Vad har hänt? Har beställt ett par gånger men senaste 6, 12 månaderna har det blivit sämre men lång väldigt lång pakningstid- utskick, ingenting med DHL att göra. Kom inte och säger att det bero på re... Se mer
Vid upprepade tillfällen, oavsett rea eller inte har jag beställt ifrån detta företag. Det har då varit lång leveranstid. Denna gången är det alldeles för lång. Kontaktar företaget som alltid skyller... Se mer
Kanonservice och bemötande i telefonen! viktigaste av allt för att man vill återkomma som kund. Ställen där man känner att folk inte har social kompetens går fetbort. Tack för att ni är... Se mer
Hej! Jag är otroligt nöjd med vattenavrinningen på BBV Ultra Shine. Men det jag är mindre nöjd med är att löddret försvinner direkt i hinken. Det är synd med tanke på att löddret skyddar lacke... Se mer
Hos oss får du rådgivning Bred kunskap och bra service Med 30 års erfarenhet i branschen är vi nu en av landets största återförsäljare av bilvårdsprodukter och vi ser till din bils bästa när du handlar hos oss! Vi erbjuder rådgivning för just din bil och dina projekt så tveka inte att kontakta oss.
Renslyckan 1, 821 50, Bollnäs, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Har nu handlat ett par gånger från BBV och det har fungerat perfekt varje gång.
Alltid bra service
Svarar på alla frågor man har
Handlat här i många år
Fina produkter
Riktigt bra ställe att handla bilvårdsprylar! Snabb leverans och inga problem. Kommer handla mer från detta ställe! Bra online hemsida.
Bra grejer, bra packade och snabba leveranser. Precis som en bra webbshop ska vara!
Jag handlar ofta på Bollnäs bilvård för att dom snabba att skicka varorna och hyfsade priser.
Stort sortiment, bra priser och mycket snabb leverans.
Jag handlar dom flesta bilvårdsprodukterna här
Köpt nu några gånger är alltid lika nöjd! Finns medel för alla tänkbara behov och till ett rimligt pris!
Tack för att ni göra bilen fin året runt!
Stort sortiment med bilvårdsprodukter av mycket hög kvalitet.
Samtliga artiklar kom dagen efter beställning, Mycket bra!
Inga bekymmer med leveranser och genomförande av leveransen. Däremot var med let mot flygrost helt värdelöst. Körde med det som koncentrat och det fungerade urdåligt! Bilschampot var ok men har inte hunnit med att testa cley:en.

Svar från Bollnäs Bilvård (BBV)