Har købt en Citroen ec3 og den kommer med en app styring der bare ikke virker og trods utallige henvendelser er der ingen svar tilbage Sålænge man betaler for bilen så er de glade alt andet kundeple... Se mer
Det här tycker kunderna
Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Se mer
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Se mer
Vores fabriksnye C3 blev leveret (senere end aftalt) i nov 2011 med forkert størrelse hjul!? Få måneder efter levering, var der knas med bagerste støddæmpere, som begge måtte skiftes. 11 mdr. (20.000k... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Kontaktuppgifter
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Citroen Appen er en joke
Citroen Appen er en joke.
Utroligt at appen ikke bare virker med det samme! Har givet op
Lad vær med at køb deres El bil
Jeg har købt en ny Citroën ë-C3, og det mest alvorlige er, at helt basale ting som opladning, rækkevidde og den generelle drift ikke har føltes stabile. Der har været vedvarende problemer med software, connected services og funktioner, som burde fungere i en fabriksny bil.
Derudover har MyCitroën-appen aldrig virket. Den viser ikke kørselsdata, bilens position, seneste parkering eller korrekt ladestatus, og fjernfunktioner som klima virker ikke. Forbindelsen mellem bil og app er ustabil, Bluetooth forbinder ikke automatisk, og CarPlay giver yderligere problemer.
Bilen har også været præget af infotainment- og softwarefejl, herunder skærm/radio der kobler fra og genstarter under kørsel, samt sidespejle der ikke altid kører ud som de skal. Flere funktioner har manglet, virket ustabilt eller forsvundet igen efter opdateringer.
Jeg har haft bilen på værksted omkring 7 gange og været i kontakt med både forhandler og Citroën i månedsvis uden en reel løsning. Først meget sent er sagen sendt videre til fabrikken.
Mit samlede indtryk er en bil med umoden software, ustabil integration og alt for mange fejl – også på helt grundlæggende områder. Det har været et komplet mareridt, og jeg kan på ingen måde anbefale Citroën baseret på denne oplevelse.
Har købt en Citroen ec3 og den kommer…
Sålænge man betaler for bilen så er de glade alt andet kundepleje er åbenbart for dem total ligegyldigt
Jeg har en 5 år gammel e-C4
Jeg har en 5 år gammel e-C4. Den har nu fået udskiftet varmeblæser til kabine. Et sensorkabel som var irret over og nu i gang med at få en ny onboard charger. Reparationer til knap 50.000 kr.
Nyere biler med så graverende fejl og kvalitetsproblemer burde købes retur af producenten.
Har haft to C 3
Har haft to C 3. 1 brugt og 1 ny. Den brugte bar præg af anmindeligt slid og kørte forøvrigt udmærket.
Den nye C3 1.2 Puretech 110 Hk 5d, er nu knap 7 år gammel, alle service overholdt, indkaldt til skift af tandrem uden beregning. Der har ikke været fejl i de to biler og behandlingen hos Andersen biler i Ballerup har været upåklagelig.
Kvalitet på Citroën og behandling af…
Kvalitet på Citroën og behandling af reklamation.
Jeg kan kun sige igen tænk dig om ved bilvalg.
Køb ikke Citroen….
Prøv at måle laktykkelse og husk at måle indvendig på bunden af døre hvor jeg mener at det er vigtig der er maling til beskyttelse mod vand mm. min erfaring viste på vores C5 Hybrid på indvendig var der 0,33 og udvendig 1,02 så det må være helt galt.
Men det giver ikke nogen mening, men Citroën siger det er ok ??
John Ilum Christensen
Hjørring
Citroen C5 4år rust i dørene
Vi har Citron c5 Hybrid som der kommer tydelig rust på indvendig side af dørene 4 år og får en arrogant og afvisende behandling ved Citroen.
Så det bliver den sidste Citroen i vores familie.
John ilum Hjørring
Airbags eksploderer. Citroën har ingen kundeservice …
Jeg ringede i dag til Citroen Danmark for at høre om problemerne med airbags i DS3 og C3. Efter endnu en dødsulykke og et kørselsforbud snart i Frankrig og i hele Europa, ville jeg høre hvornår min bil bliver indkaldt til udskiftning af airbags. Jeg fik ikke lov til at tale med nogen, kun med en meget uhøflig telefondame som ikke kunne eller ville svare på nogen spørgsmål. Jeg køber aldrig mere en Citroën og vil anbefale alle at lade være med at købe hos dem. Det handler om liv og død når airbags eksploderer og det er simpelthen uacceptabelt at man ikke kan få den mindste oplysning. Forfærdeligt.
Jeg kører glad rundt i C3
Jeg kører glad rundt i C3, 100 hk diesel fra 2016. Har ikke haft et eneste nedbrud og har kørt 190.000 km. Jo, tandrem og kobling blev skiftet ved 120.000 og AdBlue tank og tilbehør næsten samtidig. Husker ikke at den samlede udgift oversteg 20.000, så jeg er åbenbart en af de heldige Citroen - ejere. Til 320 kroner i årlig ejerafgift
jeg brugte Citroen Danmarks hjemmeside…
jeg brugte Citroen Danmarks hjemmeside for at få oplysning am hvornår en reservedel til udskiftning vedr. en airbag som motorstyrelsen havde sendt besked om til min Eboks. Alle Citroener med den type airbag skulle laves da det var konstateret at de i værste fald kunne medfører at folk blev dræbt når de udløstes på grund af drivmidlet i dem lavede for stort tyk,. På hjemmesiden var der en chatrobot man kunne bruge. der stod det kostede 5 Kr som man ville få tilbage. jeg kan nu se at de 5 kr, er trukket fra min konto samt et beløb på 306 kr. Jeg ringede til min bank for at stoppe betalingen og fik at vide at jeg ikke var den eneste der havde henvendt sig vedr. samme firma og at de uden at oplyse om noget som helst havde oprettet et medlemskab til 306 kr. om måneden. det her er svindel og skal stoppes.
Ligegyldig systemfejl efterlader en værdiløs bil
Jeg har en tilbagevendende fejl relateret til AdBlue-systemet på min C5 Aircross. Det er et velbeskrevet fænomen på nettet for både Citroën og Peugeot, men Citroëns 'autoriserede' værksteder kan ikke løse fejlen. Gentagne henvendelser til Citroën Danmark ignoreres bare, eller sendes til det uvidende værksted. Efter 3 forgæves værkstedsbesøg og knap 5.000.- til mandetimer (jeg skal åbenbart betale for at værkstedsfolkene øver sig i at fejlfinde), står jeg med en usælgelig bil med meget lille brugseffekt. Tak for handlen!
Har i dag fået undersøgt min bil for…
Har i dag fået undersøgt min bil for rust. Bilen er købt den 4. januar 2023 i Aalborg. De fandt rust ved venstre fordør. Det er i dag den 13. januar 2025. Pga af de 9 dage skal jeg selv betale for udbedringen. Det synes jeg er helt urimeligt. Men som jeg ser her, er jeg ikke den eneste som er utilfreds med Citroen.
Hvorfor kører i en “kæmpe” salgs…
Hvorfor kører i en “kæmpe” salgs kampagne for den “nye” e c3, når i ikke kan leverer -og heller ikke kan give en dato for levering……, det virker useriøst!
Hurtig dyr i reparation på det 6 år
Har købt en helt ny Citroën c4 cactus i 2018 og tænkte det var en fantastisk bil og jeg elsker dens udseende.. men men reparationerne begynder så åbenbart nu her lige efter det 6 år. Altså sidste år røg kondenser til aircondition/klimaanlæg det fik jeg så repareret omkring 4000 kr og opdaget ved service hos CipeCare som fandt en masse andre de mente skulle laves men fik bilen vurderet ved CA Larsen og de lavede nogle småting og kondenser 4000 kr.
Så i år opdager jeg at nu er den sq gal med aircondition/klimaanlæg igen, da jeg alligevel skal ha skiftet tandrem her det 6 år vælger jeg at lade Karvil skifte tandrem hvor den er købt og spørger om de lige gider tjekke hvorfor aircondition nu Ikke fungere.. svaret er at klimakompressor er stået af og skyldes højst sandsynligt efter det med kondensoren som blev skiftet.. pris 10.000 ca men kan evt gøres billigere ved en brugt, tænker de penge har Jeg ikke lige til det..
Det går kun lige 3 uger senere så opdager jeg at nu vil den nødig accelerere op i fart, får en mekaniker jeg alligevel har arbejde for til at kigge på den men efter 2 x har de ikke fundet årsagen for deres fejlsøgnings udstyr kommer ikke med et svar, så de skal have den igen skille den af og sætte kamera på fordi de mistænker at det et turboen.. har på et Forum fået info om at det er reelt nok med de ting der kommer efter 6 år hvorimod min mekaniker siger at det virker meget voldsomt at Alting åbenbart går på den nu.. den kan sagtens komme op i fart på motorvej efter lidt tid og går ikke så langt ned i tempo når den smider farten så den stopper men kan fx gå ned i mellem 105-90 men kan sagtens komme over 125 med god vilje.. Turbo er en dyr omgang kan jeg regne ud og både med turbo og klimaanlæg det står af så hurtig.. bilen har kun kørt 85000 og er diesel.. har stadig knap 2 år hvor jeg betaler af på den, men lysten til at skille mig af med den er ret stor, er bare ikke sikker på jeg kan få meget ud af det..
Har lovet mig selv aldrig mere Franske biler, har desværre hørt andre som har vilde udgifter på Peugeot eller Citroën inden for få år..
Hold jer langt væk fra Citroën
Hold jer langt væk fra Citroën. 4 år gammel bil - ny tandrem - 9000 kr. garantien holdte ikke da jeg var inde med den en måned for sent. 4 år gammel bil ….. 4 år.
Min fars citroen
Min fars citroen virkede faktisk okay, den gik kun i stykker et par gange, men jeg blev ikke rigtig så sur over det, da jeg kun var 5 år gammel.
Ansvarsfraskrivelse og manglende vejledning
Vi købte Citroën C4 Grand Picasso for 7 år siden hos Andersen Biler i Roskilde. Alle service og reparationer er blevet foretaget på samme værksted hos Andersen Biler i Roskilde.
Vi er nu igang med at sælge bilen, da vores behov har ændret sig. Vi bliver i den forbindelse spurgt om bilen har fået skiftet tandrem, det kan vi ikke se nogle steder i servicehæftet eller på vores tidligere regninger og tager derfor kontakt til Andersen Biler.
Her får vi oplyst, at den ikke er blevet skiftet og at den skal skiftes inden 175.000 km eller 10 år.
Bilen har kørt 176.000 km og skal først til service igen ved 180.000 km.
Ved sidste service var der ingen fra værkstedet der oplyste os om, at vi skulle være opmærksomme på at tandremmen skulle skiftes inden næste service?!
Vi som forbrugere forventer at få vejledning af værkstedet og i vores tilfælde har bilen kun været på autoriseret Citroën værksteder - men de formår simpelthen ikke at vejlede deres kunder.
Ved mundtlig kontakt beklager de og siger at det plejer de normalt at oplyse om.
Ved skriftlig henvendelse - får vi bare at vide at det er vores eget ansvar at have styr på hvornår de forskellige dele skal skiftes, bilen er jo vores ejendom.
Vi må på det kraftigste fraråde at købe Citroën og i særdeleshed at få sin bil serviceret hos Andersen Biler i Roskilde, man kan ihvertfald IKKE forvente vejledning/rådgivning omkring service mm.
Lad for guds skyld være med at købe bil…
Lad for guds skyld være med at købe bil eller få repareret bil hos Autoriseret Citroen forhandler især glad Kalundborg i tilfælde der går noget galt gemmer de sig bag selv digtede regler som du ikke får oplyst på forhånd . Deres biler med ad blue system osv koster en formue at få lavet og det går i stykker inden bilen har kørt 100.000 km jeg har pt brugt over 17.000 kr inden for 6 mdr og ud over det har jeg måtte få skiftet NOx sensor 2 gange indenfor 5 mdr. Og de nægter samtidigt at give penge tilbage på org reservedele der er defekte hvis de ikke selv har taget dem ud selv om du har reservedelen og fakturaer osv. Virkeligt dårlig service . Men pga uhelbredelig kræft når jeg nok ikke at få min ret så ender nok med at æde den selv . Etik og moral findes åbenbart ikke hverken hos Citroen forhandler glad eller Citroen Danmark .har været i kontakt med dem begge og de nægter at hjælpe på nogen som helst måde ...de bliver åbenbart meget tøse fornærmet hvis man vælger at få lavet bil hos andre end dem.
Dårlig service Frederikssund autogårde
Dårlig service - Frederikssund afd
Frederikssund afd.
Har købt 3 års ekstra garanti på min Citroën c3. Fra sep 2020
I oktober 23 virker sædevarmen i førersædet ikke og værkstedet tager den ind. Den ekstra garanti dækker det, men iflg værkstedet er reservedelen i retsordre. I februar henvender jeg mig igen og modtager en sms om at det er samme status. I april 24 , 6 mdr senere henvender jeg mig igen men får ingen svar. Manden ringer derfor til værkstedet i sidste uge nu 7 mdr senere og modtager herefter en mail om at det er samme status og at de løbende er i dialog med Citroën. Men åbenbart ikke med kunden.
Utroligt at jeg gang på gang skal kontakte dem uden at få svar tilbage. Ringer man bliver man mødt af at de ringer tilbage, hvorefter man modtaget en sms eller mail.
Nu har jeg ventet i 7 måneder på en reservedel som der stadig er i retsordre og ikke vides hvornår den bliver leveret .
Har spurgt dem om de ikke har nye biler stående, der ikke er solgt med den del i som jeg mangler. Men den må de ikke bruge!
Dårlig dårlig kundeservice !!
Virkelig arrogant holdning ifht. Reklamation
Vi har en Citroen C3 Aircross som er 3 år gammel og har kørt 10.900 da den fik en lyd i gearkassen kørte vi den til forhandleren. Vi fik først den besked at det var en betjeningsfejl og at det var vores egen skyld at den var defekt. Vi skrev til deres kundesupport og oplyste dem om at bilen var defekt og først skrev de at det var en betjeningsfejl og da vi ikke accepterede det kom de med argumentet at vi ikke var kommet til service inden for tidsrammen. Efter at vi har skrevet flere beskeder til dem og været hos forhandleren vælger de at ignorere os uden at give besked om at de har afsluttet sagen.
Vi kørte bilen til en af danmarks førende transmissions experter og har nu fået en regning på over 19.000 kr. De skriver at der på ingen måde er fejlbetjent og i øvrigt så bliver der ikke skiftet olie på en gearkasse ved så få km så det kan heller ikke være årsagen,
Citroen løber fra deres ansvar og vi vil ikke råde nogen til at købe dette mærke når man bliver behandlet på den måde.
Dårlig service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.