Bowl'n'Fun Omdömen

‱
TrustScore 2 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi er hvert Är et hold som mÞdes i Bowl'n'Fun Kolding til vores Ärlige mini golf turnering. I Är valgte vi efterfÞlgende at tage et spil bowling med flere personer, vi betalte for 1 times bowling = 9... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

GennemfÞrt ringe, beskidt og meget lidt eller ingen opfyldning pÄ buffeten, hvilket ikke betÞd noget, da der heller ikke blev fyldt op af tallerkener. Roskilde afdelingen.

Företagsinformation

1. Nöjescenter
  2. Bowlinghall
  3. Bufférestaurang
  4. NöjesfÀlt för barn
  5. Escape room-center

Skrivet av företaget

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

124 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Rammus fra bowl n fun Néstved lavede en

Rammus fra bowl n fun NĂŠstved lavede en mega magisk aften kĂŠmpe anbefaling her fra

29 augusti 2026

Hej Valdemar

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! đŸ€©

Hvor er det dejligt at hĂžre, at Rammus var med til at gĂžre jeres aften mega magisk. Vi sĂžrger selvfĂžlgelig for at give de flotte ord videre til ham! đŸ„ł

Vi hÄber, at vi snart fÄr lov til at byde jer velkommen igen i NÊstved.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi er hvert Är et hold som mÞdes i

Vi er hvert Är et hold som mÞdes i Bowl'n'Fun Kolding til vores Ärlige mini golf turnering. I Är valgte vi efterfÞlgende at tage et spil bowling med flere personer, vi betalte for 1 times bowling = 900 kr
Efter 55 minutters bowling stopper spillet. Vi forsÞger derfor at kontakte personalet for at undersÞge hvorfor spillet stoppede 5 minutter fÞr tid. Vedkommende fortalt dog at en times bowling svarer til 55 minutter og det mÄtte vi bare affinde os med, pÄ trods for at vores spil ikke var afsluttet. Vi tÊnker derfor at vi vil lÊgge vores penge et andet sted til vores Ärlige turneringer... desvÊrre grundet ugidelig og uretfÊrdig betjening, samt at personalet lovede en times bowling hvilket det jo sÄ ikke blev til.

29 augusti 2026

Hej Mads,

Tak for jeres anmeldelse og for jeres feedback. Vi er selvfĂžlgelig kede af at hĂžre, at I ikke fĂžlte jer godt behandlet under jeres besĂžg i Kolding.

Vi vil dog gerne prÊcisere, at vores 1 times bowling svarer til 55 minutters spilletid, hvilket ogsÄ fremgÄr af vores hjemmeside. Det er derfor den spilletid, der er inkluderet ved booking af 1 times bowling.

NÄr det er sagt, beklager vi, hvis dette ikke blev kommunikeret tydeligt ved jeres booking, og isÊr hvis dialogen med personalet efterfÞlgende ikke levede op til jeres forventninger. Det tager vi naturligvis til os.

Vi hÄber, at I trods oplevelsen vil overveje at besÞge os igen til jeres Ärlige turnering.

GennemfĂžrt ringe

28 augusti 2026

Hej Jan,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi beklager, at bÄde rengÞring og opfyldning pÄ buffeten ikke har vÊret tilfredsstillende.

Vi tager din anmeldelse seriÞst og fÞlger op med afdelingen i Roskilde, sÄ vi kan sikre, at der bliver holdt bedre Þje med bÄde buffet og tallerkener fremover.

HOLD JER LANGT VÆK!

Vi Þnskede at fejre en 70-Ärs fÞdselsdag for 17 mennesker pÄ BowlnFun i Viby den 22. august 2026. DesvÊrre blev det en oplevelse, vi helst havde vÊret foruden.

Ved vores mĂžde med indehaveren af stedet, forud for fĂždselsdagen blev det klart, at valget stod mellem 2 lokaler - et med og et uden trapper. Vi valgte lokalet uden trapper, da et par af vores gĂŠster er oppe i alderen og lettere gangbesvĂŠret.

Vi fik desuden lovning pÄ, at vi ville fÄ hele den ene ende af det samlede lokale for os selv og at vi ved ankomsten ville blive mÞdt af velkomstdrinks og et bord der var dÊkket festligt, med hvid dug, hvide servietter, lys, blomster og flag. Desuden skulle bordene arrangeres, sÄ alle vores gÊster kunne sidde samlet ved ét langt bord.

Intet – absolut intet – af det, vi var blevet lovet, var gjort klar, da vi med vores géster ankom.

TvÊrtimod og vi var lige ankommet da vi mÄbende sÄ til, hvordan et selskab pÄ 15-20 personer kom ind anfÞrt af personalet og indtog hele det lokale, som vi var blevet lovet, hvorefter der ganske enkelt ikke var plads til os. Efter mere end 30 minutter og efter at have rykket adskillige gange blev vi anvist det sted, vi pÄ forhÄnd havde sagt nej tak til: Det mÞrke, aflukkede rum neden for trapperne. Her var der plads, og personalet tilbÞd at dÊkke op til os. Det var mildest talt ikke den lÞsning, vi havde aftalt.

Efter en del diskussion endte vi med at fÄ plads i den anden ende af det store lokale, rundt om et hjÞrne. Her havde personalet stillet to lange borde meget tÊt op ad hinanden, blandt andet fordi der skulle vÊre adgang til en dÞr.

Resultatet var at vores selskab blev delt op ved to forskellige borde, hvor alle sad meget trangt. Det var bestemt ikke optimalt, nÄr flere af gÊsterne er gangbesvÊrede. Dertil kom selvfÞlgelig, at halvdelen af den lovede bordpynt manglede.

Som kompensation blev vi tilbudt et nedslag i prisen pÄ 25% Efter vores opfattelse stod det pÄ ingen mÄde mÄl med den oplevelse og de mangler, vi blev udsat for hvilket vi tydeligt gjorde opmÊrksom pÄ.

Det handler for os ikke om at fĂ„ noget gratis. Det handler om at fĂ„ det, man har aftalt og betalt for – isĂŠr nĂ„r der pĂ„ forhĂ„nd er lavet en konkret skriftlig aftale om rammerne for en 70-Ă„rs fĂždselsdag.

Ét er sikkert, vi kommer aldrig til at fejre noget pĂ„ BowlnFun i Viby igen.

Vores oplevelse er, at man ikke kan stole pÄ de aftaler, der bliver indgÄet pÄ forhÄnd. Derfor vil vi kraftigt opfordre andre til at tÊnke sig meget grundigt om, inden de vÊlger stedet til en stÞrre familiefest eller anden sÊrlig begivenhed.

For os blev en dag, der skulle have vĂŠret fyldt med gode minder, desvĂŠrre prĂŠget af stor skuffelse og frustration.

22 augusti 2026

Hej Helle,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse. FÞrst og fremmest er vi rigtig kede af, at fejringen af den 70-Ärs fÞdselsdag ikke blev den dag, I havde glÊdet jer til og forventet.

NÄr der pÄ forhÄnd er lavet en konkret aftale om lokale, bordopstilling, hensyn til gangbesvÊrede gÊster samt opdÊkning og pynt, er det naturligvis vores ansvar at sikre, at dette er gjort klar inden jeres ankomst. Det er derfor meget beklageligt at hÞre, at I ikke blev modtaget under de rammer, der var aftalt, og at I efterfÞlgende skulle bruge tid og energi pÄ at finde en lÞsning pÄ selve dagen.

Vi har fuld forstÄelse for, at situationen blev ekstra frustrerende, nÄr I netop havde valgt lokale ud fra hensynet til nogle af jeres gÊster, og at den endelige bordopstilling samtidig betÞd, at selskabet ikke kunne sidde samlet som Þnsket.

Vi beklager oprigtigt, at vi ikke leverede den oplevelse, som I med rette kunne forvente pÄ en sÄ sÊrlig dag. Det er ikke den standard eller service, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi tager naturligvis jeres tilbagemelding meget alvorligt og fÞlger op pÄ forlÞbet internt.

Vi er kede af, at jeres oplevelse har betydet, at I ikke Ăžnsker at besĂžge os igen.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Det er svĂŠrt at forestille sig et vĂŠrre sted. Kolding, Bowlnfun

Vi kom for at fejre en fÞdselsdag, og problemerne startede med det samme ved kassen. De ville ikke give rabat til fÞdselsdagsgÊsterne, sÄ jeg mÄtte pÄpege deres egne regler. SÄ gav de os en bane med en anden stor gruppe, selvom der var masser af ledige baner. I stedet for den aftalte time lukkede alt ned efter 55 minutter. Selvom vi startede senere, endte vi med hÞjst 40 minutter tilbage af de 55 minutter, vi havde betalt for, pÄ grund af forsinkelsen ved kassen. Vi bestilte tre Þl, og vi ventede 25 minutter pÄ dem. SÄ gik vi til frokost. Maden var gammel og kold, og det tog yderligere 20 minutter, fÞr drikkevarerne ankom. De blandede dem sammen, og de fik os til at betale for deres fejl ved at komme hen til vores bord med den "senior" manager og starte et skÊnderi. Vi betalte for deres fejl, men sÄ kom servitricen og fortalte os, at vi skulle gÄ om 15 minutter, selvom vi ikke havde spist endnu, var ved at drikke vores Þl fÊrdige og snakke, og omkring 80% af bordene var tomme. De gjorde deres bedste for at ÞdelÊgge fÞdselsdagsfesten, men indtrykket af etablissementet blev Þdelagt. Det er svÊrt at forestille sig et vÊrre sted.

16 augusti 2026

Hej Irina,

Hej,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det lyder bestemt ikke som den fĂždselsdagsfejring, I havde set frem til, og vi er rigtig kede af at hĂžre om jeres oplevelse.

Vi beklager naturligvis, hvis der har vÊret uklarhed omkring fÞdselsdagsrabatten, samt at jeres bowlingtid og baneoplevelse ikke har levet op til det aftalte. Ligeledes er det ikke tilfredsstillende, hvis I har oplevet lange ventetider pÄ bÄde drikkevarer og mad, eller hvis maden ikke har vÊret serveret i en ordentlig kvalitet og temperatur.

Vi er ogsĂ„ meget kede af at hĂžre, hvordan I har oplevet situationen omkring betalingen og dialogen med vores personale. Det er bestemt ikke den oplevelse eller service, vi Ăžnsker, at vores gĂŠster skal stĂ„ tilbage med – sĂŠrligt ikke i forbindelse med en fĂždselsdagsfejring.

Vi tager din tilbagemelding meget alvorligt og vil fÞlge op pÄ forlÞbet internt, sÄ vi kan undersÞge, hvad der er sket pÄ dagen.

VIBORG

VIBORG
Endnu engang faldt vi i fĂŠlden.
Grundet opstart til bowling valgte vi at spise med i the grill, normalt hopper vi over grundet dÄrligt mad. NU sidder vi retur med kÊmpe fortrydelse!
Kold kĂžd, uden smag, kold sauce, kyllingspyd der var rent fedt og jeg koldt, Mac n Cleese, tja tĂžrt pasta med mĂŠlk.. skal jeg blive ved?
Og hele kÊden bowl n fun tager ikke hensyn til om du er maveopereret og kan spise mindre end et barn! DÄrlig service hele vejen igen, mÄ vÊre trist at vÊre ny sous chef og starte op i sÄdan en gang l.
En mellem cola koster det samme som 6 1,5 liter i butikken, fair at der skal vĂŠre lidt til overskuddet men en mellem sodavand koster dem.max 4 kr. SĂ„ dette er direkte svineri.
Endvidere kunne det vĂŠre spĂŠndende at se hvad fĂždevare styrelsen ville sige til deres hĂ„ndtering af buffeten. Hov man spare jo ogsĂ„ penge op at der iikke er folk til at skĂŠre kĂždet udđŸ€ŁđŸ€Ł
Ang bowling delen sÄ er banerne ikke behandlet sÄ knast tÞr og mega skÊve dermed umulig at andet end hygge sig pÄ hvis man er fuld. Samt er det hele mÞg beskidte
Og igen dÄrlig undskyldninger. Og man behandler ikke maden gidt nÄr det er koldt ! Og priserne er urimlif samt i har kendskab til det hele uden at gÞre noget, sÄ desvÊrre er i ligeglade

11 augusti 2026

Hej Gadee,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfĂžlgelig meget kede af at hĂžre, at jeres besĂžg endnu en gang ikke levede op til jeres forventningerne.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster. Vi tager isÊr dine kommentarer omkring maden, rengÞringen og bowlingbanernes stand alvorligt. Det er forhold, som vi gerne vil fÞlge op pÄ med det ansvarlige team, sÄ vi kan fÄ undersÞgt, hvad der er gÄet galt.

I forhold til din kommentar om hÄndteringen af buffeten, kan vi forsikre dig om, at vores buffet og fÞdevarer hÄndteres efter gÊldende regler og procedurer. Vi har naturligvis fokus pÄ bÄde temperatur, opbevaring og hygiejne, sÄ vores gÊster kan spise trygt hos os. Vi er derfor kede af, hvis du har oplevet noget andet under dit besÞg.

Vi beklager desuden, hvis servicen under jeres besĂžg ikke har vĂŠret tilfredsstillende.

I forhold til portionsstÞrrelser forstÄr vi godt din frustration. Vores buffet er prissat som en samlet oplevelse og ikke efter, hvor meget den enkelte gÊst spiser, men vi forstÄr naturligvis godt, at det kan fÞles anderledes, hvis man af forskellige Ärsager kun har mulighed for at spise en mindre portion.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stedet i NĂŠstved er super hyggeligt

Stedet i NÊstved er super hyggeligt. MEN. Et kÊmpe men, det var sÄ varmt uden for, og ingen aircondition. Eller noget som helst Äbent. Det var ulideligt. Selv for bÞrnene,

1 augusti 2026

KĂŠre Camilla

Mange tak for din anmeldelse og for de pĂŠne ord om vores hygge. Det gĂžr os dog ondt at hĂžre, at varmen gjorde jeres besĂžg ubehageligt – det er pĂ„ ingen mĂ„de den oplevelse, vi Ăžnsker for vores gĂŠster, og det er sĂŠrligt ĂŠrgerligt, at det gik ud over bĂžrnene. Vi er bevidste om udfordringen med temperaturen pĂ„ varme dage, og vi kigger pĂ„, hvordan vi kan skabe bedre luft og afkĂžling i lokalerne fremover. Vi hĂ„ber, at I vil give os en chance for at byde jer velkommen til en mere behagelig oplevelse en anden gang.
Bowlnfun Maximum KĂŠdekontor

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Syns det noget svineri at de ikke

Syns det noget svineri at de ikke renser bowling lÄne sko efter brug. Normalt skal de renses for hver gang man har brugt sko'ne, sÄ eventuelle svampe og vorter ikke smitter fra person til person.

4 augusti 2026

KĂŠre Nick

Tak for din feedback vedrÞrende hygiejnen af vores sko. Det er vi ked af at hÞre, og vi tager din kritik til os. Vi vil straks kigge pÄ vores rengÞringsprocedurer for at sikre en hÞjere standard for alle vores gÊster.
Du skal have tak for at bruge tid pÄ at skrive til os !
De bedste hilsner.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Var ude for at spille lidt udendþrs

Var ude for at spille lidt udendÞrs minegolf med mine to bÞrnebÞrn, har vÊret pÄ mange forskellige baner. ALDRIG har jeg betalt penge for vÊrre skrald, banerne var totalt misholdte, Þdelagte, skÊve og beskidte.....:-( kommer der aldrig igen, spild af penge. ( er i tvivl om den prÊcise dato, men var her lige inden sommerferien )

6 juni 2026

KĂŠre J.H

Tak for at du gav dig tid til at skrive til os.

Vi er kede af at hþre, at jeres besþg ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi þnsker, at vores géster – eller deres bþrnebþrn – skal have.

Du har helt ret i, at banerne har vÊret prÊget af slid. Vi er faktisk i gang med at planlÊgge en omfattende renovering, sÄ anlÊgget kan komme til at leve op til den standard, vi Þnsker at tilbyde vores gÊster.

Vi sÊtter pris pÄ, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Selvom vi er kede af, at I ikke Þnsker at komme igen, hÄber vi, at I mÄske vil give os en ny chance, nÄr renoveringen er gennemfÞrt.

De bedste Hilsner

Bowl'n'Fun

Bowl'n'Fun - Thisted
Vi havde booket bord til 7 personer. Vi blev mþdt af venligt personale. Maden var god, den var varm og der var nok af den🙂

23 juli 2026

KĂŠre Tina

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at du har givet dig tid til at skrive til os. Dejligt at i havde en god oplevelse med vores personale samt at maden var lige prĂŠcis som den skulle vĂŠre. Vi giver jeres ros videre til vores personale, det er fuld fortjent.
Vi ser frem til at se jer igen i BowlnFun Thisted i den nĂŠrmeste fremtid.

God sommer til jer🙂

Bowlnfun Maximum KĂŠdekontor

Bowl n fun Aalborg city - god oplevelse

Jeg bor normalt i KĂžbenhavn, men var i Aalborg for at fejere en kammeret som havde fĂždselsdag. Den service og imĂždekommelse vi blev mĂždt af da vi kom, var der ikke en finger at sĂŠtte pĂ„. Stor respekt til Rasmus og hans serviceđŸ™ŒđŸœ

21 juli 2026

KĂŠre Peter
“Mange tak for dine pĂŠne ord! Det er altid dejligt at hĂžre, nĂ„r vores gĂŠster er glade for servicen og imĂždekommelsen. Vi giver den store ros videre til Rasmus for hans indsats. Tak for at du gav dig tid til at skrive dette, det betyder meget for os. Vi Ăžnsker dig og din kammerat alt det bedste og hĂ„ber at se jer i Aalborg City igen i fremtiden!”

NĂŠstved

NÊstved, ulideligt varmt alle steder, kan simpelthen ikke forstÄ man ikke bruger det kÞle anlÊg som er pÄ stedet
.. Sikkert bare for at spare penge
. Det er dybt urimeligt over for jeres gÊster og sÄ sandelig ogsÄ over for jeres personale, virkelig dÄrligt arbejdsmiljÞ, tÊnk at I vil vÊre det bekendt.

11 juli 2026

BÞde efter 50 minutter pÄ 985 kr

Utroligt . SĂ„ ikke at Bowln’ Fun vil have betaling for at parkere pĂ„ deres parkerings plads. Fik en 985 kr bĂžde efter 50 minutter i Bowln’Fun Det gĂžr at man aldrig nogensinde vil til Bowln’Fun igen. Man skulle tro at det var et flot fint og vigtigt sted What a joke

9 juli 2026

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hĂžre om din oplevelse.

Vi vil gerne gÞre opmÊrksom pÄ, at vi lejer os ind i bygningen, og at parkeringspladserne omkring centret ikke ejes eller administreres af Bowln' Fun. Der er parkering til rÄdighed, men det er parkeringsselskabet, der fastsÊtter og hÄndhÊver reglerne.

Vi forstÄr godt, at det er frustrerende at modtage en parkeringsafgift, og vi beklager den dÄrlige oplevelse. Vi anbefaler altid, at man orienterer sig om den gÊldende skiltning ved parkeringen, da reglerne kan variere fra sted til sted.

Vi hÄber, du vil overveje at besÞge os igen, sÄ vi fÄr mulighed for at give dig en bedre oplevelse.

Ikke velkommen torsdag aften kl 19

Booket tid kl 19:15 torsdag aften i Roskilde. FĂ„r opkald omkring kl 18 om vi kan komme fĂžr da vi er de eneste som har booket og det derfor “ikke kan betale sig at holde Ă„bent” bare for os. Vi kommer 30 min fĂžr, men fĂžler os ikke velkommen, oplever at musikken bliver skruen gevaldigt ned ca 19:50 og at personalet sidder, omklĂŠdt og venter pĂ„ at vi er fĂŠrdige, ikke en sĂŠrlig god oplevelse.

9 juli 2026

Hej Noa,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hĂžre, at jeres besĂžg ikke levede op til forventningerne.

Vi kan godt forstÄ, at det har pÄvirket oplevelsen negativt at blive kontaktet med en forespÞrgsel om at komme tidligere, og at I efterfÞlgende fÞlte jer uvelkomne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores gÊster skal have.

Vi tager din feedback med videre til vores center i Roskilde, sÄ vi kan fÞlge op pÄ forlÞbet og sikre, at alle gÊster fÞler sig velkomne og fÄr en god oplevelse, uanset hvor mange reservationer der er pÄ dagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi hÄber, at du vil give os muligheden for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang.

Mille, Bowl'n'Fun og Maximum

Havde bestil 3 baner

Havde bestil 3 baner, havde ringet 2 gange, det var til polterabend, men da vi kom derned sagde den stakkels 18 Ärige arbejder bag disken, sagde han at der kun var 2 baner til 13 mennesker, hvilket er helt knÊkket,han venter i 20 minutter fÞr han ringer til sin chef, men det bringer ingen held. Stejl op af bakke.

Kunne jeg give mindre end 1 stjerne

Kunne jeg give mindre end 1 stjerne ville jeg

Virkelig en dÄrlig oplevelse, vi stÄr 13 mennesker til polterabend og har hjemfra booket 3 banner ringet ned og tjekker op inden men de har sÄ kun 2 ledig sÄ det ville jo vÊre meget lang vente tid og de gad ikke give rabat eller noget pÄ bannerne efter de har lavet en fejl. Vi vil have lagt mange penge i drikkelse til.

Vi fik bare afvide at det er vores problem
- Mega dÄrlig oplevelse og mega dÄrlig service.

Hej Ida,

Vi beklager, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi forstÄr godt, at det var en skuffende situation, hvis der var uoverensstemmelse mellem den booking, I forventede, og den, der var registreret. Vi tager alle henvendelser og fejl alvorligt og bruger dem internt.

Booker 3 baner og pludselig er der kun

Booker 3 baner og pludselig er der kun to nÄr vi ankommer. Super fedt at der sÄ yderligere ikke bliver gjort noget ved det. Lorteservice.

Hej Jeppe,

VĂŠreste oplevelse nogensinde

VÊreste oplevelse nogensinde, vi ringede ind og bookede 3 baner de havde sÄ kun booket 2 til os og gad ikke give noget rabat eller noget til en polterabend, hvor vi skulle spille 13 til 2 baner fordi de havde fucket up og er inkompetente til at booke baner til os hvor vi var gÄet fra byen her ned fÄr ikke at fÄ noget ud af det hvor vi mÞder en 18 Ärig usikker dreng som ikke aner hvad han skal gÞre og ikke gad at gÞre noget ved det, sikke et personale som man ikke kan bruge til noget

Det er virkelig til grin at folk er sÄ inkompetente og ikke prÞver at fikse deres egen fejl

VIL IKKE ANBEFALE DETTE FIRMA DE LAVER FEJL

Hej Magnus,

Pinlig dÄrlig minigolf omrÄde

Vi har i dag pÄ min 31 Ärs fÞdselsdag vÊret pÄ besÞg i afdelingen i Esbjerg.

Vi var seks personer, der havde glĂŠdet os til en omgang minigolf, men desvĂŠrre blev vi meget skuffede.

Banerne var i en utrolig dĂ„rlig stand – flere af dem var Ăždelagte og nĂŠrmest ubrugelige. Der var ukrudt overalt og pĂ„ banerne var der fuld af sten/grus, nedfald fra trĂŠer og buske og omrĂ„det virkede generelt meget forsĂžmt. Vandet omkring banerne var nĂŠsten helt udtĂžrret, og det sumpede vand, der var tilbage, lugtede kraftigt af rĂ„d.

Vi havde hÄbet pÄ at nyde det gode vejr efterfÞlgende, men udearealet var heller ikke indbydende. OgsÄ her var der masser af ukrudt, og hele stedet fremstod uplejet og uden den hyggelige stemning, man forventer.

Til 60 kr. pr. person mĂ„ man kunne forvente, at pengene gĂ„r til en vis form for vedligeholdelse – men det var svĂŠrt at fĂ„ Ăžje pĂ„. Det efterlod os ĂŠrligt talt med spĂžrgsmĂ„let om, hvad man egentlig betaler for.

Det var desvĂŠrre en meget skuffende oplevelse, og vi kommer ikke igen.

28 juni 2026

Hej Anne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fÞrst og fremmest tillykke med fÞdselsdagen. Vi er oprigtigt kede af, at jeres besÞg hos os ikke levede op til forventningerne pÄ en dag, der gerne skulle have vÊret noget sÊrligt.

Det er selvfÞlgelig ikke den standard, vi Þnsker at levere. Vi tager dine kommentarer om banernes stand, vedligeholdelsen og udearealet meget alvorligt, og vi vil gennemgÄ de forhold, du beskriver, sÄ vi kan fÄ udbedret de mangler, der er opstÄet.

Vi forstÄr godt din frustration over, at oplevelsen ikke stod mÄl med prisen, og vi beklager, at I forlod os med den fÞlelse.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÄ problemerne. Selvom vi er kede af at hÞre, at I ikke Þnsker at komme igen, sÊtter vi pris pÄ din Êrlige feedback, da den hjÊlper os med at forbedre os.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

FĂžj det var varmt!!!!!

Vi var en stor gruppe til fÞdselsdagsfejring her til aften og overordnet set var oplevelsen god hvad angÄr bowling og buffet - der har vi ikke noget at sÊtte finger pÄ. MEN. Det er ganske vidst sommer og temperaturerne er pÄ vej opad, men aircondition er ikke-eksisterende i bowlingcentret eller restauranten. Alle mand svedte sÄ det haglede af os under hele opholdet og det eneste man gjorde var at sÊtte nogle ventilatorer frem, som ikke hjalp synderligt. Vi taler om en varme der resulterede i, at nogle i gruppen fik sved i Þjnene under mÄltidet, sÄ meget rendte det. Det Þdelagde jo desvÊrre en hel del af oplevelsen for os. Det kan virkelig undre mig, at man i et aktivitetscenter, hvor man vel og mÊrke bevÊger sig/er aktiv og hvor man ogsÄ kan spise, oplever sÄ hÞje temperaturer. Det tyder ikke for godt. For slet ikke at tale om det stakkels personale, som gÄr under disse arbejdsforhold. Det er faktisk slet ikke okay!

25 juni 2026

Hej Johanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at I havde en god aften med bÄde bowling og buffet, og at disse dele af besÞget levede op til forventningerne.

Samtidig er vi kede af at hÞre, at de hÞje temperaturer pÄvirkede jeres oplevelse sÄ markant. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster. Vi forstÄr godt jeres frustration, nÄr varmen bliver sÄ intens, at den gÄr ud over bÄde komforten og nydelsen af besÞget.

Vi tager din feedback meget alvorligt og har allerede fokus pÄ, hvordan vi bedst muligt kan hÄndtere de udfordringer, som de varme sommerdage kan medfÞre. Vi sÊtter pris pÄ, at du ogsÄ nÊvner vores personale, som hver dag gÞr deres bedste for at skabe gode oplevelser for vores gÊster.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÄ problemet. Vi hÄber, at vi fÄr mulighed for at byde jer velkommen igen under mere behagelige forhold.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer