Cafekraemmerhuset Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik frokost steak

Fik frokost steak
Rigtig god steak med god pommes og dip.
Prøv deres franske eller italienske kaffe med spiritus, er rigtig gode.

17 augusti 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Den dårligste betjening jeg længe har oplevet

Vi var i går en tur forbi cafe kræmmerhuset for at få is. Vi bestilte to Belgiske vafler med softice. Pigen ved disken værdigede os ikke et blik da vi kom ind, og vi måtte flere gange sige at vi var klar til at bestille. Dette rullede hun blot med øjnene af. Da vi havde ventet i 25 minutter gik jeg ind for at spørge efter vores vafler. Dette rullede pigen igen tydeligt med øjnene af, med et 'de kommer altså snart'. Der gik yderligere 10 minutter. Og der er stor variation på størrelsen af maden, nabobordet havde dobbelt så meget is på deres vafler end der var på vores. De smagte dejligt, men betjeningen efterlader meget tilbage at ønske.

29 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verden dårligste is til vanvittig høj pris!

Verden dårligste is! De er fortyndet med vand og smager forfærdeligt og smager slet ikke af softice og en lille softice til 60kr er ikke større end en lille flødebolle. Virkelig virkelig ikke pengene værd! Synes ærligt de burde være flove over at tage så mange penge for et produkt der er SÅ ringe!!! Jeg kommer aldrig tilbage! Men vil varmt anbefale is butikken på haven - gode priser og meget for pengene.

9 juli 2025

De kalder det “ softice “

Café kræmmerhuset i Ebeltoft Vi er ikke i tvivl om at deres softice var fortyndet med vand lørdag d. 10 - 05. Dårligste og tyndeste softice vi længe har fået og det til trods for prisen. Lille “ softice “ med skum = 45 kr. smed den også i affalds spand oppe ad gaden.
Dette var 10 - 5 - 25`

10 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bliv væk fra dette forfærdelige sted

Bliv væk fra dette forfærdelige sted, som truer deres kunder og behandler dem utrolig nedladende.

Vi spurgte pænt, om der var 6 stole til udendørsservering. Vi blev mødt af en dame (angiveligt restaurantchefen), som talte i telefon og var utrolig uforskammet og kort for hovedet. Hun gjorde decideret grin med os. På den baggrund skrev jeg en anmeldelse om min oplevelse på Facebook.
Dagen efter blev jeg opsøgt på min arbejdsplads af Caféejer Henrik Søgaard Laursen, som truede mig og vil skrive en dårlig omtale om min arbejdsplads, hvor jeg er ansat(???). Det resulterer i, at min arbejdsgiver bliver inddraget og Henrik Søgaard Laursen bliver politianmeldt for chikane på mit arbejdsplads.

Det er fuldstændig utilstedelig opførsel at ringe til kundens arbejdsplads og true kunden gennem 9 opkald, fordi man har skrevet en dårlig anmeldelse. Har I dog ingen sans for hvad I kan tillade jer eller hvordan man driver en Café!
Selvfølgelig må man skrive en dårlig anmeldelse, når man oplever en sådan behandling.

23 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker mad

Super lækker mad. Vi fik leveret vores mad på bare 35 minutter direkte til vores feriehus af en smilende dame. Store portioner og frisk lavet. God kvalitet for prisen.

11 oktober 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.