Capitalbox Danmark Omdömen 146

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De varmeste anbefalinger herfra! Capitalbox har været super dygtige og effektive i at hjælpe os. Vi er en virksomhed som fik brug for en hurtig kapitalindsprøjtning til at købe el-biler og Capitalbo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var meget let at ansøge ikke en masse unødige spørgsmål. En meget professionel tilgang i en god humoristisk tone. Super og glæder mig til et godt samarbejde hvor begge parter kan få noget ud af de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Unfortunately, you refuse every time I want to sell an invoice. Completely incomprehensible when your customer is a billion dollar business, while at the same time having full security in th... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt erhvervslån, uden alt for mange spørgsmål, og til en rimelig rente TEH-Elservice ApS kan i hvert fald godt anbefale dem

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I do not recommend this company.

I do not recommend this company.
They are a scam company.

Rente is more than 25%.
I can't make any an agreement with them and they only threaten to send me to inkasso if I don't accept their demands.

Anne from CapitalBox:

If we do not receive any payment your loan will eventually be moved to inkasso

I have tried several times to login to my page on their site but just I can see an error.

Please beware of them, this company is a big pit of trouble.

I am very sick of their threats.

28 december 2022

Useriøs forretning.

De sætter sig ikke ind i konkret forretningsforhold.

Capitalbox spilder ens tid !

Useriøs spiller på marked.

15 november 2022

Svar från Capitalbox Danmark

Vi beklager dit indtryk af CapitalBox. Vi er i øjeblikket i gang med at ændre vores forretningsgange, hvilket desværre kan resultere i komplikationer. Vi arbejder målrettet på at forbedre og komme på plads med dette.
CapitalBox

Dårlig support

Der bliver ikke besvaret på henvendelser og mails, samt de skriver en masse som de ikke overholder rimelig dårlig forretnings politik, tror de er blevet for store.
Ikke styr på deres kundepleje samt support afdeling:)

14 november 2022

Svar från Capitalbox Danmark

Vi beklager meget din oplevelse hos os. Vi har desværre længere svartid på grund af mange henvendelser og selvom vores supportafdeling gør hvad de kan for at besvare spørgsmål hurtigst muligt, forstår vi, at vi kan forbedre vores serviceniveau.
CapitalBox

Rigtig god service

Rigtig god service, først af Anne og nu af Roham.
Er meget tilfreds.

5 juli 2022

Svar från Capitalbox Danmark

Mange tak for din gode anmeldelse :)

vældig sød Anne

vældig sød Anne , hjælpsom og hurtig svar.
kan varmt anbefales.

8 maj 2022

Svar från Capitalbox Danmark

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Godt

God service, hurtigt og nemt!!

12 december 2021

Svar från Capitalbox Danmark

Mange tak for din anmeldelse :)

Altid søde og venlige

Altid søde og venlige, hurtig ekspedition.

5 november 2021

Svar från Capitalbox Danmark

Mange tak for din anmeldelse :)

Dyrt kviklån til virksomheder

At optage lån hos Capitalbox kan lyde billigt, men det kan blive ekstremt dyrt.

Jeg har selv fået et lånetilbud, hvor det er "gratis" at låne pengene de første to måneder, og den månedlige rente tilsyneladende er 2,2%.

Alligevel vil et to-årigt lån på 130.000 kr. koste 62.920 kr. i renter!

Ved at sammenligne lånet med et annuitetslån over 22 måneder, bliver den månedlige rente således 3,9 pct. pr. måned (jeg har brugt laaneberegner.dk).

3,9 pct. i månedlig rente svarer til en årlig rente på 58 pct. Jeg gentager: 58 pct.

Det er ikke bare svimlende dyrt, men efter min mening en pænt uetisk måde at drive forretning på ud fra devisen: Den kloge narrer den mindre kloge ved at præsentere lånet på en svært gennemskuelig måde.

Så gå hellere i banken eller tag lån i din bolig, hvis du skal bruge penge.

PS: Det er påfaldende, at på nær en enkelt anmeldelse her på Trustpilot, er alle "kunders" anmeldelser af Capitalbox meget kortfattede, positive og indeholder påfaldende ofte de samme ord såsom "hurtig", "service", "nemt", "enkelt".

Det virker heller ikke særligt troværdigt ...

13 september 2021

Svar från Capitalbox Danmark

Vi er kede af at høre at vores tilbud ikke har mødt dine behov eller forventninger. Erhvervslån uden sikkerhedsstillelse er normalt dyrere end et traditionelt banklån, da de jo er, uden sikkerhed. Det er ikke alle virksomheders behov der kan dækkes af et traditionelt banklån, så vi har introduceret dette 2 måneders rente- og gebyrfri erhvervslån for at møde disse virksomheders behov. For mange virksomheder kan dette være en god løsning på et kortsigtet behov. Alle oplysninger om pris og vilkår er fremstillet i vores tilbud, og bliver grundigt gennemgået før en låneaftale bliver sendt til underskrift, men alligevel, tak for din feedback.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har frabedt mig at blive kontaktet, men får nu IGEN uønskede reklamer for deres uønskede produkt

Jeg har en virksomhed, der bliver ved og ved og ved at få materiale fra Ferratum. Jeg er inderlig modstander af disse hurtige lån til tårnhøje renter, og har derfor bedt om at bliver slette fra ALLE arkiver som Ferratum måtte bruge. Nu har jeg igen modtaget materiale fra Ferratum, selvom jeg har bedt dem om ikke at kontakte mig. I disse GDPR tider er løsningen nok at gå til Datatilsynet. Det bliver mit næste skridt

30 januari 2020

Kære Annette,

Vi har ikke været i stand til at finde og gennemgå din anmodning.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vores kunders privatliv er meget vigtigt for os, og hver enkelt kundes markedsføringsmulighed er værdifuld for os.

Vi ville sætte pris på, at du kontakter os på support@ferratubusiness.dk, så vi kan undersøge din specifikke sag og få løst situationen.

Tak for din forståelse, vi håber på at modtage din e-mail snart.
Ferratum Business

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.