Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nemt at finde en murer ved brug af byggetilbud.dk. Brugte denne platform fordi vi fandt det lidt uoverskueligt selv at skulle ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud. Fi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fuldkommen håbløst. Efter jeg har oprettet mit firma, er jeg blevet tilføjet deres database uden mit samtykke. Jeg har ingen kontakt haft med byggetilbud.dk og ser det klart som fusk. Det på... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Et hurtigt tilbud, og derefter (2 dage efter) endnu et bud, men der var opgaven udført. God måde at få udfyldt håndværkerens små huller, i deres program. 👍 Den 5 stjerne kunne være udløst, ved en... Se mer

Företagsinformation

1. Digital marknadsföringsbyrå

Informationen kommer från olika externa källor

Få de bedste tilbud fra de bedste håndværkere i hele landet helt gratis og uforpligtende

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan ikke slette min konto hjælp

13 mars 2026

Hej. Tak for din besked

For at anmode om sletning, kan du sende en supportbesked når du er logget ind. Hvis du har vores app kan du også gøre det i appen under Din Konto > Din Profil > Slet konto

God dag :)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Svært at komme i kontakt med Byggetilbud

Jeg har svært ved at finde kontaktoplysninger på jer.
Kan hverken finde mail eller telefonnummer.

25 februari 2026

Svar från Byggetilbud ApS

Hej Mike. Mange tak for din anmeldelse.

Vores email står i footeren på hjemmesiden. Den er info@byggetilbud.dk. Det bedste er dog at oprette en supportsag når du er logget ind.

God dag til dig :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er nyopstartet firma og bliver…

Jeg er nyopstartet firma og bliver kontaktet pr mail med opgaver konstant, og har nu prøvet en gratis oprettelse hos dem. Det er synd og bedrag, kan ikke se hvad jeg betaler for og nu ønsker jeg at opsige mit abonnement, hvilket er umuligt og ingen steder at kontakte firmaet.
Fraråder på det kraftigste at bruge dem både som proff eller som kunde....

23 juni 2025

Svar från Byggetilbud ApS

Hej Bjørn. Mange tak for din anmeldelse, som vi dog er noget forvirrede over.

Du tegnede et Pro-abonnement i dag, og du har opsagt det i dag kl 16.02. Det betyder, at du har det gratis i en måned. Det skal vi måske blive bedre til at kommunikere.

Du har også skrevet til vores support i dag kl 15.45, og de har svaret dig i dag kl 16.08. Vi er absolut til at få fat på, og vi har svaret dig i supporten 23 minutter efter du oprettede din supportbesked.

Rigtig god dag :)
Byggetilbud.dk

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg accepterede et bud fra en…

Jeg accepterede et bud fra en håndværker og indbetalte depositum’et. Håndværkeren tager ikke telefonen og reagerer ikke på mine henvendelser. Nu har jeg anmodet om mine penge retur men det kræver håndværkerens accept og han svarer som bekendt ikke. Hvad gør jeg?

Svar til jer.
Der står bogstavelig talt på jeres hjemmeside at refundering afventer virksomhedens accept. Derudover er det umuligt at finde kontaktoplysninger på jer via jeres hjemmeside eller google.

14 april 2025

Hej Frederik. Tak for din anmeldelse

Det kræver ikke håndværkerens accept at få pengene retur. Jeg kan se, at pengene blev sendt retur på dit Visa-kort i går mandag. Der kan dog gå 2-3 dage før de står på din bankkonto.

Rigtig god dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt, nemt og med flot slutresultat

Indenfor 1 døgn modtog vi mange gode og forskellige tilbud på malerarbejde inkl. forberedelse. Hurtigt og nemt, tidligere anmeldelser af firmaerne kan også ses med det samme. Og det udførte arbejde opfyldte alle forventninger. Alt i alt et rigtig godt, hurtigt og nemt forløb. Vil helt sikkert benytte Byggetilbud igen.

2 mars 2025

Hvis man ønsker et godt tilbud

Hvis man ønsker et godt tilbud
Hvis man ønsker et godt tilbud, så er dette ikke det rigtige valg. Virksomhederne skal betale et dyrt måneds abonnement og ikke nok med det en procentsats derudover af entreprisesummen på 7-5%. Denne udgift kommer vi som kunder selvfølgelig til at betale :-)

"Svar" til nedenstående, det burde give god mening, at det er forbrugeren som står med den endelig regning for udgifter til abonnement og pålagte procentsatser på den udførende! Det er hovedparten af opgaverne der er sat til abonnement, de gratis opgaver er opgaver som ikke er attraktive og de er ikke gratis der pålægges 10% i kommission til Byggetilbud.dk, som forbrugeren selvfølgelig pålægges.
Jeg har skrevet overstående fordi jeg syntes det er vigtig, at vi får det frem og sat lys på de banditter.

30 mars 2025

Hej Kristian. Tak for din anmeldelse

Vi yder en garanti på 40.000 kr på alle byggeopgaver, og dette er ikke muligt at gøre gratis. Den kommission som håndværkerne betaler, går altså til garantien samt drift og vedligehold af vores platform.

Dog er tjenesten 100% gratis for forbrugeren. Det er altså kun håndværkerne som betaler.

Rigtig god dag til dig :)

PS
Håndværkerne kan sagtens bruge os uden at købe et abonnement. Hvis du sammenligner os med andre portaler, er vi nok de billigste på markedet :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kundeservice en by i Rusland!

Umuligt at finde kontaktinfo til firmaet,
Jeg vil gerne have slettet min bruger derinde, fordi jeg fik en masse opkald fra Afrika, efter jeg havde oprettet mig med mit tlf nummer (som jeg sjældent udleverer på nettet). Jeg endte med at skrive til Byggetilbud på Facebook og venter stadig på svar!

30 oktober 2024

Svar från Byggetilbud ApS

Hej Mia. Tak for din anmeldelse.

Vi driver ikke support på facebook, men på hjemmesiden kan man oprette en supportsag når man er logget ind. Der er også en hel sektion med spørgsmål og svar.

Vi er kede af at høre om de opkald du har modtaget. Vi giver absolut ikke dit nummer ud til afrikanere, eller andre folkeslag, så opkaldene må stamme et andet sted fra. Jeg kan i øvrigt se, at du lukkede din opgave før der nåede at komme et eneste tilbud.

Du er slettet nu.
Rigtig god dag

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.