Weer een bestelling geplaatst en wederom it did not disappoint! Helemaal blij met de broeken. Snelle levering weer en goede kwaliteit. Helemaal top en zeker een aanrader.
Det här tycker kunderna
Altijd super leuke collecties! Ik ben zelf van België en als ik bestel, ligt het pakje de dag erna al bij mij thuis. Super snelle verzending en steeds verzorgd ingepakt! Ook goede kwaliteit van kledij... Se mer
Hele prettige meid om naar te luisteren via live video’s op TikTok. De bestellingen komen altijd optijd en zij verrast mij elke keer weer met haar prachtige collecties. Kan helaas geen 10 sterren geve... Se mer
Super leuke kleding, inspelen op trends en comfortabele kleding. In één week twee super leuke items aangeschaft mooie zwarte Lente/zomer jurk uit de nieuwe collectie en mee gedaan aan de actie, één it... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom bij Ciao Bella Fashion, Wij zijn van start gegaan op 6 januari 2021 en zijn inmiddels gegroeid tot een unieke kleding webshop, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. In binnen- en buitenland zoeken wij voor jullie naar de leukste musthaves en de nieuwste trends. Hier zijn wij elke week druk mee bezig en dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie & liefde. De klanten en de kwaliteit van de producten staan hierbij vooraan! Volg ons op Instagram en Tiktok en wees altijd de eerste bij een nieuwe collectie, de beste aanbiedingen en giveaways. En natuurlijk niet te vergeten voor een dagelijkse dosis inspiratie!
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.ciaobellafashion.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldig
Altijd leuke kleding goeie kwaliteit leuke tiktok acties goeie prijs en een hele lieve dame die het verkoopt ga er zeker blijven bestellen🩷
Super snelle levering en hele mooie…
Super snelle levering en hele mooie kleding en hele goede uitleg ga vaker bestellen groetjes uit limburg
Mega snelle levering
Mega snelle levering, Marilena doet zo haar best voor haar bedrijf en verdiend alle support!
Ontzettend goede service
Ontzettend goede service! Betaalbare items, en van goede kwaliteit!
Een aanrader!
Voor de eerste keer besteld, ik heb een hele mooie broek ontvangen, goede kwaliteit en snelle levering! Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Snelle levering en hele mooie kleren
Hele mooie kleren
Hele mooie kleren. Past perfect en snelle levering
Goede spullen
Het is leuk setje maar ziet er anders…
Het is leuk setje maar ziet er anders uit dan op de foto. Kwaliteit op foto ziet er beter uit .
2x de zelfde setje besteld in…
2x de zelfde setje besteld in verschillende kleuren. Helemaal blij mee. Levering was ook snel. De kwaliteit van de kleding is ook goed.
Positieve ervaring
Snelle levering volgende dag al in huis. Items goede pasvorm net zoals omschreven, ben er blij mee :)
Snelle levering bij vragen reageren ze…
Snelle levering bij vragen reageren ze snel heb al meerdere keren besteld ben erg tevreden
FAN-tastisch ♡♡
Ze zijn een ware aanrader op alle gebied! Zowel voor hun prachtige collecties, als voor hun TOPservice!! Je voelt de liefde en dankbaarheid die ze erin steken!
I love the Ciao Bella vibes ♡♡
Liefs, nieuw klantje uit België.
Echt zo leuk
Echt zo leuk
De jeans Diamand zit perfect en is zo mooi.
De live is ook zo leuk.
Als je paketje wordt ingepakt.
Ik koop hier zeker vaker
zo dankbaar voor deze online winkel!
zo dankbaar voor deze online winkel!! i can’t…. zo blij altijd met al m’n items die ik van jullie binnen krijg. blijf zo door gaan babes. TROTS op jullie 🤍✨🫶🏼
Gaten in de kleding
Ze heeft super mooie kleding en ze zijn super aardig tegen te klanten maar de kleding kwaliteit is erg slecht na 3 x wassen komen er gaten in en het scheurt . Nu al 2 kleding stukken weggegooid en ook 1 x gehad dat me kleding blauw was na het wassen . Ik koop nu
Liever in een winkel dan op tiktok ik ben genezen
Zo als altijd
Zo als altijd . Zelfs het pak paste. Voor iemand met een s
Helemaal blij met mijn chillpakjes
Helemaal blij met mijn chillpakjes, besteld voor na de bevalling maar nu tijdens de zwangerschap passen ze ook perfect! Verzending was ook ontzettend snel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.