Cars Agency Omdömen

TrustScore 4 av 5

1. Bilhandlare

Säljer, köper & förmedlar begagnade bilar.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Supersmidigt

Jag sålde vår bil till Cars Agency och är jättenöjd med hanteringen. Bra bemötande och smidigt med digitala dokument för avtal, betalning och signering. De är även snabba på att svara. Rekommenderas.

15 juni 2023

Trevligt

Jag fick ett mycket trevligt bemötande av personalen/ägarna och är nöjd över den service de hade.

1 juni 2023

Bluff företag.

Bluff företag.
Vi har köpt bil med dolda fel.
Växellådan, diff bak och hjullager är kass. Dessa fel har kommit upp på väg till Malmö (bilen köptes i Växjö)
Startmotor behöver bytas. Enligt företaget var det bara batteri som behöver bytas- LÖGN!
Vi har kört med två små barn 300km har stannad på stationen och bilen gick inte att starta med kablar. Det visar sig att batteri var ny (säljaren satt den där) och det är startmotor som är sönder.
Kort sagt har Cars Agency sålt en skrotbil och ville bli av med problemet.
Efter det så tar ingen telefon när jag ringer och inte svarar på sms.
Vi håller på att göra anmälan.
Vill ni ha en bra bil och inte slösa bort era pengar- köp inte hos Cars Agency- HELT OSERIÖST.

Här kommer svar till era svar här:
Hej
Det stämmer med att vi köpte bilen fredags kväll.
Vi var medvetna om batteri (bilen startades inte direkt trotts hjälpstartare- tog en kvart) och den startades med svårigheter med hjälp av våran bil och grannens kablar.
Det var väl mycket proffsigt av er:)
Det som inte gått genom på besiktningen:
Strålkastarna, dimstrålkastare och sidorutor fram båda sidor. (Inget av dessa fel gör att bilen inte kan starta och att den strular vid 5-6 växel och att den låter som f.. när man kör över 80-100km/h
Jag kan säga att ni hade bytt batteri då batteri är ny- vi kunde själva inte se det på plats för att batteriet i denna bil är placerad under förarens fåtölj och är svårtillgänglig.
Batteri fel har ni meddelat oss om när vi kom till Växjö och inte innan trotts att vi frågade vilka fel bilen hade innan vi tog oss från Malmö till Växjö.
Det var också inte alls ok- men det ville vi blunda för då ni är inga och vi tänkte att ni kunde ha missat något.
När vi skulle köpa bilen då var det ok för er att träffas på en söndag, men när jag har kontaktat er dagen EFTER köpet på en LÖRDAG morgon för att bilen inte startade -då var det inte ok att ta ansvar och svara eller se till att vi blir lyssnade.
Du har skickat sms idag efter många obesvarade samtal till er, att jag ska vända mig till försäkringen som jag betalt för och erbjöd inte nån slags hjälp eller lösning med en extern verkstad och att bilen är i slutet av sitt livscykel då den har gått 23.000mil och om jag körde 300km allt kunde hända.
Det är en reklamations ärende inte ngt till försäkringen.
Löjligt och tråkigt är att jag sitter fortfarande kvar med en bil som inte startar med massa dolda fel
utan att problemet är löst.
FYI
Om bilen är i slutet av sitt livscykel då ska den skrotas och inte säljas vidare.
I hela situationen är jag glad att bilen dog när vi kom till Malmö och inte på väg hit då vi hade två små barn med oss.
Det är helt oseriöst.

4 november 2022
Logotyp för Cars Agency

Svar från Cars Agency

Hej Edward!
Tråkigt att du är missnöjd med vår service.
Men det du skriver är ju faktiskt inte helt sant. Du köpte bilen fredag kväll, där vi var överens om ett lägre pris då bilen hade ombesiktning samt problem med att starta på grund av ett dåligt batteri. vi startade bilen tillsammans på plats med en hjälpstartare, och för er var det inga konstigheter att den inte startade då ni hade verkstad.
Dessutom kan du inte påstå att säljaren har satt batteriet där, då det inte är något du vet.
På lördagen ringde du in och fick svar att vi kommer att utreda ärendet. För att vi ska kunna avgöra vad som är fel på bilen så behöver en oberoende verkstad felsöka den, och tyvärr har verkstäder inte öppet under helgen, vilket resulterar att ärendet ej kunde lösas under helgen.
Vill du ha din sak prövad har vi rekommenderat dig att ta det vidare till Konsumentverket.

Visa omdömen på alla språk. (5 omdömen)