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Per, dine kolleger fra DLT-Group var gode til at komme med kommentarer, så det var sjovt at give dem noget røg tilbage.
Tusind tak for anmeldelsen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk indslag til firmafest.

Claus leverede et fantastisk show til virksomhedens jubilæumsfest, for 175 mennesker fra 7 forskellige lande. Han var grundig i sin research omkring firmaet, så der også blev grint af os selv. Der var store grin og latterbrøl fra samtlige tilskuere. Kæmpe hit og 5 stjerner herfra.

18 november 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Lotte mange mange tak for dine ord. Det betyder meget. Jeg er glad for, at I havde det sjovt 🤗

Kan varmt anbefales

Tak for et fantastisk indslag til min mors 60 års fødselsdag. Vi havde alle tårer i øjnene af grin - unge som gamle.
Helt perfekt

30 oktober 2022

Hej Lykke tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at kunne skabe glæde og væde 😉

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bookede Claus Reiss til vort…

Jeg bookede Claus Reiss til vort sølvbryllup. Det var en oplevelse over al forventning! Hver eneste gæst taler idag om hvor sjov han var og hvilket fantastisk indslag det var. Han er hurtig i replikken og giver svar på tiltale på en vaks og humoristisk måde.

15 oktober 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Diana, dejligt at læse, at jeg gav jeres sølvbryllup noget ekstra at tale om =) Mange tak!

Super underholdning

Claus optrådte ved mine forældres guldbryllup. Showet vakte stor begejstring og fik efterfølgende mange roser.

18 juli 2022

Hej Jonna
Mange tak for de dejlige ord =)

Fantastisk show

Jeg havde booket Claus Reiss som en overraskelse til min søsters bryllup, da hun er vild med sækkepibe. Jeg var meget spændt på, hvordan showet ville blive modtaget, men al tvivl forsvandt ligeså snart showet gik igang. Det var et virkelig fantastisk og professionelt show og Claus Reiss er virkelig hurtig til at fange stemningen i lokalet og inddrage gæsterne på en god måde. Alle var efterfølgende meget begejstret og der blev talt en del om det i løbet af aftenen. Jeg kan derfor varmt anbefale showet til enhver lejlighed.

13 juli 2022

Hej Susanne
Hvor er jeg glad for den flotte anmeldelse! Mange mange tak - og vi ses til deres kobberbryllup 😅

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Claus Reiss herlig underholdning.

Claus Reiss leverede underholdning af bedste skuffe med herlig selvironi og uden på noget tidspunkt at forfalde til det platte under bæltestedet. Vi giver ham hermed vores bedste anbefalinger.
Venlig hilsen
Bent Nehlsen
Dansk Svejse- og NDT forening

27 juni 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Bent tusind tak! Og tak for snakken/analysen bagefter. Glæder mig til at møde dig igen =)

Den bedste gave.

Super oplevelse ved privat fest i skoven. Claus er topprofessionel musiker og stand-upper, som griber publikum og inddrager dem i sit show, og der er plads til de store følelser - både latter og en tåre i øjenkrogen. Kan varmt anbefales uanset om man elsker sækkepibe eller ej. Alle får en god oplevelse ud af det.

19 juni 2022

Hej Anna
Fornøjelsen var i høj grad også på min side med jeres tattoo opvarmnings-act. Tusind tak for anmeldelsen!

Hej Claus.
Tak, fordi du var med til at gøre 70 års fødselsdagsfesten til noget helt specielt og uforglemmeligt.
Fødselaren og gæsterne var virkelig begejstrede for dit show. Der kom hurtigt mange kommentarer, som f.eks., at du var fantastisk og noget af det mest underholdende, mange havde oplevet, din humor passede perfekt til anledningen og selskabet.
Andre kommentarer var - skøn intelligent underholdning, dejlig tør humor, lige tilpas til kanten og ikke mindst, hvor og hvordan jeg havde "fundet" dig...dine kontaktoplysninger er delt ud 😉

En af gæsterne skrev efterfølgende: "Hold kæft, hvor var han god ham skotten".
Tak Claus, du levede 100% op til forventningerne og gjorde en kæmpe forskel. Tak!

19 juni 2022

Hej Jane
Sikke en overvældende anmeldelse! 🤗 Mange mange tak og søde gæster I havde. I var nogle dejlige mennesker at optræde for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Claus blæste vores havefest omkuld

Claus blæste vores fødselsdags-havefest omkuld med sin sækkepibe, rappe replikker og show i en skøn crazy kombination. Kan kun anbefales- hvis du tør

15 juni 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Pernille. Tusind tak, fordi I tog godt i mod stormen ;-) Jeg håber Torben havde en fantastisk 60 års fødselsdag.

Fantastisk underholdning
Claus formår at fange publikum og skabe en fantastisk stemning. Vi havde en fantastisk aften sammen med Claus, hvor tårerne trillede af grin.

13 juni 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Gert fedt at læse! Mange tak for anmeldelsen. Jeg håber kontorforsynerne og jer ved Office Supplies Denmark havde en vellykket konference.

Hej Claus.

Tak for en fantastisk underholdning! Til min onkel og mosters sølvbryllup i Nordjylland. (Det i skoven)
Om du er gal eller genial, det vides ikke men du fyret et mega fedt show af! 1000 tak for en førsteklasses underholdning der satte gang i lattermusklerne over hele linjen.
Det er noget vi sent vil glemme..
Hvis ikke for den gode humor, kilten eller sækkepiben.. så er det helt bestemt for velforberedt og professionel underholdning.

Du har de varmeste anbefalinger herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Dog synes jeg du skal gøre mere i sækkepibe spillerriet 😉🤣🤣

Mvh.
Ham der filmet... 😉

5 juni 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Jake - en kæmpe tak herfra 👊 Fed anmeldelse at læse! Ja og tak for rådet med at spille mere sækkepibe. Det gør jeg som allerede 😉

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intet mindre end top underholdende

claus dukkede op til vores 102 ( 50+52) års fødselsdag og tog gæsterne med storm. Fra første sekund fangede han stemningen i rummet og vores 70 gæster var flade af grin fra start til slut. God jysk tør humor iblandet en god del selvironi ( og sækkepibe ironi, ny definition). Jeg kunne da ikke have forestillet mig et federe indslag. Og ikke dårligt at jeg lige måtte få et trut i claus' fløjte; det glemmer jeg sent :-) vores gæster snakker stadig om det; og det bliver de temmelig sikkert ved med ..

3 juni 2022

Svar från Claus Reiss

Hej Solveig - hvor dejligt at læse og tak for det nye udtryk: Sækkepibe ironi ;-)
1000 tak for anmeldelsen 🤗

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.