Cewe.se Omdömen

2 932
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 399 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder beskriver att skapandeprocessen är mycket smidig tack vare lätthanterliga verktyg, tydliga mallar och en enkelhet i att ladda upp bilder från både mobil och dator. Dessutom framhåller konsumenterna att slutresultatet genomgående håller en mycket hög nivå med fina, skarpa fotografier och snabba leveranser. Vissa recensenter var inte nöjda med priset och upplevde att kostnaderna var i det högsta laget för att göra allt jobb själv. Några personer nämnde även att det kunde ta en stund att få till det helt önskade upplägget eller att redigeringsprogrammet emellanåt kändes lite instabilt.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar en stor tillfredsställelse med produkt, och de flesta kunder uppskattar den höga... Se mer

Quality

Kunder hade positiva upplevelser med kvalitet, och många uppskattar det fantastiska slutresultatet och de... Se mer

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba och smidiga... Se mer

User experience

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med användarupplevelse, och framhåller att det är lätt att... Se mer

Price

Konsumenter tycker pris är tvetydig med delade åsikter om kostnaderna. Medan vissa uppskattar bra resultat... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Så fina bilder! Bättre än jag någonsin kunnat tro och priset är ingenting jämfört med vad man får för pengarna. Det enda jag önskar är att informationen kring leverans och status på vart paketet be... Se mer

Jag är nästan nöjd med min bok. Har gjort väldigt många under åren, men detta är första gången min framsida blev en annan bild än mitt sista val. Jag är noga med att spara när jag ändrar val av bilder... Se mer

Jag har gjort tre små böcker med kloka ord och ideopatiska uttryck med egenritade bilder. Väldigt enkla och bra mallar att arbeta efter och många färger och omslag välja på. Och snabbt efter att jag... Se mer

1. Fotoutskrift

Om Cewe.se

Om Cewe.se

Få ut mer av dina bilder! På Cewe.se hittar du ett stort sortiment av produkter som du kan designa själv med dina egna bilder: Gör en CEWE FOTOBOK - ditt eget personliga fotoalbum, beställ inbjudningar, tackkort och julkort, designa en fotokalender, få en unik väggdekoration till ditt hem, framkalla dina bästa bilder eller designa din egen fotomugg, en musmatta till kontoret eller en av våra många andra fotopresenter.

Har du frågor om din beställning kan du skicka ett mail till kundservice på support@cewe.se. Öppet måndag till fredag kl 09:00 - 20:00. Söndag: kl 14:00 - 20:00.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 932)

394 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag tycker att fotoböckerna blir fina…

Jag tycker att fotoböckerna blir fina och det finns bra och lättförståeliga hjälpmedel. Jag kunde önska att det fanns ännu fler clip art och att man inte blev så fast i formatet ang. hur bilderna kan placeras i förhållande till varandra. Skulle även önska att man kunde använda färgerna guld, silver och rosé löpande och inte bara som clip art.
Böckerna levereras när de anges. Jag är helt nöjd med leverans och kvalitet.
Men det är dyrt!! vilket drar ner omdömet.

12 augusti 2026

Hej Ingela,
Tack så mycket för din feedback.
Det finns möjlighet för att ladda ner flera clipart-bilder om du vill - och du kan placera frit - kontakta gärna vår kundtjänst om du arbetar med progrrammet igen, så hjälper vi gärna. Mvh Per, CEWE kundtjänst

Jättenöjd

Jättenöjd. Bra mjukvara att jobba med.

4 augusti 2026

Svar från Cewe.se

Tusen tack för din fina feedback.

Sabb leverans

Sabb leverans, fotoboken blev så bra som vi önskade

24 juli 2026

Fin kvalitet på bilderna

Fin kvalitet på bilderna. Snabb och smidig leverans. Hyfsat lättanvänt program trots att man gör det via mobilen.

24 juli 2026

Hej Jocke,
Mvh Per, CEWE kundservice

Långt över förväntan! Rekommenderar!

Det enda jag önskar är att informationen kring leverans och status på vart paketet befunnit sig i processen kan bättras lite.
Annars helt perfekt, kommer absolut beställa fler gånger!

23 juli 2026

Hej Amelia,
Tusen tack för din fina feedback - det är vi mycket glada över att höra:)

Helnöjd med fotoboken.

Bra kvalitet på boken. Väldigt bra kundsupport. Snabb leverans. Helnöjd!

16 juli 2026

Hej Rickard,
Tusen tack för din bedömning och feedback.

Supernöjd

Supernöjd! Det var väldigt enkelt att ladda upp och placera bilder i fotoboken online. Smidig betalning, snabb leverans och boken blev fantastiskt fin. Rekommenderas varmt!

18 juli 2026

Hej Bill

Helt enkelt perfekt

Helt enkelt perfekt. Jag hade satt fel datum på ett ställe, hela boken förstörd men CEWE kom imot mig, helt enkelt perfekt!

17 juli 2026

Svar från Cewe.se

Tusen tack för din fine feedback.
Mvh Per, CEWE kundtjänst

Bra kvalité

Snabba leveranser. Bra kvalité. Men bra kvalité kostar.

16 juli 2026

Hej Gunilla - tusen tack för din feedback :) - mvh Per, CEWE kundtjänst

Mycket nöjd med min vattenflaska

Mycket nöjd med min vattenflaska! Trycket blev så bra, och flaskan har mycket hög kvalitet!

14 juli 2026

Hej Ylva,
Tusen tack för bedömning och feedback.
Mvh Per, CEWE kundservice

Krångligare program än tidigare…

Krångligare program än tidigare .Svårhanterligare !
Kommer nog att prova hjälp via telefon inför nästa bok .

14 juli 2026

Svar från Cewe.se

Hej Bengt - tack för feedback. Programmet har inte ändrats så mycket men vissa funktioner finns på annan plats. Vi sitter klar på telefonen mellan 9-20 måndag till fredag och 14-20 söndag. Med vänliga hälsningar Per, CEWE kundtjänst

Toppenbra kundservice!

Toppenbra kundservice!
Har ringt 2-3 gånger för att få hjälp och tips, dels med fotoprogrammet efter ett mycket bra webinar, dels med hur jag gör för att få korrekt beställt. Alltid mycket tillmötesgående och ingen lång svarstid.
Fick problem med leveransen (inte CEWE som strulade) och de gjorde direkt om beställningen och skickade på nytt utan kostnad och gav mig rabatt på försändelsen som ”plåster på såren”.
Kommer definitivt att fortsätta använda detta företag för de nya fotoböckerna jag planerar.
Böckerna har dessutom blivit mycket bra, fina skarpa fotografier trots att jag använt en ”vanlig” Iphone 16 pro

8 juli 2026

Hej Jane,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och ger ett så fint omdöme till vår kundservice. Trevligt att höra att du också vill beställa från oss igen efter din erfarenhet.
Vi har också börjat med expressleverans hos Cewe för våra standardprodukter om man arbetar på hemsidan eller i Fotoprogrammet på datorn.

Det är bra bilder

Det är bra bilder. Det är hyfsat lätt att hämta bilder . Lite synd att utrymme till att skriva text är inte bra.

11 juli 2026

Hej Lisbeth,
Stort tack för din återkoppling.
man kan ändra textrutan så den täcker ett större och därmed få med så mycket text man önskar.

Toppennöjd

Toppennöjd! Enkelt att ladda ner bilder både från dator och mobil och lätt att redigera dem och placera dem där man vill. Jättefin kvalité på boken och bilderna. Kommer använda igen!

11 juli 2026

Hej Vivi,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och tycker det varit lätt att skapa din fotoprodukt via appen i mobilen. Vi hoppas att du vill göra fler fotoprodukter hos Cewe.

Blev en uppskattad present

Blev en uppskattad present

9 juli 2026

Hej Stina,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas att du vill göra fler fotoprodukter hos Cewe. Roligt att höra att det blev en uppskattad present.