Goede site om (gebruikte) boeken te verkopen. Handig en eenvoudig om de benodigde gegevens in te vullen, zoals ISBN, titel, eventuele extra foto's. Gemakkelijk versturen dmv een QR code die je ontvan... Se mer
Företaget har svarat
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... Se mer
Företaget har svarat
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Se mer
Företaget har svarat
Proces zat logisch in elkaar, goed begrijpelijk wat er nog gedaan moest worden. Enige negatief puntje was dat het boek ook uit de lijst met aanbod was gehaald, ik dus niet meer zelf inzichtelijk had o... Se mer
Företaget har svarat
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima dienstverlening en snelle afhandeling van de bestelling.

Svar från Booknext
Goede duidelijke site/app, snelle reacties als je vraag stelt.

Svar från Booknext
Ik vind alles perfect geregeld qua contact t regelen met verzenden en de mogelijkheid om ook nog even een persoonlijke boodschap aan de koper te versturen. Prima!!!!

Svar från Booknext
Makkelijk zoeken. Snel besteld en mooi kwalitatief boek snel geleverd gekregen.

Svar från Booknext
Het was na lange tijd het eerste boek dat ik verkocht via booknext.
Enkele stappen gingen bij mij niet vanzelf. Dit probleem lag bij mij , maar ik werd iedere keer goed geholpen door jullie werknemers.

Svar från Booknext
Fijne en goede afhandeling van de koop. Hoorde communicatie vanuit booknext

Svar från Booknext
Tja, wat doe je met je dure studieboeken als je de studie afbreekt? Dan verkoop je ze op Bookmatch. Hele handige site waar geen nonsens op staat en je je studieboeken kunt verkopen. Ik ben tevreden.

Svar från Booknext
Het boek werd snel geleverd en de communicatie was duidelijk!

Svar från Booknext
Booknext is een prima platform om boeken een tweede leven te geven. Het zit goed in elkaar, met normale prijzen en verwerkingskosten. Bovendien zeer transparant gedurende het hele proces. Fijn dat zoiets bestaat!

Svar från Booknext
Snelle levering en product was zoals omschreven

Svar från Booknext
het was in ieder geval beter dan Bookmatch die het boek terug trokken

Svar från Booknext
Geweldig ben er blij mee krijg een eerlijk prijs voor me boeken en het is geweldig geregeld als ik zie dat ik koper heb en heb bevestig heb ik binnen paar minuten ook de verzend bon

Svar från Booknext
Super tevreden. Alles prima afgehandeld. Geld zoals beloofd ook op tijd ontvangen.

Svar från Booknext
Het proces verliep snel en overzichtelijk. Het gekochte boek kwam goed ingepakt en in goede staat bij ons aan.

Svar från Booknext
Makkelijke verkoop van boeken. Eenmalig door PostNL een fout geweest, waardoor het pakket niet bij het bezorgadres was aangekomen. Vanuit BookNext top geregeld en snelle reactie gehad toen ik hier vragen over had.

Svar från Booknext
Je wordt op de hoogte gehouden van het door jou gewenste aanbod. Het (ver)kopen en hele proces wordt prima begeleidt. Fijne manier van handelen en ook veilig.

Svar från Booknext
Het gebeurt regelmatig dat een verkoper niet reageert op het bod van de koper. Waarom hanteert Booknext geen strenger toelatingsbeleid voor personen die als verkoper willen optreden op deze site?

Svar från Booknext
Op Booknext kan je goed tweedehands boeken vinden van particulieren en het heeft een goed systeem waarbij Booknext de betaling ontvangt, checkt of een boek goed geleverd is en dan de betaling doorsluist.

Svar från Booknext
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.