Fantastiks hjemmeside! Har bestilt op til flere gange hos Chekos nu, og alle gangene har været super vellykkede. Deres levering er super hurtig og deres produkter er de bedste - kan varmt anbefal... Se mer
Det här tycker kunderna
25 ud af 5 stjerner Elsker dette firma og deres hjælpsomhed. Har flere gange handlet da det hed BD-store( de er nu lagt sammen) Jeg elsker deres personlige engagement overfor hver enkelt kunde❤️❤️❤️... Se mer
Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud �... Se mer
TILFREDS handler ofte ved chekos, køber en del negle gele og har aldrig været skuffet. Deres kundeservice fejler heller ikke noget. Købte feks engang et produkt der var noget galt med og der var ingen... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi har et stort udvalg i alt til flotte negle. Lækre produkter til fantastiske priser!
Kontaktuppgifter
Fredericiavej 81, 7100, Vejle, Danmark
- kundeservice@chekos.dk
- www.chekos.dk
Mega seriøs firma
Mega seriøs firma. Lever dag til dag. Havde en stor ordre hvor der var en enkel fejl, skrev til dem med det samme om fejlen. 3 timer efter blev der svaret, med en undskyldning og den glemte vare blev sent straks. Fik lov at beholde det der var sent i stedet.
Det bliver fremover min fortrukne virksomhed at handle ved ang negle
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde glemt noget i min bestilling og fik det med alligevel, så jeg ikke skulle betale dobbelt fragt. Og varerne kom hurtigt.
Super god service
Jeg har købt lidt forskellige produkter fra Chekos for at lave akryl negle derhjemme, og jeg er super glade for alle tingene! Min akrylpensel gik dog i stykker første dag, men Chekos har lige skrevet, at de sender en ny med det samme. Super god service og vil klart anbefale til andre!
Alt er bare så fint og hurtigt
Alt er bare så fint og hurtigt
Hilsen Grethe
Anbefaler Chekos.
Fint udvalg af produkter, fin service og tilfredshed generelt.
Super god service og ting kommer hurtig…
Super god service og ting kommer hurtig
Bare rigtig dejligt
Jeg købte 3 pincetter
Jeg købte 3 pincetter. Jeg var på udkig efter en speciel pincet og chekos var dem der kpm "tættest på". Virkelig lækre pincetter❤️
Jeg kommer gerne igen
Fin og hurtig handel 👍
Fin og hurtig handel 👍
Rigtig god pris og så på en vare, som jeg ikke har kunnet finde andre steder
Utrolig hurtig ekspedition
Utrolig hurtig ekspedition. Og særlig hyggeligt med en lille ekstra ting i kassen 😀 når man ringer har i styr på hvad det drejer sig om.
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Chekos 💙
Bestilte D.12 havde min vare d. 13 super levering.
Det var hurtigt og alt var som…
Det var hurtigt og alt var som forventet.
Bestilte fredag ved middagstid og havde…
Bestilte fredag ved middagstid og havde varerne næste dag kl 8 - med POST NORD 😳
Altid fremragende service.
Altid fremragende service.
Hver gang jeg har bestilt noget til min kone har servicen været i top og de gør altid lidt ekstra.
Faktisk kundevenlige og fantastisk…
Faktisk kundevenlige og fantastisk service. De forstår virkelig at sætte kunden i centrum 🥰
Altid god service,hurtig levering og…
Altid god service,hurtig levering og super gode negle produkter
Gode priser og ret hurtig levering.
Hurtig levering god kvalitet
Hurtig levering. Varerne er som forventet og god kvalitet. Lever helt op til forventningerne
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.