Atunci cand faci retur unui produs, esti taxat cu 70ron pentru o "punga" si o "folie de transport", pentru ca sunt mototolite. Aparatul la retur avea 39 de cadre, sub limita impusa de 100. Comunicar... Se mer
Det här tycker kunderna
Am cumparat un aparat foto DSLR Nikon D90 cu obiectiv Nikkor 18-55 in ziua de Black-Friday, si desi sigur a fost aglomeratie, a doua zi la ora 11:30 l-am si primit acasa. Dupa plasarea comenzii am... Se mer
Mi-a placut rabdarea, amabilitatea si disponibilitatea personalului in a-mi acorda toate informatiile si in a face proba aparatului in fata mea, acordandu-mi si cateva sfaturi utile pentru viitor in... Se mer
Företaget har svarat
Am comandat un Nikon SB-910 de pe cameredigitale.ro, iar dupa ce am finalizat comanda pe site, in aproximativ 20 de minute am fost contactat de catre un operator pentru a confirma comanda. A doua... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Aparate foto digitale. Camere foto digitale. Aparat digital. Camera digitala. Camere video
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Un magazin de unde merita sa cumparati
Personal comunicativ si preturi competitive la produse.
Super mulțumit
Excelent !
Totul e perfect , am fost foarte multumita de toate aspectele - consiliere , viteza de reactie , livrare . Recomand tuturor .
Foarte multumit cu noul aparat digital
Am cumparat un aparat Canon EOS 1100D, este primul meu DSLR si sunt foarte multumit de el. La magazin vanzatorul s-a comportat foarte frumos si profesional, recomand oricui sa cumpere de aici cu incredere.
Pasiune si profesionalism
Inca de la intrarea in magazin am fost intampinat de o atmosfera vesela si destinsa. Au fost foarte draguti, cu toate ca am cumparat doar un body am probat 3 sau 4 obiective prin amabilitatea lor. De asemenea mi-au oferit o consiliere simpla si la obiect. Cu siguranta voi mai cumpara de la ei sau doar ii voi vizita pentru un schimb de experienta.
Excellent product - Velbon C600 tripod
I've bought this tripod for it's fluid head which is very helpful for smooth moves of the video camera while recording.
I recommend it!
The shipping took place perfectly!
Cel mai cel site.......
Este cel mai bun site de aparate foto care mi-a oferit ce imi doream.
Va multumesc
foarte multumit
in doua zile de la comanda mi-a sosit camera foto in Timisoara, sunt foarte multumit de site-ul dumneavoastra si de oferte:) recomand cu incredere.
all was perfect........
i can write only beautiful thing about this company. SEnd quickly, disponibil.. si ready to help in all you question.. I recomend this company.
Foarte seriosi !
Recomand sa cumparati de aici ,foarte seriosi si foarte rapizi !!!
Foarte bun
Am comandat o camera de fotografiat,si sint foarte multumit de el,este exact ce mi-a fost promis,functioneaza perfect,fara probleme
EXCELENT
Am facut o comanda pentru un aparat nikon in weekend iar luni dimineata am fost contactata, foarte rapid, aparatul este perfect, stare foarte buna, recomdat achizitia cu increderea de pe cameredigitale.ro. Sunt foarte seriosi!
Just great.
Their services are great, from the beginning (starting with the sales support) and till the final step, the acquisition. The staff was polite and very helpful. I will strongly recommend their services in this field of activity.
Sunt foarte multumit de serviciile oferite!
Echipa a raspuns cu promptitudine si seriozitate, iar produsele au sosit in 20 de ore de la confirmarea comenzii!
Mi-a ramas o impresie foarte buna despre pagina dumneavoastra.
Sunt foarte multumit de produs si de serviciile dumneavoastra, nu ma asteptam ca in urmatoarea zi dupa ce am plasat comanda sa ajunga produsul, va multumesc si recomand la toata lumea pagina dumneavoastra.
Profesionisti
Am comandat o camera Olympus TG-820. In 24 de ore am primit pachetul cu toate actele in regula. Pretul era cam acelasi ca la alte magazine online dar am ales cameredigitale.ro pentru ca am primit bonus card de 8gb class 10, kit accesorii gama tough si un minitrepied, iar transportul a fost gratuit. Sunt multumit de alegerea facuta. Recomand.
pret excelent
Am comandat miercuri seara (dupa programul de lucru) un pachet D90 + obiectiv 18-55mm, care venea cu un bonus: rucsac si card de memorie. Pretul a fost excelent. A doua zi m-au contactat sa confirm comanda (plata am facuto ramburs). In aceeasi zi au trimis comanda spre livrare cu fan curier. Trebuia sa ajunga a doua zi intre 9 si 17. Comanda a ajuns cu aproape o ora intarziere (asta e din vina curierului, ca am mai avut experiente asemanatoare cu fan curier). In schimb, continutul pachetului era intact, totul sigilat. Am fost foarte multumita de comanda, dar nu si de serviciile de curierat.

Svar från Cameredigitale
Seriozitate si profesionalism
Am comandat recent un Nikon D5200 (body) cu accesorii si totul a fost in regula, a venit cu tot ce era scris in pachet, sigilat. Recomand, mai ales ca transportul se face in maxim 24 de ore si se poate plati la ramburs. Multumesc.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.