Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hangover burgeren kan sagtens anbefales til folk med forlorne tænder alle kan tygge den uden problemer, kun ++++++++ herfra, min kone fik fisk med pasta det smagte super, hun fik dog også et stykke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem super oplevelse. Købte en lækker tre treretters menu som var rigtig lækker. Fik vinmenu med gode vine i rigelige mængder. Søde tjenere som ydede en mere end tilfredsstillende betjening.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brunch på Café Faust må siges at være en super oplevelse. Vi bestilte Favoritten og fik en platte med røræg, den lækreste pølse, der var salami, hjemmelavet nutella, reje salat, hønsesalat, Ananas... Se mer

Företagsinformation

1. Restaurang

Informationen kommer från olika externa källor

Cafe Faust, Café Faust, alle tiders cafe, café, cafeliv, caféliv, restaurant, brunch, sandwich, tapas, frokost, aarhus, århus

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fin aften

vi fik en fem retters menu. Maden var velsmagende, betjeningen god og der var overensstemmelse mellem pris og kvalitet både når det gælder mad og vinmenuen. To små ting trækker en smule ned. Vi fik culotte, selvom der var bestilt ribeye. Havde jeg bestilt oksemørbrad var jeg godt nok blevet skuffet. Til dessert den mindste og muligvis mindst smagfulde Pære Belle Helene jeg nogensinde har smagt. Den manglende ganske enkelt syre. Om jeg vil komme igen? Jeps og endda med glæde for stemningen er rar og personalet helt vildt søde.

14 februari 2026

Laura

Laura, Clara og Frederikke!!! Bedste betjening!!! Og så god service ❤️❤️

17 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtigt, smilende og nærværende personale

Vi besøgte Café Faust på det der må være en af årets travleste dage. På trods af at der var fuldt hus, fik vi et bord til 6 personer en halv time tidligere end vores booking. Personalet er utroligt smilende og nærværende. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg fik selv deres Faust burger, som er en af de bedste café burgere jeg har fået.

13 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg skriver denne anmeldelse her

Jeg skriver denne anmeldelse her, da jeg desværre aldrig har modtaget svar på den mail, jeg sendte direkte til Café Faust om oplevelsen. Jeg havde ellers håbet på dialog og feedback. Derfor vælger jeg nu at dele min oplevelse offentligt.

30. April - Skuffende serviceoplevelse på Café Faust

Kære Café Faust,

Jeg skriver til jer for at dele en uheldig oplevelse, jeg havde på jeres café onsdag den 30. april omkring kl. 15.20. Jeg har tidligere besøgt Café Faust adskillige gange og har altid haft gode oplevelser – både med jeres lækre mad og imødekommende personale. Det er derfor med stor skuffelse, at jeg må konstatere, at besøget denne gang var af en helt anden karakter.

Det var en solrig dag, og vi fik øje på et ledigt bord nær åen. Da vi ville til at sætte os og trak stolene ud, blev vi mødt af en kvindelig tjener, som uden et ord skubbede stolene ind foran os med en tung attitude. Hun spurgte derefter kort: “Hvad kan jeg gøre for jer?” – uden nogen form for smil, velkomst eller varme i stemmen. Det skabte en ubehagelig og uvelkommen stemning, og ærligt talt forstod vi ikke, hvorfor man fysisk skulle afvise os på den måde, når vi blot ville tage plads.

Vi svarede, at vi gerne ville sidde der. Hun sagde blot “nå okay” og forsvandt – uden at tilbyde menukort eller yderligere kontakt. Der gik lang tid uden nogen form for opmærksomhed, og vi besluttede os for at flytte til bordene foran caféen. Først dér kom en mandlig tjener hen og betjente os. Vi bestilte nachos og drikkevarer, men fik hverken servietter, skeer eller bestik. Selvom nachos typisk spises med fingrene, ville det have været naturligt med f.eks. en lille ske til at tage sovsen op med. Da det ikke lykkedes os at få øjenkontakt med personalet, måtte vi selv gå ind og hente bestik og servietter.

Senere bestilte vi kaffe – igen uden at få hverken ske eller sukker. Det hele fremstod uopmærksomt og uengageret. Jeg forstår ikke, hvordan en café med ellers så høj standard kunne levere så ringe service – især når der ikke var travlt den dag.

Det, der dog generede mig mest, var den kvindelige tjeners attitude ved ankomsten. Som gæst på en restaurant ønsker man at føle sig velkommen. Hendes tilgang virkede decideret afvisende og satte tonen for resten af besøget. Det er uforståeligt, at en medarbejder reagerer sådan på, at gæster ønsker at sætte sig. Man trækker jo ikke en stol ud uden intention om at sætte sig.

Jeg har, som nævnt, haft mange gode oplevelser på Café Faust – og netop derfor gør denne kontrast et ekstra stort indtryk. Jeg håber, I vil tage min feedback til jer og sikre, at fremtidige gæster bliver mødt med den varme og professionalisme, som jeg ved, I normalt står for. Jeg håber desuden, at den pågældende medarbejder får en venlig, men tydelig tilbagemelding eller oplæring i gæstebehandling – for det gør en stor forskel for helhedsoplevelsen.

30 april 2025

FANTASTIK og TAK til AMINA

TAK til AMINA Du er en Ildsjæl .. Du gjorde en kæmpe forskel med din charmerende service, fredag d 26/10 ..
Igen i dag til Brunch gav du os en god oplevelse .. Maden, service, atmosfæren og vildt med mennesker .. I gør det godt på FAUST ..

5 oktober 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Super lækker mad og god anbefaling på vinen
De mest fantastiske piger til at styre servering
Søde venlige kompetente piger
Håber de får en god løn med den indsats
Stedet kan klart anbefales

1 oktober 2025

Skide god oplevelse!!

KÆMPE SHOUT OUT TIL AMINA

Hun gav mig og mine 9 veninder den BEDSTE service. Med hendes charme og humor hjorde hun vores aften til en af de hyggeligste længe.
Giv gerne kæmpe ros! Hun gør det til perfektion!

26 september 2025

Lækker Brunch oplevelse.

Lækker Brunch oplevelse.
Skøn personale , god Humor og smil ,
Stor ros 👌.
Maden som var Brunch var frisk og indbydende .
Som sædvanlig en rigtig god oplevelse for os 4 på faust 🤗👏👏👏

6 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin brunch, men vildledende priser

Fin brunch, men vildledende priser

Vi havde tjekket hjemmefra på hjemmesiden, hvor der helt øverst og med fremhævet skrift står :
1 VALGFRI BRUNCH, 1 VALGFRI KAFFE OG
1 GLAS VALGFRI JUICE
MANDAG – TORSDAG 225 KR.
FREDAG – SØNDAG 240 KR.
VALG AF DEN NYE +10 kr.
VALG AF LUKSUS BRUNCH +45 kr.

Vi siger, vi vil benytte os af tilbuddet og vælger Den ene og Favoritten og forventer derfor at komme af med 2x 225 kr., men regningen lyder på 483 kr. På kvitteringen står der 25 kr. som tillæg ud for Den Ene. Det passer jo slet ikke med ovenstående tilbud, i øvrigt findes Den Nye slet ikke på menukortet. Det er noget rod. Det med det "valgfrie" passer jo ikke rigtig så, man kan fx vælge en brunch til 100 kr., men det giver jo ikke så meget mening i forhold til et tilbud på 225 kr.

Så udmærket mad, der blev kludret med ekstra bestilling af kaffe, men ok pga. travlhed. Jeg vil dog anbefale, at I får informeret korrekt og klart om pris og valgmuligheder på brunch.

5 augusti 2025

Fantastisk service

Vi havde fået en smartbox, som vi ville bruge i cafe Faust. Troede, vi havde gjort, hvad vi skulle med smartboxen hjemmefra, men der manglede noget. Den ufatteligt hjælpsomme tjener hjalp med at få det til at virke - faktisk gjorde han det hele selv - og det var ikke nogen nem sag. Han ringede for os til smartbox - kæmpede en kamp for at få det til at lykkes. Det vil vi sige tusind tak for - det var en service langt ud over, hvad vi kunne forestille os. Og så var maden også lækker - besøget var til mere end et 12-tal!! Vi kommer gerne igen.

27 juni 2025

Fantastisk brunch

Endnu en fantastisk oplevelse på Cafe Faust! Vi var tre ude og få brunch, og vi var alle imponerede over de store portioner og hvor godt det smagte. Personalet var meget venligt og sørgede for, at vi følte os godt tilpas og set, selvom de havde travlt.
5 stjerner er igen velfortjent!

19 juni 2025

Whau en fed oplevelse.

Whau en fed oplevelse..
Lækkert mad , super stemning og det sødeste og mest charmerende personale i Århus ..
I bliver vores fremtidige mødested :-)

17 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.