Styr unna disse «luringene»
Styr unna disse «luringene». Hyggelig på tlf. Men er rå på å bløffe om tilstanden på bilene.
Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen.
Stormyrveien 1, 8008, Bodø, Norge
Tilsynelatende hyggelig handel, men da jeg skulle prøve vebastoen, viste det seg at denne ikke virket. Jeg tok kontakt, da jeg ble informert om at den virket, men de fraskriver seg alt av ansvar.
I tillegg kjøres bilen i 1-2 uker og Ila. den tiden lyser det tomt for kjølevæske og olje. Det er selvsagt bare å fylle på, men det gir et dårlig helhetsinntrykk. Det viser seg at nå, etter å ha kjørt bilen i 1 mnd lyser oljelampen igjen… så noe er galt…
Bilen måtte også til sjekk etter rare lyder og en ubehagelig lukt når man kjører. Verkstedet fant ikke feilen, men sier at det ikke er farlig.
Tenk deg om to ganger før du kjøper en bil derifra.
Mest UDUGELIGE , INKOMPINENTE og U-PROFFE firma jeg noen gang i hele mitt liv vert ute for å oppleve , STYR LANGT LANGT LANGT unna om du vil slippe problemer , forsinkelser , slurrv , udugelighet på e-mail kundeservice , rot med ordre , total uviteskap eller kontroll på noen som helst ting.. dette firmaet er drevet at komplette idioter med absolutt ingen IQ what so ever... (hjerne døde folk) dere har blitt advart på det sterkeste, hold dere unna..... ,
fikk ikke varen og måtte bestille andre plasser etter å venta 3 uker og mye styr og mas på e-mails hvor disse udugelige personene hadde satt ordren min på vent / sletta den pga inkompetente naive folk som jobber der, jeg hadde aldrig bedt om at min ordre skulle slettes eller settes på vent eller avtalt med dem om dette og ble heller ikke opplyst om at dette var gjort, dette var noe ei av de totalt naive salgs behandlerene bestemmte seg for å gjøre ut av sin egen konklusjon, endte opp i så mye styr etter dette uten at de klarte å sende meg det jeg hadde bestillt , totalt udugelige på kommunikasjon, må vere senile folk som jobber der... skammelig at det er overhodet mulig...
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.