En weekend ødelagt af forfærdelig lokation. Jeg deltog i en ellers velplanlagt og spændende kursus weekend på Christiansminde, men måtte indse at hvis man skal overnatte ved Christiansminde bes... Se mer
Företaget har svarat
Hotellet er på ingen måde egnet for ældre og/eller gangbesværede. Adgang til de fleste værelser sker via udendørs (!) stentrapper. Værelserne er små, meget små. Standard senge er 3/4 madrasser som er... Se mer
Företaget har svarat
Vi har været på et fem nætters ophold. Udsigten i top, men der er mange trapper og ingen elevator. Hotellet burde på sin hjemmeside oplyse om dette, da hotellet ikke er handicap venligst eller velegne... Se mer
Företaget har svarat
Flot udsigt over Svendborg Sund. Tæt på dejlig badestrand med livredder. Nyttig hotellejlighed med masser af håndklæder. Hotellet ligger på en skråning, hvilket betyder mange, mange trapper. Smilende... Se mer
Oplev de øjeblikke, du gerne vil have igen. Christiansminde ligger helt tæt på strand og natur og ikke langt væk fra byen. Christiansminde er skabt for alle, der trænger til et godt sted at være, et godt sted at lære, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du føle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har været her før. Hos os får du følelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mærker vi alle den gode energi på stedet, og vi glæder os til, at du som gæst smittes af overskuddet. Gæstfrihed går aldrig af mode.
Christiansmindevej 16, 5700, Svendborg, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi havde bestilt og betalt for et superior dobbeltværelse (altså et værelse der er større end et standardværelse).
Værelset er med to enkeltsenge som står placeret i hvert sit værelse, så ingen mulighed for den romantik der var meningen med besøget.
Ved bestilling stod der intet om at man kunne risikere to senge placeret i hvert sit værelse.
Morgenmaden.... Der var morgenmad kl 07-10. Vi var der kl 9. ⅔ af alle pålægsfade var tomme. Der var hverken kaffe, te-vand, juice, rundstykker, æg, scramble æg og næsten ingen bacon eller pølser, ligesom wienerbrød var tomt da vi nåede dertil.
Noget af det fik vi efter at have spurgt efter det og ventede, så vi fik heller ikke morgenmad sammen.
Et besøg der var langt fra det som blev beskrevet på deres hjemmeside og langt under hvad man kan forvente.
Kan ikke mindes så dårlig en hoteloplevelse og har 50-100 hotelovernatninger om året, så jeg ser en del.
Et hotel jeg ikke vil besøge igen og ikke vil anbefaler nogen af mine venner at besøge.

Svar från Christiansminde
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.