Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastiks hjemmeside! Har bestilt op til flere gange hos Chekos nu, og alle gangene har været super vellykkede. Deres levering er super hurtig og deres produkter er de bedste - kan varmt anbefal... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

25 ud af 5 stjerner Elsker dette firma og deres hjælpsomhed. Har flere gange handlet da det hed BD-store( de er nu lagt sammen) Jeg elsker deres personlige engagement overfor hver enkelt kunde❤️❤️❤️... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud �... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TILFREDS handler ofte ved chekos, køber en del negle gele og har aldrig været skuffet. Deres kundeservice fejler heller ikke noget. Købte feks engang et produkt der var noget galt med og der var ingen... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik
  2. Butik med hårprodukter

Skrivet av företaget

Vi har et stort udvalg i alt til flotte negle. Lækre produkter til fantastiske priser!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super god service

Super god service! Bestilte varen torsdag aften og fik den lørdag eftermiddag! Lang tid siden at det er gået så hurtigt nogensinde med nogen som helst pakker jeg har bestilt andre steder!

Pakken derudover er så fin, alt kom frem i super god stand!

Tak for det!

1 maj 2020

Kan anbefales

Kan anbefales
Gode produkter, hurtig levering og god hjemmeside
Flot indpakning, vejledning til produktet medfølger samt en lille sød besked om, at man altid er velkommen til at kontakte dem ved spørgsmål.

1 maj 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har ALDRIG oplevet bedre service…

Jeg har ALDRIG oplevet bedre service end den jeg modtog fra Chekos!!
Jeg bestilte min pakke d.21/4 omkring kl.22, og modtog allerede min pakke d.23/4 kl.13. Jeg bliver ringet op af søde Charlotte d.22/4 om formiddagen, hvor hun fortæller mig at de havde kommet til at lave en fejl, fordi den basecoat jeg havde bestilt ikke var på deres lager. Hun undskylder mange gange og siger at hun kan tilbyde at sende en anden, hvorefter hun vil sende den rigtige basecoat om mandagen. Jeg siger selvfølgelig mange tak. Derefter siger hun, at hvis det er første gang jeg laver det, så kan jeg bare skrive ind til hende, så vil hun meget gerne hjælpe mig med hvordan man bruger produkterne. Jeg modtager så pakken, som for det første er virkelig flot indpakket, og for det andet ligger der en undskyldningsgave til mig, for deres lille fejl. Jeg har ALDRIG oplevet så god kundeservice, og jeg vil bestemt handle igen hos Chekos, tusinde tak!!

24 april 2020

Hej Victoria

Tusind tak for dine søde ord. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe og vi vil altid sidde klar hvis du har brug for hjælp. Vi vil altid gerne give den bedste service og elsker når vores kunder er tilfredse. Tak fordi du handler ved os. Vi ønsker dig en rigtig god dag og håber du bliver glade for dine produkter.

Super god service

Super god service, købte et polyflexi startsæt, nemt at arbejde med

17 april 2020

Hej Melissa

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit køb. Tak fordi du handler ved os.

Mega lækre produkter

Mega lækre produkter, og hurtig levering

17 april 2020

Hej Malene

Vi er så glade når vores kunder synes om vores produkter. Hvis du skulle have spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe.

Mvh Chekos.dk.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra jeg bestilte og til jeg modtog

Fra jeg bestilte og til jeg modtog, gik der blot et døgn. Meget imponerede, i denne tid med covid-19....

Jeg må inddrømme jeg er imponeret over hvor god kvalitet produkterne er, for var lidt skeptisk, men det er så lækkert det hele!

Så glad for mit køb, det bliver ikke sidste gang jeg shopper her 🥰

13 april 2020

Hej Elle

Hvor er det dejligt at høre at du er glad for dit køb. Vi gør alt for give den bedste service og elsker når vores kunder er tilfredse. Vi glæder os til du shopper ved os igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en masse ting fra…

Jeg bestilte en masse ting fra hjemmesiden og da jeg modtog dem var alle varerne i virkelig god tilstand. Der var intet der var gået i stykker. Super god kundeservice. Kan klart anbefale at handle her

11 april 2020

Hej Victoria

Tak for din anbefaling. Vi er super glade for at høre du er tilfreds med dit køb og elsker når vi kan give vores kunder den bedste service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega hurtig levering og varene levede…

Mega hurtig levering og varene levede 100%op til min forventning
Venligt svar tilbage da jeg efterspurgte hurtig levering.
Kan anbefales herfra

Hej Marlene

Hvor er vi glade for at høre at produkterne lever op til dine forventninger. Vi elsker når vores kunder er tilfredse. Tak for din anbefaling. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og hurtig betjening

Super god og hurtig betjening, vender helt sikkert tilbage

Hej Nadia

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi ser frem til at du handler ved os igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Dejlig oplevelse

Dejlig nem hjemmeside, skønt at alt er på dansk. Gode priser :-) mine ting kom frem på under to døgn i flot og hyggelig indpakning. Tingene jeg købte er af god kvalitet. Meget tilfreds.

Hej Sarah

Hvor er vi glade for du synes om vores hjemmeside. Vi vil gerne give den bedste service på alle fronter, så hvor er det dejligt at du er tilfreds. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En helt igennem dejlig behandling

En helt igennem dejlig behandling, fine varer, hurtig levering, og så var der tilmed en gave med i pakken♥️ det fortjener alle de stjerner man kan give. Og kys herfra 😘💐

26 mars 2020

Hej Catherine

Hvor er vi glade for at høre du er tilfreds med dine produkter og at du kunne lide den lille gave. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.