Wij werken al langere tijd met de graveermachines van BRM Lasers en zijn hier erg tevreden over. De service is echt top. Onderhoud wordt snel opgepakt, de communicatie is duidelijk en bij vragen k... Se mer

Företaget har svarat
Bei unserem Laser ist das Glas im Kühlrohr kaputt gegangenen, dies hatte zur Folge das der Laserstrahl nicht mehr funktionierte. Der Support von BRM hat sehr rasch auf unser Problem reagiert und ein... Se mer
Företaget har svarat
Fijne monteur, heeft alles geduldig en kundig uitgelegd. De uitlijning van de machine is weer perfect.
Företaget har svarat
Duidelijk, concreet & behulpzaam het onderhoud aangepakt, open voor vragen, tips & tricks. Netjes gewerkt, alles netjes achter gelaten.
Skrivet av företaget
Get the most out of your BRM Lasermachine

Ambachtsstraat 43, 7102 DW, Winterswijk, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer degelijke machine die na wat gewenning eenwoudig te gebruiken is. Prijs kwaliteitverhouding is gewoon zeer goed te noemen. Na 2,5 jaar dagelijks gebruik geen echt grote problemen gehad op het falen van het controlepaneel na wat na een belletje zeer snel werd opgestuurd (en ook verrassend eenvoudig te installeren bleek).
In principe moet de machine kunnen draaien op een netwerk maar die connectie is ons, ook met telefonische begeleiding, nog niet gelukt.

Svar från BRM Lasers
Goed bedrijf met goede machines en geweldige service.
Mocht u een laser willen aanschaffen is dit bedrijf zeker een aanrader.
Goede afspraken mee te maken en uitstekende service
Laser werkt al 3.5 jaar perfect. Bij het begin van het gebruik heb ik 1 keer hulp nodig gehad en dat kon niet via telefoon opgelost worden. In het weeken gratis geholpen. Tijdens een fout van een deurcontact in garantie geholpen.
Software is niet slecht maar is voor verbetering vatbaar. We werden nog niet gecontacteerd voor updates. Zeer flexibel toestel en geen vaste instellingen. Dit geeft meer experimenteermogelijkheden je leert veel sneller bij.
Een laserpointer voor plaatsbepaling zou een goede hulp zijn.
Onze tweede laser zal weer een BRM zijn!
Zeer goede communicatie en de machine doet wat we ervan verwachten. Ook van de dienst naverkoop en technische ondersteuning zijn we zeer tevreden.
We hebben heel goed advies gehad voor aanschaf. Bij aanschaf gelijk een training gevolgd, ook erg tevreden over.
Ook de nazorg en garantie werkt heel netjes.
Prima bedrijf met prima service!
Ik was erg tevreden over deze vakmensen!!!
De Thuislaser is een leuk ding maar de bijgeleverde software is echt uit t jaar 0. Een uit China geconfigureerd programma dat bij t minst of geringste vastloopt/ afsluit of terug schiet in het Chinees.
Na koop, levering en betalen is dat het dan ook. Geen software updates of onderhoud vanuit BRM. Iets dat ik mis voor een apparaat van meer dan €5000,-
Dit is gevoelsmatig een product dat niet binnen BRM thuis hoort. BRM moet nadenken of ze op de particuliere markt willen werken en ook dusdanige kwaliteit leveren of zich beter kunnen blijven richten op grote bedrijven die de grote apparatuur afnemen.

Svar från BRM Lasers
De laser is op zich perfect en betaalbaar, de voor en nazorg is prima.
Everything went smooth. Delivered and installed as promised.
BRM reageert snel als je met vragen zit en denkt goed mee na over eventuele oplossingen.
Het is soms heel moeilijk om iemand aan de telefoon te krijgen die je kan helpen.
Snelle levering en een zeer degelijk product!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.