Banner for Boozt.com

Boozt.com Omdömen

397 644
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 6 307 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många konsumenter uppskattar det breda utbudet av varor och de mycket konkurrenskraftiga priserna på kända märken. Recensenterna framhåller regelbundet att leveranserna fungerar utmärkt samt att det är oerhört enkelt att genomföra köpen. Vissa personer var missnöjda med beställningsprocessen eftersom varor ibland saknades i lager eller skickades till fel utställelse. Några konsumenter upplevde dessutom att det var svårt att få snabb hjälp när större problem uppstod med ordrarna. En del köpare noterade även att det ibland uppstod mindre utmaningar vid returer eller när fel storlekar levererades.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver positiva interaktioner med produkt, och lyfter fram både hög kvalitet, bra priser och... Se mer

Delivery service

Kunder uttrycker stor belåtenhet med leveranstjänst och uppskattar särskilt de extremt snabba leveranserna... Se mer

Order

Konsumenter tycker beställning är tvetydig eftersom åsikterna skiljer sig kraftigt åt mellan nöjda och... Se mer

Quality

Människor rapporterar en stark tillfredsställelse gällande den höga kvaliteten och att produkterna motsvarar... Se mer

Price

Recensenter uttrycker stor belåtenhet med de mycket förmånliga och konkurrenskraftiga priserna på ett brett... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Stelton RigTig kaffebryggare för 1 kopp. Snabb leverans från Boozt och ett bättre pris än andra försäljare vid tiden . Och apparaten fungerar utmärkt vad gäller själva kaffebryggning... Se mer

Bra produkter men lite invecklat system för rabatter. Det är Boozters, rabattkoder, plånbok, Club, poäng… 😵‍💫 Tar tid för mig att handla om jag vill vara säker på att jag får den rabatt jag har... Se mer

Hej Har den senaste tiden haft svårt och söka och välja bland olika produkter. Det har kommit röd text , jag har startat och loggat om er app ett flertal gånger utan gott resultat

Boozt har verkligen ett brett utbud av produkter, inte bara kläder utan även home- och beauty-produkter. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga (de varierar ofta dock så man får hålla koll på när man... Se mer

1. Varuhus
  2. också i
  3. Barnkläder
  4. Butik för modeaccessoarer
  5. Damklädesbutik
  6. Herrkläder
  7. Skobutik

Om Boozt.com

Boozt is an online Nordic department store for fashion, beauty, and home design. We bring together a mix of more than 1600 established Scandinavian brands, international labels, and emerging designers in one place. We regularly add new arrivals, seasonal collections, relevant offers and sales, making it easy to explore current trends or wardrobe staples and shop quality products at more accessible prices.

Our selection covers women’s, men’s, and children’s clothing, alongside footwear, activewear, beauty products, and home staples. Here you can shop everything – starting from everyday staples and workwear to running gear, baby products, beauty essentials and new mugs or tableware. At Boozt, we focus on functional design, reliable quality, and pieces that last beyond a single season.

We believe that online shopping should be straightforward, secure and convenient. We focus on clear product information, fair terms, fast shipping, easy returns, and responsive customer service when you need help. Information about current delivery and returns terms is available on our website.

As Boozt grows, customer feedback directly shapes how we update our store and refine the experience. Reviews help us see what is working and where we can improve – thank you for taking the time to share your thoughts with us.

WOMEN

DOWNLOAD OUR APP

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

398 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(397 644)

18 138 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

inget svar på min förfrågan ang…

inget svar på min förfrågan ang reklamation

11 september 2026

Hej Johanna,

Tack för att du hör av dig och lämnar ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att du har fått vänta på besked gällande din reklamation och förstår att det känns frustrerande när svar dröjer.

Via ditt ordernummer kan vi se att du redan har ett pågående ärende hos oss och att vi hanterar det just nu. Vänligen observera att vår svarstid på mejl är tre vardagar, och en kollega kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod, och önskar dig en fortsatt fin dag!

Varma hälsningar,
Linda, ditt Boozt.com-team

Snabb leverans. Lätt att hämta ut.
Jag gillar möjligheten att beställa hem, prova i lugn o ro o ha möjligheten att skicka tillbaka om varan inte är rätt i storlek t ex. O så betala senare via Klarna. Ett ypperligt upplägg för shopping!

10 september 2026

Skickade fel storlek 3 gånger och…

Skickade fel storlek 3 gånger och brydde sig inte alls om att hjälpa till. Bad mig bara beställa igen. Hejdå.

10 september 2026

Hej Marinda,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi på Boozt lägger stor vikt vid att våra leveranser ska vara korrekta och smidiga, och självklart ska rätt vara och storlek levereras direkt. Jag beklagar verkligen att det blivit fel här och förstås att det upplevs väldigt frustrerande när det sker upprepade gånger.

Via ditt ordernummer kan vi se att du har varit i kontakt med oss och att en kollega hjälpt dig vidare med ärendet. Skulle du ha några fler frågor är du varmt välkommen att återkomma till oss igen.

Önskar dig en fin dag!

Linda, ditt Boozt-team

Det är inget fel på…

Det är inget fel på företaget.Produkten(dunrocken)var en besvikelse,otymplig o saknade all passformKan inte begripa att den var från Boss ,som annars gör kläder med toppensnitt!

8 september 2026

Hej Gunilla,

Tack för att du tar dig tid att lämna ditt omdöme och för dina fina ord om Boozt i övrigt.

Vad tråkigt att höra att dunrocken inte levde upp till dina förväntningar och att du blev besviken på passformen den här gången. Smak och passform kan tyvärr variera mycket mellan olika modeller och skärningar, men vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback.

Om du behöver hjälp med returen eller vill ha tips på andra modeller är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Varma hälsningar,
Linda, ditt Boozt.com-team

Stelton RigTig kaffebryggare för 1…

Stelton RigTig kaffebryggare för 1 kopp.

Snabb leverans från Boozt och ett bättre pris än andra försäljare vid tiden .

Och apparaten fungerar utmärkt vad gäller själva kaffebryggningen och gör gott kaffe.

Det som stör mig, är att brygghuvudet blir nedsmetat med kaffe vid varje användning, då kaffeblandat vatten stänker upp, vilket medför avtorkning efter varje användning.

Visst är det bra med en ren maskin, men att puts behövs efter varje användning känns... fel.

Detta är dock inte Boozt's fel.

Kanske är det sättet som jag hanterar apparaten på som gör att problemet uppstår?

Vad vet jag... Irriterande är det dock!

DNL

24 mars 2026