Goede site om (gebruikte) boeken te verkopen. Handig en eenvoudig om de benodigde gegevens in te vullen, zoals ISBN, titel, eventuele extra foto's. Gemakkelijk versturen dmv een QR code die je ontvan... Se mer
Företaget har svarat
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Se mer
Företaget har svarat
Proces zat logisch in elkaar, goed begrijpelijk wat er nog gedaan moest worden. Enige negatief puntje was dat het boek ook uit de lijst met aanbod was gehaald, ik dus niet meer zelf inzichtelijk had o... Se mer
Företaget har svarat
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het boek was absoluut nieuw en het was snel besteld. Dus perfect: 5 van 5.

Svar från Booknext
Snelle reactie en werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces.

Svar från Booknext
Snel juiste boek gevonden in goede staat en snel verzondrn

Svar från Booknext
Voor mij was boeken verkopen via Booknext nieuw, maar account aanmaken en mijn aanbod uploaden was erg eenvoudig. De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb mijn eerste boek verkocht en ook verzenden en administratie waren goed te doen. Booknext dus prima platform om boeken een 2e leven te geven.

Svar från Booknext
Site is helder, rustig qua lay-out. Duidelijke uitleg hoe het proces van kopen/verkopen van boeken werkt. De vragen over de ontvangen boeken zijn kort en bondig en zinvol. De controle over het proces d.m.v. emailcontact is goed opgezet. Het wekte bij mij vertrouwen op. Fijn dat je ook contact met verkoper kunt krijgen. En als het boek niet goed is, kun je het gratis retourneren. Ik ben heel blij met mijn ontvangen boek, en dat voor deze prijs. Ik hoop dat veel mensen Booknext gaan gebruiken. Dat is goed voor ons milieu!

Svar från Booknext
Verkopen van (studie)boeken via booknext is aan te bevelen. Eenvoudig, vriendelijk in de prijs, en je boeken krijgen een verdiend tweede of volgend leven.

Svar från Booknext
Books arrived fine but packaging was pretty flimsy. A couple of corners were bent. Not a huge deal, just expected better.

Svar från Booknext
Ik ben erg tevreden over Booknext, voor mij is het een van de beste websites om tweedehands boeken te kopen en te verkopen. De afhandeling verloopt duidelijk en snel.

Svar från Booknext
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet teleurgesteld hierin. Een prima initiatief om tot een meer circulaire economie te komen. Aanbieden van boeken is wat minder aantrekkelijk. Ik vind de commissie die de site rekent best hoog. Zou met hun grote volumes best omlaag kunnen denk ik. Misschien ook een dedicated site voor reisboeken/gidsen?

Svar från Booknext
Wat je besteld krijg je,als het niet lukt krijg je het geld terug.
Prima geregeld👌

Svar från Booknext
Eenmaal een boek besteld. 2e hands maar prima kwaliteit.
Er stond bij dat ik gebeld zou worden door de verkoper, maar het contact liep via de mail bleek later, waardoor het boek wat vertraging had. Maar los hiervan ga ik zeker vaker bestellen via deze club.

Svar från Booknext
Inmiddels een aantal boeken besteld via booknext. Boeken waren als nieuw. Bezorging was snel en contact met verkoper loopt via booknext.

Svar från Booknext
Duidelijke begeleiding. Gemakkelijk om te boeken te koop aan te bieden en de afhandeling gaat soepel.

Svar från Booknext
Hele goede reactie van Wouter, toen ik probleem kreeg met DHL service. Hij reageerde en gaf meteen aan dat hij mijn match in de gaten ging houden. Is nu helemaal goed gekomen. Super blij met mijn boek.

Svar från Booknext
Correcte aflever informatie en idem verzorging door verkoper

Svar från Booknext
Alle contacten verlopen gladjes en snel.
Is ook overzichtelijk.
Alleen komt het voor dat in een e-mail een link door jullie geplaatst is die bij aanklikken niet gevolgd wordt door een review zoals gezegd is in de mail.

Svar från Booknext
Snelle reactie, snelle levering en het boek was als nieuw.

Svar från Booknext
Vlotte en goede afhandeling van m'n bestelling.
De schrijftaal op de site en in de mails is niet sterk (niet Nederlands?), maar de inhoud is wel duidelijk.

Svar från Booknext
Voor duurdere boeken een prima app. Het is het alleen niet waard om je goedkope boek hier te verkopen vanwege de transactiekosten.
Eerder schreef ik een (inmiddels door mij weggehaald) zeer slecht review over dit bedrijf. Hun reactie hierop had m.i. iets minder "onze voorwaarden" kunnen zijn, maar ze hadden wel een punt: mijn review was alleen gebaseerd op transactiekosten. En voor goedkopere boeken is dat veel, maar voor de iets duurdere boeken is het wél een goede prijs.
De app is ook prima.
Dus bij dezen Booknext: Jullie hadden gelijk 😘

Svar från Booknext
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.