Super nemt at finde en murer ved brug af byggetilbud.dk. Brugte denne platform fordi vi fandt det lidt uoverskueligt selv at skulle ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud. Fi... Se mer
Det här tycker kunderna
Fuldkommen håbløst. Efter jeg har oprettet mit firma, er jeg blevet tilføjet deres database uden mit samtykke. Jeg har ingen kontakt haft med byggetilbud.dk og ser det klart som fusk. Det på... Se mer
Företaget har svarat
Et hurtigt tilbud, og derefter (2 dage efter) endnu et bud, men der var opgaven udført. God måde at få udfyldt håndværkerens små huller, i deres program. 👍 Den 5 stjerne kunne være udløst, ved en... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Få de bedste tilbud fra de bedste håndværkere i hele landet helt gratis og uforpligtende
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.byggetilbud.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slibning og lakering af lys ask paket 32m2
Hurtig svar og bud på min opgave.
Perfekt udførsel og jeg er meget tilfreds med løsningen
Svært at komme i kontakt med Byggetilbud
Jeg har svært ved at finde kontaktoplysninger på jer.
Kan hverken finde mail eller telefonnummer.

Hurtigt at indhente tilbud
Hurtigt at indhente tilbud og konkurrence giver gode priser.
Seriøse tilbud fra byggetilbud.dk
Jeg fik gode tilbud fra håndværkere fra byggetilbud.dk. Jeg endte også med at bruge en af håndværkerne.
Professionel assistance
Byggetilbud ApS har et koncept der fungerer rigtig godt når man har brug for håndværker assistance.
God komunikation
God komunikation, fornuftig pris og arbejdet blev udført pænt og som aftalt.
Jeg er nyopstartet firma og bliver…
Jeg er nyopstartet firma og bliver kontaktet pr mail med opgaver konstant, og har nu prøvet en gratis oprettelse hos dem. Det er synd og bedrag, kan ikke se hvad jeg betaler for og nu ønsker jeg at opsige mit abonnement, hvilket er umuligt og ingen steder at kontakte firmaet.
Fraråder på det kraftigste at bruge dem både som proff eller som kunde....

Opgaven blev løst til UG+++
Opgaven blev løst til UG+++, fuldstændigt perfekt.
Alt for mange useriøse der byder som…
Alt for mange useriøse der byder som man bør kunne afvise. Uden der betyder man ikke får yderligere bud.
Så havde i fået 5 stjerner
Jeg accepterede et bud fra en…
Jeg accepterede et bud fra en håndværker og indbetalte depositum’et. Håndværkeren tager ikke telefonen og reagerer ikke på mine henvendelser. Nu har jeg anmodet om mine penge retur men det kræver håndværkerens accept og han svarer som bekendt ikke. Hvad gør jeg?
Svar til jer.
Der står bogstavelig talt på jeres hjemmeside at refundering afventer virksomhedens accept. Derudover er det umuligt at finde kontaktoplysninger på jer via jeres hjemmeside eller google.

Svar från Byggetilbud ApS
Hurtigt, nemt og med flot slutresultat
Indenfor 1 døgn modtog vi mange gode og forskellige tilbud på malerarbejde inkl. forberedelse. Hurtigt og nemt, tidligere anmeldelser af firmaerne kan også ses med det samme. Og det udførte arbejde opfyldte alle forventninger. Alt i alt et rigtig godt, hurtigt og nemt forløb. Vil helt sikkert benytte Byggetilbud igen.
Hvis man ønsker et godt tilbud
Hvis man ønsker et godt tilbud
Hvis man ønsker et godt tilbud, så er dette ikke det rigtige valg. Virksomhederne skal betale et dyrt måneds abonnement og ikke nok med det en procentsats derudover af entreprisesummen på 7-5%. Denne udgift kommer vi som kunder selvfølgelig til at betale :-)
"Svar" til nedenstående, det burde give god mening, at det er forbrugeren som står med den endelig regning for udgifter til abonnement og pålagte procentsatser på den udførende! Det er hovedparten af opgaverne der er sat til abonnement, de gratis opgaver er opgaver som ikke er attraktive og de er ikke gratis der pålægges 10% i kommission til Byggetilbud.dk, som forbrugeren selvfølgelig pålægges.
Jeg har skrevet overstående fordi jeg syntes det er vigtig, at vi får det frem og sat lys på de banditter.

Svar från Byggetilbud ApS
Der kommer en del useriøse bud på…
Der kommer en del useriøse bud på opgaven
stor præcision med udført arbejde
stor præcision med udført arbejde, meget tilfreds med servicen
Meget nemt og gennemskueligt
Meget nemt og gennemskueligt. Anbefalet.
Er så ekstrem træt af at blive ringet…
Er så ekstrem træt af at blive ringet op i tide og utide i forsøg på salg... Har ALDRIG vist interesse, og syntes det tangerer chikane...
Kundeservice en by i Rusland!
Umuligt at finde kontaktinfo til firmaet,
Jeg vil gerne have slettet min bruger derinde, fordi jeg fik en masse opkald fra Afrika, efter jeg havde oprettet mig med mit tlf nummer (som jeg sjældent udleverer på nettet). Jeg endte med at skrive til Byggetilbud på Facebook og venter stadig på svar!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.