Phønix cafe og restaurant på Kultorvet kan anbefales. Dejlig mad og super betjening. Den sidste manglende stjerne er fordi restauranter i København i dag taler engelsk og jeg er dansker. Det genere... Se mer
Det här tycker kunderna
Gennem de sidste par år er den eller gode buffet blevet erstattet af flere og flere industrivarer. Kokken og 2 af hans ikke betalende gæster sad og diskuterede højlydt og agressivt mellem gæsterne. Da... Se mer
Har nu besøgt 2 af stedets cafeer, begge steder med samme oplevelse. På begge besøg bestilte vi deres burgere og begge gange var bollen tør og tvebak artigt og kødet var fuldstændigt tørt. Det en... Se mer
VÆRSTE OPLEVELSE Sikke en dårlig betjening, hvor tjeneren vælger at blive passiv aggressiv, nå vores selskab glæder sig til ‘varm chokolade’ og får at vide at den varme chokolade er opvarmet Mathild... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Cafe Phenix, 4 steder i københavnsområdet, helt sikkert byens bedste brunch og et stort udvalg af lækkert mad
Kontaktuppgifter
Havde en god oplevelse på restauranten
Havde en god oplevelse på restauranten, synes dog at tjenerne var lidt for meget optaget af at hyggesnakke, så bestillingen og betalingen gik lidt langsom. Ellers fint besøg.
Phønix cafe og restaurant på Kultorvet…
Phønix cafe og restaurant på Kultorvet kan anbefales.
Dejlig mad og super betjening.
Det generer mig at jeg føler mig tvunget til at bruge et fremmedsprog i mit hjemland.
På et tidspunkt syntes vi det var…
På et tidspunkt syntes vi det var lækkert mad.
Har været der i dag, venter længe på at bestille, vi bestiller en drink da vi får vores mad, ender med at få den efter vi er færdig med maden.
Sidder lige ved siden af en dør hvor folk går ud og ind for at ryge, tjener går frem og tilbage så vi sidder og fryser.
Hver gang døren bliver åbnet kommer der røg lugt ind da folk sidder der ude og ryger.
Maden er blevet så ringe, brødet kan næsten ikke skære ud. Blevet små portioner. Bestiller en sandwich kommer i et pitabrød
Sezgin and hilal makes the best Apple…
Sezgin and hilal makes the best Apple cake shots ever
Virkelig ringe mad og dårlig betjening
Virkelig ringe mad og dårlig betjening! Hold jer langt væk fra brunchen! Stedet er slidt og kedeligt.
Værste mad oplevelse nogensinde
Der er ikke de ting i maden, som der står på menukortet og maden er heller ikke færdig tilberedt, og så fik jeg heller ikke det der blev bestilt. Alt der kunne gå galt, gik galt. Jeg vil på det kraftigste anbefale folk, aldrig at bruge deres penge her, for det er under al kritik, på flere parametre.
Sådan et stort sted med en god…
Sådan et stort sted med en god beliggenhed, dog virkelig dårlig betjening og kedelig mad efterlader ikke andet end en flad oplevelse.
Det er alt for ringe.
Kan absolut ikke anbefales!
Chokerende dårlig mad og respektløs chef – kommer ALDRIG igen
Vi var fire veninder der spiste på Café Phoenix i Valby, og hele oplevelsen var forfærdelig.
Allerede ved bestilling fik vi at vide at vi havde 1 minut til at bestille, fordi køkkenet lukkede. Vi blev stresset og presset, og det satte tonen for hele besøget.
Maden var så dårlig, at vi næsten ikke kunne spise den.
Pastapoloerne var klumpede og syrlige som gammel tomatpasta.
Pasta uden kylling samme problem.
Min oksekødstrøffelpasta var vand med salt og kød. Ingen trøffel, ingen sauce, ingenting.
Oksekødssandwichen smagte gammelt, næsten uden fyld og med en grov bolle der slet ikke passede.
Da vi sagde det pænt til servitricen kom chefen og sagde koldt “I betaler jeres regning, og så kommer I her igen.” Helt kort, kold og helt uprofessionel.
Han blokerede direkte døren for at forhindre os i at gå og truede med at ringe til politiet. Meget utrygt og ekstremt uprofessionelt.
Vi betalte for maden til sidst bare for at slippe ud.
Aldrig har vi oplevet så dårlig mad og så respektløs behandling.
Jeg har været fast kunde hos Café…
Jeg har været fast kunde hos Café Phenix i mange år, men det her bliver desværre sidste gang. Servicen er helt i bund – man venter alt for længe på både bestilling og mad. Da maden endelig kom, var det en kæmpe skuffelse. Pomfritter til 75 kr., hvor man kan tælle dem på én hånd, hvor mange der er - det er helt uacceptabelt. Deres sandwich er heller ikke, hvad de har været; brødet bliver mindre for hver gang, og indholdet er nærmest til at grine over. Det virker som om kvaliteten kun går én vej – nedad. Meget ærgerligt, for stedet har haft potentiale, men jeg kommer ikke igen. Tænk sig at drive et spisested, hvor man ikke kan servere en ordentligt portion, eller komme med maden før der er gået 45-60 min
Politimeld nashed
Nashed stjal min telefon. Jeg har stadig ik fået den tilbage :( (fyr ham)
Her til aften fik jeg en grillet angus…
Her til aften fik jeg en grillet angus burger med bearnaise sovs hos dem. Jeg fik også to "store" IPA øl til. Burgeren var faktisk helt fantastisk, ret skal være ret. Det var sku noget godt kød. De Yakima IPA var også gode, det vidste jeg, ros til restauranten for at have en god øl på menu kortet, det er langtfra alle steder, der kan prale af det. Mad & øl = 5 stjerner.
De talte ikke dansk på stedet = 0 stjerner. Samlet 3 stjerner. Jeg taler engelsk, som jeg bruger, når jeg er i udlandet. Jeg skal ikke indordne mig, det skal de.
Lækre Brunch og plads til at hygge
Har i dag nydt en rigtig dejlig brunch, sammen med familien. Ingen tidsbegrænsning, udover at de lukkede ned for brunch kl. 14. Vi havde derfor god tid til at nyde den lækre mad og hinandens selskab. Der var masser af mad til børnene (2 og 4,5 år).
Bestemt ikke sidste gang vi inviterer familien med på Cafe Phenix (Valby)
Den værste service jeg nogensinde har…
Den værste service jeg nogensinde har oplevet!! Vi har ventet 1 time og 15 min på vores mad, og yderligere gik der 15 min. før maden kom! Vi spurgte tjeneren, hvornår maden ville komme, og det nægtede hun at svare på.
Nok den tørreste og kedeligste burger…
Nok den tørreste og kedeligste burger jeg har smagt - kødet nærmest smuldrede og ingen agurk eller tomat . På trods af at kun 3 borde var fyldt op tog den virkelig lang tid at lave og var absolut ikke ventetiden værd ! Cola serveret til var næsten uden brus også . . Vælg en anden cafe i Valby !
Da vi havde ventede 40 min henvendte vi…
Da vi havde ventede 40 min henvendte vi os til tjeneren og rykkede for maden så kom tjeneren tilbage og sagde der ville yderligere gå 5 min samtidig sagde tjeneren (talte engelsk) som vi begge hørte det, at maden ville være på huset regning så vi kun skulle betale for vandet men næ nej vi skulle betale for maden og ikke vandet
Vi købte garlic brød og kylling burger hvor kyllingen ikke var gennemstegt
Vi havde ikke mere tid da vi skulle til et vigtigt møde
De lavede en meget velsmagende
De lavede en meget velsmagende burger og betjeningen var meget imødekommende Vi havde intet at klage over.
Mest kønsløse burger jeg nogensinde har…
Mest kønsløse burger jeg nogensinde har fået.
Kødet smagte destderet dårligt.
En oplevelse jeg meget gerne ville have være foruden🤨
Kedeligt at man bestiller en pasta til…
Kedeligt at man bestiller en pasta til 180kr, og den smager af salt. Selvom jeg var så sulten, kunne jeg ikke få den ned. Hvor ubehageligt…
Den dårligste brunch jeg nogensinde har fået
Den dårligste brunch jeg nogensinde har fået, vi var ved at gå derfra igen, men de fik en chance, der var ikke fyldt op i noget, ingen brød, ingen røræg, pølser son smagte dårligt, var rynkede og meget lidt lunkne, bacon som var uspiselig,den ost der var, lignede at den havde ligget der fra i går, jeg bad om mere brød, efter 10 min kom der trods alt noget 'lækkert' Kohberg rugbrød, jeg vil fraråde alle til at spise brunch hos Cafe Phoenix i Valby
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.