Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... Se mer
Det här tycker kunderna
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Se mer
Op de heenreis koffer vermist, terwijl onze koffers er als 1e ingingen omdat wij als laatste afgezet zouden worden. We hebben gezien dat ze in zijn geladen.In Benidorm 1 grote chaos. Mensen worden afg... Se mer
Företaget har svarat
- www.boosten.nl
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele nette en comfortabel bus!
Hele nette en comfortabel bus!grappig buschauffeur!heel makkelijk te boeken
Vier mijn verjaardag in de bus !
Vanaf de eerste dag en de terugreis met…
Vanaf de eerste dag en de terugreis met de bus vriendelijk en behulpzaam personeel niets te klagen😜👍. Zeer goede verzorging en ruim voldoende tijd tijdens de stops. Wij doen dit zeker nog een keer over.
Fijne ervaring
Wij zijn in Hotel best oasis park salou
Geweest.
Eten was iets minder was snel afgekoeld en minder variatie
Hotel kamer was goed
En personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
En voor de me die klagen over huisdieren in de bus wij hebben nergens last van gehad.
Busreis naar Salou
Boeking ging makkelijk en extra opties maakten het alsnog tot een goede prijs. Keurig gereden vanuit Limburg en vlot op bestemming. Chauffeurs en hostes zeer vriendelijk. Keurig verzorgd. Hotel da vinci ook keurig. Ruime keuze in eten, kamers elke dag schoon gemaakt en leuke animatie.
BOOSTEN reizen
BOOSTEN reizen
Je hoort het al het boost heel snel dus je zit dan echt in een booster want je bent er heel snel als je van Nederland Limburg gaat slapen dan ben je de volgende dag gelijk wel boven het middel van Frankrijk leuk en goed personeel en een leuke en positieve ervaring een ECHTE aanrader. 5 sterren
Très bien passé sauf la place pour le…
9Très bien passé sauf la place pour le bébé
Wij zijn een zeer tevreden klant. Wij zijn geloven Wij voor de 30e keer met Boosten naar Spanje gegaan. Zelfs voor 99 gulden. Opstapplaats bij Mac Donalds. Bijna altijd leuke hostess bekwamen chauffeu
Wij zijn zeer tevreden en gaan weer boeken voor oktober.
Losse buspendel van Pineda de Mar…
Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en steeds duidelijke info over hoe en wat er stond te gebeuren. Genoeg stops, lekker doorgereden. Rustige bus en zelfs van een aantal redelijke slaapuurtjes kunnen genieten in de fijne First Class stoelen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goede chauffeurs en host/hostste
Goede chauffeurs en host/hostste. Ik voel me veilig de gehele reis heen/terug en daarom reizen wij ook al jaren met Boosten en dat 2 a 3 keer per jaar.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Wij gaan al jaren met Boosten mee. Voldoende stops en ook fijn dat er een hostess aan board is. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt voor weer een fijne vakantie.
Heerlijke vakantie gehad
Heerlijke vakantie gehad, fantastische busreis.
Prima reis
Prima reis, fijne bus chauffeurs en hostess. Alles goed geregeld.
Voor de eerste keer op vakantie met de…
Voor de eerste keer op vakantie met de bus met boosten tot nu toe is alles goed
Ik ben zeer tevreden over Boosten
Ik ben zeer tevreden over Boosten. Prettige reis gehad en de rest was verder ook prima geregeld. Ik ga volgende keer graag weer.
Martin S.
Mijn 2 hondjes en ik reizen altijd met…
Mijn 2 hondjes en ik reizen altijd met jullie; betrouwbaar, altijd correct en mooie rustige muziek op achtergrond. Iedere 2 x per jaar een plezier en veilig onderweg , nogmaals bedankt
Het was mijn eerste keer met de bus
Het was mijn eerste keer met de bus
BOOSTER.
Goede ervaring krijgt zeker een vervolg.
Maar ik ben er nog niet woede nog naar A'dam gebracht.
Gezellige chauffeurs en Hostes
Allen bedankt die deze reis voor mij mogelijk maakte.
Antoinette van Steijn
Gewoon top
Chauffeurs zijn echt top, en de catering is geweldig en zeer vriendelijk!!!
Red mijn vakantie is niet voor niets…
Red mijn vakantie is niet voor niets langs gekomen bij Boosten Reizen. Geen aanrader want klantenservice is ver te zoeken!

Svar från Boosten Reizen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.