Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er enormt taknemmelig for den hjælp og assistance som I ydede forleden. Der blev svaret hurtigt på faldalarmen, 1-1-2 tilkaldt og pårørende fik besked. En perfekt hjælp i nøden og meget betrygg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supervenlig og kompetent betjening, hurtig opfølgning og venligt personale. Udstyret var enkelt at betjene og gav god tryghed hos brugeren, der brugte det i 1,5 år. Ophør alene pga. mistet evne til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bruger cekura på job ...overfalds alarm Har også en privat....skal have en hjerteoperation og hvis der pludselig efter hjemsendelsen skulle opstå en situation.Så er responstiden under 2 min....men ko... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gudskelov ikke haft alvorlig brug for Cekura, men min alarm er uformelt blevet aktiveret et par gange. En gang da jeg kørte på cykel på en meget bumlet skovsti, en anden da jeg lagde den f... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning
  2. Stödboende
  3. Hjälplinje

Informationen kommer från olika externa källor

Cekura er uden sammenligning fremtiden inden for ældresikkerhed og service. Med forringet ældrepleje og omsorg er vi den funktion der sikrer privatiseringen af personlig velfærd i Danmark. Det gør vi ved at tilbyde den service og de produkter der er nødvendige for, at ældre i Danmark kan føle sig trygge og sikre i eget hjem, 24 timer i døgnet, hele året rundt – noget vi mener er en selvfølgelig rettighed for alle.Fordi vi er leverandør uafhængige vælger vi altid det nyeste og bedst udstyr på markedet. Når man bestiller at abonnement hos Cekura er man derfor sikret at ens udstyr aldrig bliver forældet.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,4

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Generel altid god service og…

Generel altid god service og imødekommenhed.

25 april 2022

Hej Lars
Tak for din gode anmeldelse af vores service :)
Med venlig hilsen
Søren, Cekura

Den er effektiv🥇🚨

Vi har i familien haft gjort brug af alarmen en enkelt gang, da et ældre familiemedlem der bor alene, blev syg om natten. Cekura tilkaldte ambulance og ringede efterfølgende til os pårørende.

Det viste sig at at være livstruende, og jeg er sikker på, at Cekura alarmen var livsreddende.

Den giver stor tryghed for både brugeren,
samt de pårørende.

5 stjerner herfra 🥇🚨

17 april 2022

Perfekt!!!!

Jeg har været kunde i CEKURA nu i 12 mdr.
Jeg er rigtig glad for det, og det fungerer PERFEKT!!!
Det er rigtig meget betryggende, at ALTID:
At have en kontakt, lige ved hånden.
TAK for det CEKURA!!!
Det kan jeg kun anbefale.

2 december 2021

Kære Karin.
Tusind tak for din varme anbefaling af os!!! Det er noget, vi virkelig er glade for, og det giver os endnu mere motivation og glæde at høre, når nogen føler sig trygge ved at have os!!
De varmeste julehilsner, os fra Tryghedscentret i Cekura

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Føler mig tryg 24/7 fordi der altid er…

Føler mig tryg 24/7 fordi der altid er nogen med på sidelinien, der kan hjælpe mig. Med GPS kan jeg altid hurtigt spores, også hvis jeg bliver dårlig i skoven.

2 december 2021

Svar från Cekura A/S

Kære Susi. Tusind tak for din gode anmeldelse af os. Det varmer vores julehjerter at høre, at du føler dig tryg! De bedste hilsner, Søren, Cekura

tilfreds

ok med produktet

22 november 2021

Tak for din gode anmeldelse af vores produkt. Med venlig hilsen. Søren, Cekura

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg Har haft Alarmen i snart to år &…

Jeg Har haft Alarmen i snart to år & Det virker for Mig, for derved har , Jeg tykhed , hvis jeg falder & kommer I en nød & Jeg & Min Hund kan få Hjælp, Det er vigtigt for os,.
De klare Dette , med sikkerhed .
Ja Jeg får IKKE , rabat / Smiller

10 november 2021

Svar från Cekura A/S

Hej Knud! Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse af os! Vi er så glade for at høre for at du føler dig tryg ved at have vores service! De bedste hilsner, os fra Cekura :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi har været rigtig godt tilfredse

Vi har været rigtig godt tilfredse, men jeg undrer mig over at tryghedskald ikke længere udføres. Så jeg ved faktisk ikke om mit apparat dur ... ?

1 oktober 2021

Hej Edith.
Jeg er så glad for at høre, at I er tilfredse med tryghedskaldet. Du skulle meget gerne stadig modtage tryghedskald, hvor vi tester at apparatet dur. Vil du ikke ved lejlighed kontakte os på 32 31 60 50, så finder vi lige ud af det.
De bedste hilsner
Søren, Cekura

Stor ros.

Jeg kontaktede jer på vegne af min mor. Fra første kontakt har jeg følt min mor hørt og forstået i behov.

Hun fik så bevilget kald fra kommune, og vi måtte annullere ordren trods kaldeapparat var afsendt. Igen udviste i utrolig god service.

29 september 2021
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.