Det här tycker kunderna
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Se mer
Danmarks førende fodbold side. bold.dk kommer hele ( næsten) vejen rundt omkring fodboldlivet i Danmark og Europa. Glimrende forum for nørder ( vi er flere end I tror ). Det kan altid blive bedre... Se mer
Man køber abonnement på bold+, fordi de som den eneste streamingtjeneste udbyder en bestemt fodboldkamp. Kvaliteten af streamingen er så vanvittigt ringe, at det næsten er umuligt at se fodboldkampen.... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
49 kr for hvad ?!
49 kr for hvad ?!? Tak for at i køber Brøndby kampen, som jeg ellers ville kunne se gratis hos disney+, betaler ikke en krone for den finte !
Skod
Da jeg bif fan, ville jeg i dag købe bold +. Pengene blev HURTIGT trukket. Men det virker ikke. Sikke noget L…😠
Helt til grin
De er hurtige med nyheder med mindre det har ramt deres elskede united, dortmund og barcelona.
Der er ikke nogen rød tråd i sletninger af svinske kommentarer.
Men det som er helt til grin er at de fedter for woke ved at lukke for kommentarsporet før nogle overhoved har skrevet, bare fordi den kvindelige Schweiziske fodbold landshold tabte 1-7 et U15 drenge. Dem som støtter kvindelandshold må godt kritisere og svine andre til som er helt til grin og dobbeltmoralsk
Det er tydeligt at brugere bliver…
Det er tydeligt at brugere bliver udelukket for at være kritiske overfor bestemte klubber. Herunder FCK, FCM og Barcelona.
Ambivalent fornøjelse
Igennem årene har bold.dk fungeret forholdsvis udemærket journalistisk.
Forum'et har dog været svingende i kvalitet.
EB kunne med fordel sætte lønnede medarbejdere på moderationen. (som er hvad man forventer af andre større danske medier).
Det er ærgerligt at være endnu en, ellers mangeårig læser på bold.dk, der har set sig nødt til at 'undvære' bold.dk 100 %.
Med en forhåbning herfra om at der bliver rettet op - for nye læsere og brugeres skyld.
så blev man banned igen af det
så blev man banned igen af det bold.dk
man må svine Brøndby til men uha gør man det overfor fc FCM eller FCK, så er der problemer
Bold.dk i skulle skamme jer
FCK fanforum
Bold.dk har muligheden for at kommenterer, deres "artikler"
Det er dog ikke rigtig et debatforum, men et FCK fanforum/fanklub
Udtrykker man kritiske meninger om FKC får man sin profil lukket. Det er patetisk og sølle. I kan jo ikke kalde jer selv for et seriøst medie. Det er jo falsk varebetagelse
Egentlig en god hjemmeside
Egentlig en god hjemmeside, men at reklamerne skal fylde en helt side er jo kun for at genere folk. Min Ipad kan kun scrolle forbi dem ved at vende Ipad. Det bliver bare træls i længden og så finder man andre steder at læse nyheder.
Useriøs medieside
Useriøs medieside.
Først og fremmest er artiklerne ikke fagligt velfunderede, og de er fyldt med både taste-, stave- og faktuelle fejl.
Sekundært er moderaterne biased, og de udelukker brugere fra siden, hvis de støtter modstanderholdet.
Jeg er færdig med at give bold.dk clicks. Moderatorerne skyder sig selv i foden, for de har ingen chancer andre steder end på bold.dk.
Skandaløst ringe kundeservice.
Skandaløst ringe kundeservice.
Virksomheden trækker automatisk hvis man køber adgang til en enkelt kamp, og når man skriver til dem får man et flabet svar retur, jeg kan på ingen måder anbefale bold+
Nok det værste bras af en såkaldt…
Nok det værste bras af en såkaldt streaming side.. 49 kr for noget der overhovedet ikke virker. Fatter simpelthen ikke at i kan blive ved med at tage folk i R….. på den måde
🤬🤬
så amatøragtigt
Kæmpe amatører
bold+ problemer med betaling - problemer med forbindelse/feed - helt og komplet amatøragtigt
Fub firma
I skulle faktisk slet ikke ha nogen stjerner ..jo hvis man havde kunne gi ÷ stjerner ..og dem havde i fået mange a ..
Føler mig taget godt og grundigt taget i bagen ..melder sig ind på jeres side og betaler 49 kr ..så langt så godt ..alt virkede hertil ..og så var det sket ..man kan overhoved intet live tv se og streame til sit tv er også helt umuligt ..det er noget svinderi at tage penge for noget der ikke virker ..har skrevet en mail til jer og formoder at der blir svaret og pengene blir sendt retur ..der er vel også hos jer noget der hedder fortrydelses ret ..og især for noget der ikke virker ..øv
Bold er bare blevet pissedårlig
Bold er bare blevet pissedårlig. Godt gået EB. Pilen peger kun nedad. Godt at Tipsbladet er her. Det er et seriøst forum, med flair for dansk herre fodbold
Bold.dk leverer nogle nyheder og…
Bold.dk leverer nogle nyheder og informationer, som jeg kan bruge. Men hvorfor er hjemmesiden så langsom?
Bold.dk er latterligt dårligt
Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have en anden mening end dem, eller er kritiske over for deres “eget” hold, og omvendt tillader de mest nedladende personer at opretholde deres profiler.
Hold jer langt væk og find et andet Forum. Bold.dk er under al kritik!
Helt enig med andre anmeldelser
Helt enig med andre anmeldelser. Bold.dks niveau er faldet gevaldigt efter EB overtog. Clickbait efter clickbait, artikler fyldt med fejl. Og bold+? Virker på ingen måde til at være pengene værd.
Jeg tjekker det stadig ofte, af ren vane, men leder med lys og lygte efter andre fodboldmedier der dækker dansk fodbold.
I dækker ikke 3 div mere.
Det går kun en vej, nedad
Har været bruger siden 2012.
Det er ikke længere samme niveau, som det har været.
Artiklerne er mangelfulde og det er blevet meget clickbait.
Desuden er appen virkelig blevet ringe siden lanceringen af bold+
Har været daglig bruger i mange år efterhånden, men nok er nok og har derfor slettet appen
Efter overtagelsen er bold.dk faldet…
Efter overtagelsen er bold.dk faldet ned på et helt horribelt niveau. Clickbait, dårlige artikler og fokus fjernet fra fodbold.
Derudover, er deres forum meget farvet af en bestemt person, som er rigtig glad for sin magt, og selv vælger hvem han synes skal kommenterer og hvem som ikke skal.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.