CentrumreparationOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan på det varmeste anbefale bredgade14 - imødekommende, sikker, kvalitet i top, garanti som holder og ikke mindst hurtig betjening ;-) Alt dette får du på en og samme tid, hvis uheldet er ude og de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde fået sim 2 låst min telefon, så kunne bare ikke komme på da jeg selvfølgelig heller ikke kunne huske nogle " koder " Tog så til Centrum Reparation i rødover centret, og denne mand kunne hva... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik repareret logicboard på min 4,5 år gamle Macbook Pro Retina. Selve reparationen tog under 12 timer og endda til en fornuftig pris samt 2 års garanti. Finder man ikke ret mange andre steder. Min Ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ekstraordinær positiv oplevelse! Startede hos Green Mind, og fik dømt min mobil død uden at have den i hænderne. Fik den fixet på 5 min. hos Centrumreparation, uden beregning, og med et smil og g... Se mer

Företagsinformation

1. Telefonreparatör
  2. Elektronikreparatör

Skrivet av företaget

Din foretrukne reparatør af smartphones, tablets og computere i København K og Rødovre Centrum! Vi har eksisteret siden 2013 og fortsætter. Kom forbi og få et uforpligtende tilbud på reparation af din enhed, enten på Bredgade 14 eller i Rødovre Centrum. Vi ses!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Wauw sikke en service

Wauw sikke en service
Kom med en iPhone 14 som ingen kunne fejlen på
Det blev ordnet efter et par timer og den fungerer nu igen perfekt
Anbefales til alle der skal repareret deres telefon 💪

2 mars 2026

ALDRIG

ALDRIG
har jeg oplevet så personlig en ekspedition,. Helt uovertruffen service, vejledning og pris.
De bedste anbefalinger herfra. Kommer KUN til at handle i den butik.

27 december 2025

Venlig

Venlig, rar og effektiv ekspedition, vender helt sikkert tilbage næste gang jeg skal have fixet noget på telefonen

28 september 2025

Super kundeservice

Super kundeservice. Venlig og hjælpsom betjening og gode priser. Centrumreparation er blevet vores “go to” med bærbar, iPads og telefoner.

15 augusti 2025

5 stjerner til Rødovre Centrum afdelingen

Kom i Rødovre Centrum med en Ipad der ikke kunne lade, fordi et stik var knækket i Ipad. Troede at selve ladeporten var blevet ødelagt, men det viste sig, at der sad et lille stykke stik tilbage. Det blev fikset på under 2 min, og endda gratis. Det er virkelig god service!

22 augusti 2025

Sublim service!

Jeg kom ind, da min mobil ikke ville lade længere. Manden tog den kortvarigt ud bagved og kom tilbage. Han havde renset den, da jeg nok selv havde fået skubbet snavset længere ned. Tilmed sagde han, at jeg fik det gratis, fordi det var en lille ting for ham! Kan ikke rose den service nok og derfor 5 stjerner herfra 👏

10 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og god vejledning fra…

Super service og god vejledning fra Morten! Vi fik fikset kameraglasset på vores iPhone og samtidig tjekket, om selve kameralinsen var skadet – heldigvis var den det ikke. Telefonen blev repareret på en time, mens jeg handlede færdig i centeret. Så nemt og effektivt. Tak for hjælpen!

29 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.