DÄrlig oplevelse. Sagsbehandler er ny og har en " mentor" ved siden af. Mentor overtager hele samtalen og taler ned til den person der ringer ind!!
Det hÀr tycker kunderna
BUPL Ăždelagde min lĂžnforhandling. Jeg klagede til den ansvarlige fra BUPL og fik mildest talt et provokerende svar retur. Jeg har vĂŠret medlem i 1œ Ă„r og har sĂžgt simpel hjĂŠlp 2 gange, og er blevet s... Se mer
Jeg frarÄder klart at melde sig ind i BUPL. Jeg blev talt ned til og mÞdt med en nedladende tone, hvilket gjorde kontakten ubehagelig. Man betaler over 1000 kr. om mÄneden for medlemskab, men de re... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
DÄrlig oplevelse
KĂŠmpe tak til BUPL NordsjĂŠlland for atâŠ
KÊmpe tak til BUPL NordsjÊlland for at rÄdgive, guide og forhandle mig ud af et arbejdsforhold, hvor jeg har vÊret urimeligt behandlet. Jeg havde helt sikkert ikke fÄet (sÄ god) en aftale uden jeres kyndige og kompetente hjÊlp.
Kan ikke stĂžtte en organisation
Kan ikke stÞtte en organisation, der holder hÄnden over for folk som skader bÞrn.
Jeg frarĂ„der klart at melde sig ind iâŠ
Man betaler over 1000 kr. om mÄneden for medlemskab, men de rettigheder man betaler for, er stort set vÊrdilÞse hvis man selv bliver ledig. Det fÞles som at betale for noget, der ikke leverer nÄr man har mest brug for det.
Samlet set gav medlemskabet mig dÄrligere oplevelse end ingen fagforening, og jeg kan ikke anbefale BUPL til andre.
ForfĂŠrdelig fagforening og a-kasse
ForfÊrdelig fagforening og a-kasse! Jeg fik decideret skÊld ud fordi at jeg havde fÄet et arbejde. Det var ikke et pÊdagog arbejde og det mÄtte jeg simpelthen ikke - I har vÊret sÄ tarvelige hver gang jeg har bedt om hjÊlp og jeg er blevet talt sÄ nedladende til gennem de mange Är.
Jeg har skiftet fagforening nu - det skulle jeg have gjort for mange Är siden. TÊnkt at der findes fagforeninger som faktisk gerne vil hjÊlpe en OG taler pÊnt til en. Det burde I lÊre noget af!
Ikke et godt sted for mellemledere (afdâŠ
Ikke et godt sted for mellemledere (afd ledere og souschefer) - de fÄr ikke glÊde af fx den forhÞjede pension efter 20 Ärs erfaring som fx pÊdagoger fÄr - lÞn holdes nede af BUPL - man tales ned til mm
Varetager ikke interesser
Varetager ikke interesser for en, direkte modarbejder ens forhandlingsposition ift. lÞnforhandling. Kan ikke pÄ nogen mÄde anbefales at komme under deres overenskomst hvis du har mulighed for andet.
Marianne Vogelius Hansen er helt enestĂ„ende â den bedste jobkonsulent jeg har mĂždt!
Jeg kan slet ikke sĂŠtte ord pĂ„, hvor taknemmelig jeg er for den hjĂŠlp og stĂžtte, jeg har fĂ„et af Marianne Vogelius Hansen. Hun er uden tvivl den bedste jobkonsulent, jeg nogensinde har haft, og hun fortjener alle 5 stjerner â og mere til. âââââ
Fra dag ét fÞlte jeg mig mÞdt med respekt, forstÄelse og oprigtig interesse. Marianne tager sig virkelig tid til at forstÄ, hvem man er, hvilke udfordringer man stÄr med, og hvad man drÞmmer om. Hun formÄr at kombinere professionalisme med varme og menneskelighed, hvilket gÞr, at man fÞler sig tryg og motiveret.
Marianne er ikke bare dygtig til at finde lÞsninger, hun er ogsÄ en fantastisk motivator, der fÄr en til at tro pÄ sig selv igen. Hun har en evne til at se potentiale, selv nÄr man selv er i tvivl, og hun giver konkrete, brugbare rÄd, der virkelig gÞr en forskel.
Jeg har ogsÄ en anden jobkonsulent, men ingen har nogensinde vÊret i nÊrheden af den stÞtte, Marianne giver. Hun er i en liga helt for sig selv, og jeg kan Êrligt sige, at hun har haft en kÊmpe positiv indflydelse pÄ min jobsÞgning.
Hvis du fĂ„r muligheden for at arbejde med Marianne Vogelius Hansen, sĂ„ er du i de absolut bedste hĂŠnder. Hun er en gave for alle, hun hjĂŠlper og jeg er dybt taknemmelig for alt det, hun har gjort for mig. đ
Jeg vil gerne give min varmesteâŠ
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Anja, som arbejder i A-kassen hos BUPL. Anja udviser en helt enestÄende professionalisme kombineret med en positiv og imÞdekommende personlighed.
Hun mÞder altid medlemmerne med et smil og en hjÊlpsom attitude, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfÊre. Anja er ikke blot venlig, men ogsÄ yderst kompetent og lÞsningsorienteret. Hun tager sig tid til at lytte, giver klare og brugbare svar, og sikrer, at man fÞler sig godt vejledt i processen.
Hendes engagement smitter â man gĂ„r fra samtalerne med fornyet energi og motivation til at komme videre i sit arbejdsliv. Hun gĂžr en mĂŠrkbar forskel for dem, hun hjĂŠlper, og hendes indsats fortjener stor ros.
Jeg er sĂ„ glad for jeg ikke har BUPLâŠ
Jeg er sÄ glad for jeg ikke har BUPL som fagforening mere. Aldrig har jeg oplevet en fagforening der aldrig vidste noget nÄr man kontaktede dem og aldrig har jeg oplevet en fagforening der kÊmpede sÄ lidt for deres medlemmer. Nyd jeres kÊmpe nybyggede hovedkvarter i nordhavn... betalt af os...
VĂLG en anden A-kasse
VĂLG en anden A-kasse! De taler SĂ grimt til en, og tĂŠnk at man betaler for det! De lytter ikke, og taler ned til en. De har KUN sans for konfliktoptrapning desvĂŠrre. Jeg kan pĂ„ ingen mĂ„de anbefale BUPL. Enormt dĂ„rlig oplevelse.
Bliver sÄ trÊt.
Bliver sÄ trÊt..
Har vÊret medlem i mange Är til svimlende 1065kr om mÄneden for a-kasse og fagforening.
Har pÄ rette vis sÞgt om noget (privat) og udfyldt formularer pÄ hjemmesiden. Jeg hÞrer intet. Efter en uge ringer jeg derind og bliver mÞdt af en trÊt medarbejder, der fortÊller at de er bagud med sagsbehandling, at der er langtidssygemeldinger og at de afvikler ferie. Det har jo ikke rigtig noget med mig at gÞre! For det belÞb burde jeg fÄ hjÊlp uanset ferie eller ej.
En anden gang blev jeg tvunget til at flytte afdeling pĂ„ arbejdet - et helt nyt sted, nye kollegaer, anden by. Her sagde min BUPL reprĂŠsentant at jeg âskulle pakke fĂžlelserne vĂŠkâ. Der var ingen medfĂžlelse for situationen. Fuldkommen forrykt.
Jeg skifter fagforening.
Den bedste fagforening đ€©
For dyr og har ikke dine interesser
En fagforening der har formÄet at have monopol pÄ forhandlinger og derfor har stjernestatus indenfor branchen.
Som medlem af A-kasse og fagforening gennem 12 Är, uden sÄ meget som et telefonopkald, fÞlte jeg mig taget bagi da jeg Þnskede brancheskift og de medlemmer der blev taget hensyn til var alle andre end mig. Jeg blev gentagne gange fortalt at jeg godt kunne droppe at fÄ job inden for den branche jeg sÞgte og hold nu op ja, det tog hele 3 mÄneder at fÄ nyt job.
Skulle jeg med tiden fÄ lyst at kigge tilbage mod pÊdagogfaget betaler jeg ikke 1000 kroner om mÄneden for ikke at fÄ noget som helst igen.
VĂŠrste fagforening!
VĂŠrste fagforening!
Det er mig en gÄde hvad man betaler 536 kr. i mÄneden for. BUPL tilbyder absolut ingen form for kompetent rÄdgivning eller hjÊlp. Der er den lÊngste sagsbehandlingstid og hvis man ikke bliver ved med at rykke pÄ sagen, sÄ glemmer de tilsynladende alt om den. Jeg har aldrig nogensinde i mit miv oplevet sÄ ringe et stykke arbejde. BUPL skal se at kigge godt og grundigt indad. Jeres mÄde at behandle jeres medlemmer pÄ er utilstedelig. Derudover lever I pÄ ingen mÄde op til jeres ansvar som fagforening. Det er simpelthen ikke i orden og i sidste ende minder det mest af alt om svindel, for man fÄr pÄ ingen mÄde det man betaler for og her taler vi ikke bare om et dÄrligt stykke arbejde, men i realiteten om intet stykke arbejde. NÄr man beder en BUPL sagsbehandlingsmedarbejder om at ringe til en fÄr man at vide, at det ikke kan lade sig gÞre fordi personen har for mange sager. Hvis man overvejer at melde sig ind i BUPL, sÄ vil jeg pÄ det kraftigste anbefale at lade vÊre. Alle andre fagforeninger kan kun vÊre bedre end det her!
Ingen svar, katastrofal mangel pĂ„ service âŠ
Jeg har vÊret pensionist i 7 Är og udelukkende haft vikararbejde et par timer/ugen i gennemsnit. Jeg opdagede, jeg alle Ärene har betalt fuldt kontingent og stadig gÞr. Det er selvfÞlgelig i sidste ende min egen fejl. Jeg har skrevet til BUPL 3 gange siden dec.24. Intet svar. Talt med en medarbejder i telefonen. Fortravlet, ubehagelig. Jeg kan kun fÄ 6 mdrs betaling tilbage. Jeg har vÊret medlem siden 1979, vÊret TR i ca. 25 Är. Medlemsafdeling er en katastrofe. Lige til at sende pÊdagoger i armene pÄ de gule "fagforeninger". BUPL, I er nÞdt til at gÞre noget. Jeg skammer mig pÄ MIN fagforenings vegne.
Verdens dÄrligste service
Verdens dÄrligste service!
NÄr man ringer til dem, for at fÄ hjÊlp, bliver man mÞdt af inkompetente medarbejdere der bliver ved med at afbryde en, og snakke ubehageligt til en. I optager samtalerne (ved samtykke), men bruger I dem til uddannelse eller andet? For I mÄ hjertens gerne hÞre mine samtaler med jer igennem, sÄ kan I selv hÞre hvor nederdrÊgtige I lyder -og opfÞrer jer. FÞj!
Det er ingen overraskelse, at folk stikker af fra jeres fagforening, efter man er kommer ud pÄ arbejdsmarkedet! Jeg har meldt mig i en gul fagforening, og er der blevet taget seriÞst fra dag 1! Dét kunne I lÊre noget af!
PĂŠdagogernes fagforening? Men har ingen pĂŠdagogisk tilgang til sine medlemmer.
Er forholdsvis ny i BUPL
Er forholdsvis ny i BUPL, har vÊret der 3-4 mÄneder.
Jeg har kontaktet dem angÄende spÞrgsmÄl om deltids efterlÞn, og den medarbejder jeg fik i rÞret, vidste tydeligvis ikke noget om dette. Det er fair nok, men i stedet for at sende mig videre til nogen der gjorde, lyttede hun pÄ ingen mÄder, men sendte mig videre til min pensionskasse, der sendte mig retur. De forstod ikke at jeg var sendt til dem.
Samme dag skrev jeg til dem og stillede spÞrgsmÄl i punktform, sÄ det mÄske var nemmere at svare pÄ. Det var d. 13.1. Da jeg ikke har fÄet noget svar - ej heller besked om at det var modtaget - har jeg to gange henvendt mig igen, stadig uden svar, sidste gang dd. 29.1.
Er det mon det jeg kan forvente af denne A kasse/Fagforening?
MÄske er jeg heldig at fÄ svar ad denne vej.
Har vÊret ude i mange Är
BUPL foreslog at jeg skulle blive Gardner istedet for PĂŠdagog.
Arbejder dog heldigvis stadig med dejlige mennesker.
Under mĂžde med min arbejdsgiver lod de lederen skrive til referat. Og det blev godt nok meget subjektivt fra hans perspektiv.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.