C&O Travel Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een Staycity hotel geboekt voor 9 personen (4 volwassenen en 5 kinderen) voor de periode 20 okt tot 24 okt 2025. Dit ivm bezoek Euro Disney en Parijs. Zowel de advisering mbt geschikte ac... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Cruise geboekt via deze organisatie. Boeken ging goed, echter toen er een probleem was met de afrekening op het cruiseschip was er erg weinig medewerking om het tot een goed einde te brengen. Men loo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Door corona kon ook onze reis niet doorgaan die we bij C&O travel geboekt hadden. Zij hebben een heel correcte, snelle, altijd vriendelijke, afhandeling gedaan van onze boeking. Altijd direct antw... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Prijs kwaliteit van hotelkamer ver beneden de maat. Geen kast, geen nachtkastje. Je kan niet zonder hoop geschor uit bed komen aangezien dit maar aan 1 kant gaat.

Företagsinformation

1. Resebyrå

Informationen kommer från olika externa källor

C&O Travel is uw reisbureau dat gespecialiseerd is in stedenreizen, meerdaagse reizen, Disneyland Parijs en cruisereizen voor individuelen en en groepen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Januari 2020 7 daagse cruise naar Dubai…

Januari 2020 7 daagse cruise naar Dubai onderleiding van Michelle van der Velde.Supervakantie dankzij Michelle van der Velde.
Michelle is gedurende de cruise continue beschikbaar voor de cruisegasten.Ze maakt duidelijke afspraken en zorgt voor goede afhandelingen bij vragen en of problemen met de cruisegasten.C@O travel verzorgt de gasten echt een onvergetelijke cruisevakantie.
We verheugen ons reeds op de volgende cruisevakantie met onderbegeleiding van het C&O
cruisespecialistenteam.
Op naar de 7e cruise van deze geweldige en goede
onderneming.
Groetjes Mark en Erna

13 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

C&O Travel slechte service afhandeling tijdens corona

De coronatijd is een rottige tijd voor iedereen. Om die reden heeft de reisorganisatie gevraagd of wij een Coronavoucher wilden accepteren in plaats van de 1500,- terug te claimen voor een reis die we 16 januari geboekt hadden (vóór de Covid uitbraak in europa). Hiermee zijn we akkoord gegaan onder voorwaarden dat we hiermee geen afstand doen van recht op geld terug.

Afgesproken dat we na 6 maanden een claim mochten indienen. Nu we eindelijk de claim mogen indienen geven ze niet thuis. Nu pas ondernemen ze actie en gaan ze het bedrag bij Disney claimen, terwijl we vooraf al hadden aangegeven geen andere mogelijkheid te hebben i.v.m. leerplichtige kinderen. Nu kunnen we weer tot 6 maanden wachten tot moment van creditering.

Het ergste daarvan; wanneer je vraagt wat de status is van hun claim bij Disney, wordt je vraag met een standaard antwoord afgewezen en weigeren ze openheid van zaken te geven. Dit is dus verkapte uitstel van betaling in plaats van heldere communicatie naar de klant. En dat terwijl ik in het begin van de corona issues had aangegeven zelf de claim bij Disney te willen indienen gezien zij officieel partner zijn, maar dat mocht niet.

Ze zouden heel wat meer sympathie krijgen als ze ook openheid richting ons zouden geven.

29 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weinig medewerking van de klantenservice met een probleem

Men loopt aan het lijntje van de cruise maatschappij en zo worden hun klanten ook aan het lijntje gehouden. Het heeft 7 maanden geduurd voordat we het dubbel betaalde bedrag teruggekregen hebben. In al die tijd hebben we van deze organisatie alleen maar gehoord dat we maar geduld moesten hebben. Werd zelfs nog wat lacherig gereageerd aan de telefoon toen we voor de zoveelste keer maar weer eens belden wat de status was.

21 oktober 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.