1. Möbelaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Carlsonin tavaratalot ja rautakaupat Itä-Suomessa - Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Joensuu, Mikkeli, Varkaus ja Savonlinna. Carlsonilta saat kaiken.

3,7

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Reliable and great selections

Been using their services for 5 years, both in the physical shops and on the website. The prices are not particularly low but they have very wide selections, some of which are not available elsewhere in Finland.

8 mars 2025

Dårlig Service

Så dårlig Service, jeg har kommet der i mere ind 20 år og jeg kommer DER ikke igen efter denne mega dårlig Service af ejeres uprofessionel udsmider. Jeg er skuffet over Manglende service og situationsfornemmelse. Når man vælger at Servere drinks 15 min før luk, også smider folk ud før de er færdig med deres drikkevarer. Føj :-(

2 september 2023

Asiakaspalvelu ala-arvoista miesten…

Asiakaspalvelu ala-arvoista miesten pukeutumisessa. Kehorauhasta ei tietoakaan, kun myyjä arvosteli nuoren ulkomuotoa, mittaili mittanauhalla ja kertoi ettei nuoren kokoinen ihminen saa vaatteita kuin teettämällä. Sehän ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta Carlsonillla niitä ei ainakaan ole. Boikottiin.

3 augusti 2023

Worst customer service & order chaos !

I got a wrong item (had to collect it from the Halonen -store even it should've been delivered home) and they refused to compensate this in any way! And on top of that they refused to send the right item to me (which I had paid and waited over two weeks to be delivered to me) before they get the wrong one back first. Also one item I paid and ordered were just cancelled because they didn't have at stock! Worst customer service ever and I can't recommend this place to anyone. Stay away!

18 juli 2023

Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin

Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin.
Tilasin 2 tuotetta, joista toisesta puuttui 1 osa. Olen 1.5 viikon aikana laittanut 3 sähköpostiviestiä ja yrittänyt soittaa, mutta eivät vastaa viesteihin ja puheluihin. Puheluiden jonotusajasta pitää vielä maksaakin!

6 maj 2022

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Toimitettu tuote oli kuitenkin väärä. Toimitettua tuotetta heillä ei ollut myynnissä lainkaan. Outoa vaan, että kun tein reklamaation väärästä tuotteesta niin kauppa purettiin ja rahat palautettiin ilman selitystä. Olis tuosta voinu infon laittaa, miksi en saanut tilaamaani tuotetta. Ilmeisesti käynyt niin, että verkkokauppaan kirjotettu väärän tuotteen tiedot. Rahat kyllä palautu nopeesti, joten siitä iso plus. Ja aspa vastas mailiin nopeasti.

27 mars 2022

Asiakas ei saa ostoksia

Asiakas ei saa ostoksia, jos tuote ollut edullinen... Palauttavat vaan rahat ilman lisäinfoa..Surkeaa...Onneksi löytyy kanava korjata asia.. EN SUOSITTELE

4 januari 2022

Surkea palvelu, pitkät toimitusajat, jos edes saa tuotteen

Surkea asiakaspalvelun taso. Asiakaspalvelussa aivan liian vähän henkilökuntaa. Todella hitaat toimitukset. Kaksi viikkoa mennyt, eikä asiakaspalvelu ole vielä edes käsittelyt tilausta. Kun tilauksen maksaa muualla, kilahtaa jo puhelimeen seurantakoodi, ja tilaus on jo matkalla. Lisäksi kannattaa huomioida, että vaikka ostaisit ja maksaisit verkkokaupassa tuotteen, se ei ole vielä sinun. Liikkeellä ei ole mitään varausjärjestelmää ostettuihin tuotteisiin. Tuotteet voivat olla loppu, vaikka maksaisit sen. Liike elää jotain 80-lukua, jolloin ei vielä kaikilla ollut edes tietokoneita. En missään tapauksessa suosittele tilaamaan kyseisestä liikkeestä mitään, jos tuote on kuitenkin jostain muusta liikkeestä löydettävissä. Pieni säästö (hintaero) hinnassa ei kannata. Viranomaistietojen mukaan yritys tekee tappiota ja sillä on vain 4 työntekijää palveluksessansa. Kyllä on surkea tilanne, kun liikevaihto on kuitenkin melkein 85 miljoonaa. Kenen palveluksessa ne loput henkilöt sitten ovat? Vaikuttaa kaikin puolin harmaalta tai vähintään hämäräperäiseltä yritykseltä.

6 december 2021

Carlson - huonoja kokemuksia verkkokaupasta ja asiakaspalautteen käsittelystä

Yritykset tukea suomalaisia kauppaketjuja ajetaan kerta toisensa jälkeen alas onnettomalla asiakaspalvelulla ja huonosti toimivalla verkkokaupalla. Yritykset ostaa Carlsonin verkkokaupasta on tehty mahdottomiksi, kun yhden tuotteen haku tuottaa sivutolkulla tuloksia.

Carlsonin osalta toivoisi myös, että asiakaspalautetta osattaisiin ottaa aidosti ja ammattimaisesti vastaan (henkilöstön koulutus ja tehtäväsoveltuvuus). Tämä kun on keskeinen osa toiminnan laatua; asiakaspalaute on toiminnan kehittämisen kivijalka ja lähtökohta. Kun palautekynnys ylittyy, on taustalla asiakkaan kokemus.
Tätä sopisi aidosti kuunnella. Mutta ei. Ensisijainen tavoite ei ole toiminnan kehittäminen, aito asiakaslähtöisyys ja asiakkaan positiivinen kohtaaminen, vaan ensisijainen tavoite Carlsonin asiakaspalvelussa on kyseenalaistaa ja mitätöidä asiakkaan kokemus ja palaute. Ja näin ollen, vielä tänäkin päivänä vuonna 2021 vastataan, että kukaan muu ei ole koskaan aikaisemmin reklamoinut asiasta.

Menneen maailman kaikuja - ollaan valovuosien päässä siitä, mikä on asiakkaan odotusarvo ja missä tänä päivänä tulisi olla. Onnetonta.

9 augusti 2021

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis