Bo's Trafikskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en virkelig god oplevelse med bos køreskole, så flinke og hjælpsomme og er ikke bare ude efter at flere penge. Jeg følte mig så tryg helt op til køreprøven som blev klaret på grundpakken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tog kørekort hos Bo’s Trafikskole og er kun tilfreds med det. Hele forløbet tog cirka 4 måneder men det var dog henover sommerferien. Super gode kørelærere som er virkelig tålmodige og dygtige til at... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kunne rigtigt godt lide at tage mit kørekort her hos bos trafikskole! Du skal slet ikke bekymre dig omkring at blive skældt ud eller noget, rigtig flinke, rolige og søde kørelærere. De e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har taget kørekort hos bo og Martin, hele forløbet har været en mega god oplevelse. Martin gjorde både teori- og køretimer spændene, og et sted hvor man tør stille spørgsmål. Mit forløb tog 3 m... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

34 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fedeste oplevelse

Nu er jeg endelig blevet færdig med kørekort til bil og jeg har været så heldig at køre sammen med Martin, og jeg kan ikke sige så meget andet end WOW, der var sodavand til alle teoritimer, og alle køretimer har været mega hyggelige, kørelæren sørger for at tale med dig så du ikke begynder at føle dig presset over alt hvad der kan ske. Jeg syntes prisen er HELT fair i forhold til alt det der er inkluderet i prisen. Og så alt i alt har det bare været en mega fed oplevelse, og det kan klart anbefales herfra👍🏻(bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg, så et eller andet må de jo gøre rigtig)

22 februari 2025

Verdens bedste Bo

Verdens bedste Bo. Her finder du den mest tålmodige, tillidsfulde, omsorgsfulde kørelærer. Jeg har to unge der har taget kørekort hos ham, den ene med udfordringer og den anden i corona-tiden, men han har simpelthen været så fantastisk til at takle begge dele. Den ene fløj helt til Ålborg i corona tiden, da der ingen teoriprøver var at få og Bo var den største hjælp. Den anden var flere år om sit kørekort og mistede ind imellem håbet, men Bo greb og støttede ham.
Jeg ved at de begge anbefaler ham til alle deres venner og bekendte, men jeg som bekymret forældre er også blevet rummet på bedste vis. 12 stjerne hvis jeg kunne!

6 januari 2025

Super køreskole

I forbindelse med et færdselsuheld skulle jeg til ny orienterende teori og køreprøve.
Bos trafikskole var det perfekte valg og fulgte og støttede mig hele vejen gennem processen.
Kan kun anbefale for det bedste.

13 oktober 2023

kørekort i første forsøg

Har lige gennemført et forløb med Bo hvor det lykkedes mig at består teori og praktisk prøve i første forsøg – dette skyldes ikke mindst at Bo er super dygtig til at forklare teori, selve kørslen på vejene, og med sit rolige væsen god til at gennemgå faldgrupper og hvad man skal passe på som ny bilist. Jeg kan klart anbefale Bo og hans køreskole hvis du skal i gang med kørekort for første gang eller som generhverv.

31 augusti 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.