Butik Lunden Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av djurfoder

Skrivet av företaget

Vi tilbyder et stort udvalg i PLATINUM foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så bliver det vel ikke bedre.

Så bliver det vel ikke bedre.
Jeg bestilte seksten store kødben til min hund, Rosa; dagen efter kom fragtmanden og stillede to kasser på min trappesten. Levering i løbet af ca. fireogtyve timer. Jeg havde såmænd synes det var hurtigt, hvis pakkerne var kommet i løbet af to eller tre dage.
Alt med hensyn til betaling, regning og emballage kunne heller ikke være bedre.
Jeg havde svært ved at gennemskue, hvilket tilbud på kødbenene var billigst, så der kunne jo angives en pris pr. stk. Det er måske overflødigt, for jeg regner altid efter selv.
Mange hilsener
Christian og Rosa.

7 juli 2017

Super god service

Min mand og jeg er begyndt at bestille alt til vores hunde hos Butik Lunden, og der er bare super service hver gang og virkelig god kvalitet hundefoder. Kan kun anbefale at handle hos dem.

9 april 2017

Hurtigt og effektivt

Bestilte tirsdag, modtog varerne onsdag. En pose hundesnack var udsolgt, så jeg blev ringet op og tilbudt en fin blanding af snacks i stedet. Alletiders service. Vil klart købe her igen.

30 mars 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon service og sublim kvalitet

Vi faldt over butik Lunden ved et tilfælde, da vi havde besluttet os for at bygge en hundegård.

Få minutter efter, at vi havde bestilt varerne kom der en ordrebekræftelse og allerede dagen kom fragtmanden.

Allan havde puttet små vareprøver på hundemad med i leveringen og vores hund, som ellers er ekstrem kræsen spiste det med største velbehag. Vi har prøvet et utal af hundemad, uden held, så derfor besluttede vi os med det samme, at købe en portion af det hundemad Allan havde lagt i.

Det blev endnu engang leveret hurtigt og forsvarligt og vores hund elsker det.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale butik lunden og prøv endelig deres hundemad.

8 februari 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service mange kvalitetsvarer til gode priser. Altid hurtig og god betjening.
Et besøg værd og kan kun anbefales.
Kennel World Virginia
V/ Anne Birgitte Schilling

11 november 2015

Kunne ikke være beder!!!

De et rigtig flink, og vejleder godt om de ting de har. Og er hjælpesom hele vejen igennem. Kan kun anbefal Butik Lunden, til andre. Og vil klart handle hunde udstyr der igen.

13 oktober 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte varerne tirsdag formiddag og allerede onsdag morgen var varerne der med posten. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.

7 oktober 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Bestilling blev fulgt op med en opringning. Tid til snak og vejledning.

7 augusti 2015

super god oplevelse

Fleksibel levering (afhentning på en søndag) gode varer og ja kan varmt anbefale Butik Lunden som leverandør af hundeartikler

5 augusti 2015
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hundegård

Fantastisk hurtig og god levering på aftalt tidspunkt.
Når det så er sagt må jeg nok sige at jeg er meget skuffet over kvaliteten , der et steder hvor sektionerne ikke er svejst sammen og der hvor de så er svejst er det så dårligt at jeg ikke selv ville være bekendt at aflevere sådan noget.
Hilsen Jens

16 juli 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan klart anbefale, leveret dagen efter bestilling med en vare prøve i posen, fin service med en personlig mail om levering.

9 juli 2015

Anbefales!

Kvalitetsprodukter, super god service, hurtig levering! Det fungerer bare!
God vejledning på telefon, fik gode tips til flere ting!
Denne butik vil jeg helt klart anbefale til alle!

Mvh
Ann

20 mars 2015

Fornem service

Som hundefrisør stod jeg med et akut problem, da min Blower gik i stykker. Jeg sendte en mail tidlig aften om problemet, og havde straks Allan i røret. Og selvom det ikke lykkedes at finde en kurér til en anstændig pris, så fik Butik Lunden min nye blower (og andre varer) frem med Posten på under 1,5 døgn fra de fik min første mail :-).
Og så er det ikke første gang, jeg har nydt godt af en meget fin service fra Butik Lunden.

19 mars 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og perfekt kundeservice

Bestilte varer søndag aften, og da der så gik ged i betalingen, skrev jeg en mail om fejlen til butikken. Tidligt mandag morgen var der på et splitsekund rettet op på fejlen, og efter ganske få minutter fik jeg en ordrebekræftelse efter en fin kommunikation med butikken. Tirsdag havde jeg mine varer. Så trods fejl i bestillingssystemet var der super service, og utrolig hurtig levering. Varer var af en karakter, som kunne have været skrøbelig og emballagen ødelagt, men oplevelsen var, at det var pakket utroligt forsvarligt og alt var bare i skønneste orden - samtidig med en lille gratis vareprøve/hilsen til hunden. Så jeg kan klart anbefale at handle med Butik Lunden, og gør det selv gerne igen :-) næste gang, jeg står og mangler hundeudstyr.

15 mars 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.