Brasseriet Gilleleje HavnOmdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kommer med noget af min familie for at spørge om der er et ledigt bord, vi bliver modtaget af en meget ung dreng som er vældig flink og vil se om han kan finde et bord til os. Mens vi... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Søndag med solskin på Gillelejehavn , passer godt med smørbrød i Brasseriet gårdhave , som vi hørt meget godt om. Skuffelse og forvirring ved ankomst. Først bliver anvist til bord til 6 , for sene... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voldsom og chokerende oplevelse – den værste restaurantoplevelse i mit liv Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. I dag besøgte min mor på 65 år, min 6-årige søn og... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Utrolig dårlig oplevelse

Mens vi står og venter er der en ældre kvinde der står og råber ude fra køkkenet "at vi bare kunne ha' bestilt bord" i en meget sur tone.
Vi siger at det var en impulsiv beslutning at vi ville spise her, hvortil hun svarer at vi da ikke kan forvente at der er ledige borde i sommertiden når de har travlt... Øhh det har vi jo heller ikke forventet vi spørger bare om der er et ledigt bord.

Vi siger at det ikke er særlig rart at få voksen
skæld ud og at blive talt til på denne måde, så kommer hun farende ud fra køkkenet og siger at nu kan vi slet ikke spise der, og tager hårdt fat i min arm og skubber mig så hårdt så jeg er ved at falde over dørtrinet ud på gaden.
Jeg siger selvfølgelig at hun skal lade være med at skubbe, hvorpå hun går helt op i ansigtet på mig og skælder videre ud, da vi spørger hvad hun hedder, siger hun at hun er ejeren.

Utroligt at man kan drive sådan et sted
med den opførsel..!!
Så ingen anbefaling herfra..

1 juli 2026

Voldsom og chokerende oplevelse

Voldsom og chokerende oplevelse – den værste restaurantoplevelse i mit liv
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det.

I dag besøgte min mor på 65 år, min 6-årige søn og jeg restauranten på vores første feriedag. Vi havde glædet os til en hyggelig frokost, men oplevelsen endte med at være så voldsom, at jeg græd bagefter.

Vi kom ind og spurgte, om der var et ledigt bord. En ung medarbejder gik for at undersøge det. Imens sagde min mor i en munter tone noget om bordene. En kvinde i køkkenet – som senere viste sig at være ejeren – svarede os med en meget nedladende og passivt aggressiv tone:

"Ja, I kunne også have bestilt bord."

Jeg svarede roligt, at jeg ikke syntes, det var en ordentlig måde at tale til sine kunder på.

Fra det øjeblik eskalerede situationen fuldstændigt.
Ejeren blev meget aggressiv, sagde, at vi slet ikke måtte spise der, og råbte, at vi skulle forlade restauranten.
Derefter tog hun hårdt fat i min mors arm og skubbede hende mod udgangen. Min mor faldt over dørtrinnet, og hendes paraply blev presset op under hagen. Jeg var fuldstændig chokeret over, at en restaurantsejer behandlede en 65-årig gæst på den måde.

Jeg sagde: "Du skal ikke tage sådan fat i min gamle mor."

Hun gik helt tæt op i ansigtet på mig, stirrede mig direkte ind i øjnene og sagde:

"Skal vi have en stirrekonkurrence?"

Jeg oplevede hendes adfærd som voldsomt truende og intimiderende. Jeg følte mig utryg, og hele episoden føltes for mig som et decideret overgreb. Min 6-årige søn stod og overværede det hele og blev meget ked af det og forskrækket.

Vi gik derfra rystede. Jeg græd bagefter, fordi oplevelsen var så voldsom.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende på en restaurant. Det her handlede ikke om dårlig service eller en misforståelse – det handlede om en opførsel, som efterlod os utrygge og chokerede.

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet efter den oplevelse.

2 juli 2026

Ikke de penge værd

Skuffelse og forvirring ved ankomst. Først bliver anvist til bord til 6 , for senere at bliver henvist til 2 mansbord.
Stemningen var hektisk men ikke hyggelig.
En ålmad til 175 dkr var pebret og ikke særlig til prisen.
Alt i alt ret skuffende frokost i Brasseriet som jeg ikke vil anbefale.

24 maj 2026

I absolut topklasse!

Et helt igennem fantastisk besøg på Brasseriet Gilleleje i dag. Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt af en varm og imødekommende atmosfære samt et personale, der virkelig forstår betydningen af god service.

Maden var i absolut topklasse smukt anrettet, fuld af smag og lavet med tydelig kærlighed til både råvarer og detaljer. Hver ret var en oplevelse i sig selv, og kvaliteten kunne smages hele vejen igennem. Særligt imponerende var balancen mellem det klassiske og det moderne køkken.

Stemningen i restauranten var hyggelig, afslappet og samtidig eksklusiv uden at være stiv. Beliggenheden tæt ved havnen giver også stedet en helt særlig charme, som gør oplevelsen endnu bedre.

Brasseriet Gilleleje er uden tvivl et sted, vi glæder os til at besøge igen – og som varmt kan anbefales til alle, der ønsker en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

23 maj 2026

Frygtelig betjening mv.

Frygtelig betjening, og kokken/ ejeren var meget ubehagelig. Hun serverede en ribbensteg, der nærmest kun bestod af spæk, og hun ville ikke acceptere at bytte den! Hun råbte da vi nævnte det ikke var som en forventet ribbensteg og var meget lidt serviceminded.

14 maj 2026

Spis aldrig der

Spis aldrig der, ej valuta for pengene og dårlig service. Efter to gange frokost inklusiv to glas vin insisterede overtjeneren, at vi skulle betale 50kr elstra for to glas postevand til trods for der opstod tvivl om, at vi faktisk havde fået tilbudt vandet gratis af forrige tjener. Det var selve oplevelsen i stunden som føltes pinlig, ubehagelig og negativ samt ironisk nok blev vi efterfølgende spurgt om vi ville give drikkepenge. Der blev herefter ikke sagt “farvel og tak” af den kvindelige overtjener, og det føltes som et skammeligt afsked som gæst.

30 december 2025

Dårlig service

Dejlig mad MEN
1. Tallerken og drikkevare kom hurtigt
2. Servering ventede vi på 40 min
3. Servering måtte vi bede om
Og derefter var der lukketid køkkenet kl 15.59 så ingen dessert
En gæst gjorde os opmærksom på, at der var rugbrød til ribbenstegen
Måtte bede om glas til en sodavand som var uden is og citron
Tror ikke service lever op til prisen😒

11 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lille portion til prisen…

Lille portion til prisen (rødspættefilet).
Maden smagte fint, men jeg kunne godt have spist mere.
Serveringen var fin.
Tror ikke jeg kommer igen.

16 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God mad og god betjening

Har efterhånden været her en del gange, og har kun haft gode oplevelser. I dag var ingen undtagelse. Mellem 3 personer fik vi rejemad, 2 slags sild, gammel ost og Camembert fritte. Maden var rigtig god og blev serveret præcis når og som den skulle. Professionel og smilende betjening (tak Naja 😊) satte prikken over i'et. Kan varmt anbefales.

11 augusti 2024

Fantastisk spisested

Fantastisk spisested, som vi besøgte i går. Vi delte en toast med kantareller. Vi fortrød faktisk, vi skulle dele, for mums hvor det smagte.
Fik begge bøf bearnaise. Og hvilken smagsoplevelse. Bøffen var så velsmagende, lækker sauce og pommefrites. Fik lækre vine til og den sødeste betjening.
Vi glæder os til frokost i morgen.
Vi ærgrer os kun over, at I ikke har aftenåbent alle dage. Men ved det er svært at få personale.
Og nej, jeg hverken belønnes eller andet for min anmeldelse.
Skal spise frokost der i morgen, hvilket jeg ser frem til.

13 juli 2024

Sildemad??

Vi, min kone og undertegnede havde glædet os til “ Ruth’s Christiansø Kryddersild” med creme fraiche! 118 kr./stk. Flere gange tidligere meget gode erfaringer med ovenst. på Brasseriet. Dagens servering: 2 magre, halvtørre smalle små stykker kryddersild på et stykke udmærket rugbrød, der domineredes af en stor klump af noget, der mindede om BUKO smøreost i smag og konsistens. En frisk kvist dild på toppen. Kapers og løg.
Forventeligt bør en sildemad være domineret af SILD! Dette var IKKE tilfældet her! I stedet var det den store klump “Buko”, der dominerede.
Dette stykke smørrebrød levede ikke op til hverken standard eller pris!
Mere sild(af god kvalitet) og creme fraiche som “pynt” næste gang! Please?
Ebbe

8 juli 2024

vildt dårlig oplevelse

ankom 19.35. ventede og ventede og forsøgte at tilkalde totalt blinde tjenere. vi forstod ikke spisekortet. der stod smørrebrød, men vi troede, at det også var aftenkortet. det var en fejl. da vi endelig fik kontakt til den meget unge kvindelige tjener, fandt vi ud af, at det var forkert menukort. endelig fik vi drikkevarerne og en time efter ankomst fik vi maden. min veninde fik tun og roste den. jeg fik skiver ribeye. ikke ok. det var ikke i orden. slap betjening og under middel på maden og til høj pris.

27 mars 2024

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Jeg har tidligere spist frokost på Brasseriet, hvor maden levede op til forventningerne, og forventningerne er der selvfølgelig, da priserne er i den dyre ende.
Smørrebrødet er ca. det halve af, hvad det tidligere har været, men priserne er skruet pænt op.
Denne gang (18/10-23) bestilte jeg en "Dansker", som bestod af et halvt stykke (godt) rugbrød, et salatblad, en rødspættefilet, en stribe mayonnaise, 6 rejer en dusk dild og en citronskive. Et helt almindeligt stykke smørrebrød, men prisen er 146,- kr.
Vores tjener forklarede at prisen var så høj pga. inflationen !!!

18 oktober 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lidt bedre service ønskes.

Vi har tidligere besøgt Brasseriet og været glade for det. Igen i går den 25. oktober spiste vi frokost i restauranten. Maden var som sædvanlig fin, men der var koldt i restauranten, radiatoren var iskold og da vi gjorde tjeneren opmærksom på det, oplyste han, at det var ikke hans opgave . Han skulle blot sørge for at servere. Radiatoren skulle formentlig blot udluftes, hvilket have taget under et minut og I ville igen have haft glade kunder.
En lidt skuffende oplevelse!
Mogens Sørensen

25 oktober 2023

Menu og betjening i top

Vi havde inviteret børn med påhæng (9 personer) til aften på Brasseriet, hvor vi skulle smage restaurantens spændende menu.
Forventningerne var høje, og vi blev på ingen måde skuffet.
Alle retter var helt i top ligesom vores meget servicemindede tjener.
Vi var alle enige om, at det var et mindeværdigt arrangement. Vi kommer meget gerne igen.
Så på alles vegne: Tak for en dejlig aften.

16 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.