Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiks hjemmeside! Har bestilt op til flere gange hos Chekos nu, og alle gangene har været super vellykkede. Deres levering er super hurtig og deres produkter er de bedste - kan varmt anbefal... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

25 ud af 5 stjerner Elsker dette firma og deres hjælpsomhed. Har flere gange handlet da det hed BD-store( de er nu lagt sammen) Jeg elsker deres personlige engagement overfor hver enkelt kunde❤️❤️❤️... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud �... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik
  2. Butik med hårprodukter

Skrivet av företaget

Vi har et stort udvalg i alt til flotte negle. Lækre produkter til fantastiske priser!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hurtig levering, dog er negletipperne så dårlig kvalitet at man ikke kan bruge dem. De er tynde og "bløde" rigtig øv køb desværre

29 december 2020

Hej Maria,
Vi er rigtig kede af at kvaliteten på tipperne ikke lever op til dine forventninger. Vi er også rigtig ærgerlige over at du ikke har kontaktet os - vi vil nemlig gerne hjælpe dig så du får et produkt du er tilfreds med. Det er ikke normalt at vi får dårlige tilbagemeldinger på vores tipper, så vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan sende dig nogle andre. Venlig hilsen Lise fra Chekos.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer. Rimelige priser for en dansk hjemmeside.

28 december 2020

Hej Marianne,
Tusind tak for din anmeldelse.
Og tak for de fem stjerner, dem er vi rigtig glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TILFREDS handler ofte ved chekos

TILFREDS handler ofte ved chekos, køber en del negle gele og har aldrig været skuffet. Deres kundeservice fejler heller ikke noget. Købte feks engang et produkt der var noget galt med og der var ingen problemer med at blive vejledt til noget andet. Mit seneste køb er hårfarve og de har været rigtig søde til at vejlede mig.

22 december 2020

Hej Laila,
Vi er så glade for at du har lyst til at vende tilbage til os. Og tusind tak fordi du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse herinde. Vi håber vi snart ser dig på shoppen igen.

Very god service

Very god service! Didn’t get an order confirmation cause I typed wrong on the email - so I wrote an mail for Chekos and got instant feedback on it, and a great little personal video greeting, wishing my mom and I am happy Christmas and an explanation that Hotmail is going to the spam-mailbox, and that she was gonna ship the Christmas present right away.
Great job!! And marry Christmas

14 december 2020

Hi Patrick,
You are so very welcome. Thank you so much for taking your time to write a review. We hope to see both you and your mom on the webshop again soon.
Best regards
Lise, Chekos.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En webshop med en følelse af personlig…

En webshop med en følelse af personlig betjening. Hurtig og korrekt levering. De varmeste anbefalinger herfra.

12 december 2020

Hej Natalia,
Vi er rigtig glade for at du har en følelse af personlig betjening hos os - det er gerne sådan det skulle være. Tak fordi du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse. Og tak for de fem stjerner, dem er vi rigtig glade for.

RIGTIG GOD SERVICE

Jeg har aldrig fået så kanon god service nogle steder varerne blev
Leveret 2 dage efter jeg havde bestilt dem og fik en lille video hilsen fra firmaet

Kan kun varmt anbefale dem

11 december 2020

Hej Lene,
Det er vi simpelthen så glade for at høre.
Vi glæder os til at se dig igen på shoppen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Hurtig levering.

4 december 2020

Hej Hanne,
Tak fordi du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse– det sætter vi stor pris på. Du må endelig fortælle os hvordan vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne - der er altid plads til forbedring, og vi er åbne for gode råd.

Helt igennem fantastisk

Jeg var simpelthen så positivt overrasket over min oplevelse med chekos. Jeg lagde en ordre sent mandag aften, og pakken kunne jeg hentede allerede tidligt på dagen onsdag. Mine vare var simpelthen pakket så flot ind. Det er tydeligt at service og gode kundeoplevelser bliver prioriteret. Jeg bestilte modellone polygel kit, og det har virket upåklageligt.

19 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej dejlig hurtig levering farverne er…

Hej dejlig hurtig levering farverne er også perfekte vil gerne anbefale Chekos til alle 😊

4 november 2020

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse - du må endelig fortælle os hvad der skal til for at gøre os fortjent til de sidste fire stjerner ;-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering! Alle ting pakke så fint og forsvarligt i en kasse. Gode produkter også får man en slikkepind med :-D

31 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har både købt bonder og x-lift da…

Jeg har både købt bonder og x-lift da jeg har haft problemer med mine negle og nu holder de bare, jeg laver opfyldning når der er gået 4 uger! 😁 har også lige købt 3 gellak og syntes de er så lækre og rigtig god dække evne og så købte jeg topcoat og har ingen problemer så lækre produkter 😀

28 oktober 2020

Waaow oplevelse

Waaow oplevelse!
Jeg bestilte to akrylpensler med propper på, men modtog to UDEN propper, så skrev derfor til Chekos - de svarede med det samme at de ville sende nogle nye til mig 😀
Jeg modtog allerede min pakke halvanden dag efter, og modtog ikke kun propperne, men også to nye pensler og en god fil og et lille “undskyld” brev ❤️❤️ Sikke en god kundeservice, vil til en hver tid anbefale Chekos 😃

30 september 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.