Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een flutbedrijf is dit geworden. Ze deden vroeger nog wel eens iets aan de sevice van hun onderaannemers, maar dat is verleden tijd. Spullen die via Bol zijn besteld bij kleinere winkeliers zijn v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I had some fear because the the evaluation from people, BUT actually the BOL.NL (Nederlands people/support) is pretty amazing, they solved my problem ( On Dutch Time, and Dutch time is slower then... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service Donderdag 25 juni zou een pakket bezorgd worden die ik bij Bol heb besteld en door Ampere bezorg zou worden, dus niet track en trace blijft gewoon op donderdag staan en verder hoor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Post sale support is non-existent. We ordered a large appliance, assuming installation was included. It isn't, but the fact isn't made clear until checkout and it's minimized in importance, the notice... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,9

Alla omdömen

59 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 dagen bezig om mijn bestelling…

3 dagen bezig om mijn bestelling bezorgd te krijgen en klantenservice duidelijk niet capabel genoeg om mij hierin te helpen.3 keer contact gehad en wat me ook opvalt zeer slecht in het schrijven van Nederlandse zinnen. Dit zal wel liggen aan de opleiding van de medewerkers? Maar goed nog steeds niets en terugbetaling pas na onderzoek…klant nog koning bij BOL??

27 oktober 2023

Order never sent, scam!!

I was suppose to receive my item at the 10 of October. Is now the 19 and it hasn’t even arrived at the post to be sent. Waiting for them to reply my email to try to get a refund. Bad service I don’t think I would ever buy there again.

19 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Met naam verandering van slecht review afkomen!

Ach kijk nou, nieuwe naam nieuwe review!

Dus in de herhaling. BOL heeft haar processen als het gaat om partnerleveringen niet onder controle!

1. Het is niet evident duidelijk dat je een partner bestelling doet.
2. Als je dan reclameert, verschuilen call center medewerkers zich achter de "partner" die niet presteerd. Maar ik heb een deal met BOL.
3. Als je bij herhaald niet leveren wilt annuleren, wordt je beloofd dat ze de annulering per mail gaan bevestigen. De mail die je krijgt is dat de transpoteur morgen nog een keer gaat proberen af te leveren.
4. Als je daarop weer reclameartikelen, blijkt dat BOL de transporteur geen andere instructie kan geven. Je wordt verzocht zelf door te geven dat het pakket retour moet. Zo gedaan.
5. Als je stap 4 doet, wordt het pakket gewoon op geleverd gezet. Als je niet oplet ben je je geld kwijt. Je moet er iig weer achteraan om je geld terug te krijgen.
6. Weken later heb ik mijn geld eindelijk weer terug.

Dus wilt u ongecompliceerd online shoppen, doe het dan niet bij BOL!

27 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tja onbetrouwbaar ben je niet voor…

Tja onbetrouwbaar ben je niet voor even...
Na een zeer klantontvriendelijke afhandeling van TPG Post Extra-at-Home die een lekkage-schade van 1500 euro hebben veroorzaakt omdat ze een wasdroger verkeerd hebben aangesloten.
Deze wasdroger was besteld en geleverd vanuit Bol.com.
Bol.com bood gelijk excuses aan en we gaan dit voor u oplossen beste klant.
Vier maanden later en 10 muren-en-kasten verder werd er niets gedaan ook niet door Bol.com.

Maar wat blijkt nu, die 'vriendelijke' gozer van TPG Post brengt nog steeds goederen rond van Bol.com.
Blijkbaar geen sancties tegen deze persoon.
Heel bijzonder en heel triest.

22 augusti 2023

Klootzakken

Klootzakken. Hebben mijn product van 3745 euro kapot opgeleverd en willen mijn geld niet teruggeven

12 september 2023

Repair

Repair, return and quality of service! Delivery was so quick it’s impressive

15 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Well i used BOL for couple of time

Well i used BOL for couple of time. Only one unpleasent experience i had with them. Ordered some cooling fan that died after 2 hrs. I reached out and they took the item back, their expense and i got my money back.

4 april 2023

slechte review over Bol verdwenen

Ik had een zeer slechte review over bol geplaatst, met als titel : Bol plaatst slechte review niet. Ik had eerst op Bol.com een beoordeling geplaatst met als titel : levensgevaarlijk over turnringen , waarvan een gewoon overmidden brak. Deze hebben ze gewoon niet geplaatst.heb daarna op Trustpilot een review over Bol geplaatst, met als titel : Bol plaatst slechte review niet. Kreeg hierna een reactie van Bol, met ver5zoek om details, en er zou contact6 met mij worden opgenomen. Dit is niet gebeurd, en de review op Trustpilot is wel verdwenen. Wat is de connectie ?

6 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

veel gedoe om geld terug te krijgen na retourzending

-boek getourneerd. ik kreeg een melding van bol, zonder opgaaf van redenen dat ze deze aan mij terug gingen sturen.-bij navraag klantenservice zou men dit navragen. Als antwoord op welk termijn ik iets zou vernemen werd letterlijk gezegd dat ik niet moest denken dat ik de enigste klant was.-Een maand later had ik a.geen boek retour gekregen. b. niets vernomen op mijn klacht over de slechte behandeling van de klantenservice c. ook geen geld teruggekregen. -Hierop weer contact opgenomen via de chatfunctie. Deze werd verbroken wegens een "storing"en ik mocht alleen maar bellen of mailen. -Toen ik telefonisch contact opnam kreeg ik een vriendelijke en welwillende medewerkster aan de telefoon. Na het sturen van de bewijzen dat ik het boek geretourneerd had en dat deze door Bol.com ontvangen was kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug. Bol.com wilde contact opnemen na het invullen van de beoordeling, dit is echter al een tijd geleden..ik heb niets vernomen.

14 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop nooit een cadeaubon bij BOL

Een tijd terug plaatste ik een 1-ster revieuw omdat ik een cadeaubon ter waarde van €100 online heb gekocht.
Na bijna 1 uur mijn weg te zoeken langs de ontzettend vervelende bot, uiteindelijk een medewerker gesproken. Hij beloofde mij dat ik binnen de 4 werkdagen gecontacteerd zou worden. Maar dat gebeurde nooit.
Bol.com antwoorde op mijn review met een telefoonnummer die ik kon opbellen zodat ze mij telefonisch kunnen helpen. HAH! Grapjassen. Staat wel mooi natuurlijk onder een slechte review.
leugenaars.
« Vanwege drukte kunnen we u nu niet telefonisch verder helpen »

Opnieuw erg onprofessioneel voor zo’n groot bedrijf.

3 maand later … ik ben nog 0,0 geholpen.

21 juni 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Een grote ellende

Heleboel. Krijg bericht pakje word morgen geleverd. Niet dus. Dan staat op mijn app bezorger onderweg gewoon nog op mijn huisadres.
Ik bol geapp. Daar kreeg ik te horen dat het op afhaalpunt ligt. Dit stond op mijn Bol account
Ik naar afhaal punt. Geen pakje. Ben chron.ziek dus wel heel veel energie gekost.
Word het gewoon bij mij thuis geleverd.
Bij Bol staat opgehaald afhaalpunt.
Medewerker klantenservice ook niet al te vriendelijk. Verbrak de verbinding gewoon.
Dus hoe kan ik het opgehaald hebben als het gewoon op mijn huisadres is bezorgd.

22 augusti 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bad now

Bol was good but they are now very bad , no costumer service , with very bad partners .

17 augusti 2023

Lage prijs als lokkertje

Ik heb 4 dagen geprobeerd een Siemens EX975LXC1E proberen te kopen voor 570, als ik wilde betalen lukte dat niet en was mijn winkelmand ineens leeg. Ik heb een aantal keer contact opgenomen met de klantenservice en die konden mij niet helpen. 5 dagen later was het product 935. Ik heb contact opgenomen omdat het als lokkertje voelde en ik me niet geholpen voelde. Het product was op voorraad. Ze gaven aan dat de leverancier eerst bol was en nu een andere partij. Ik vind dat ik daar als klant geen boodschap aan heb, helaas geeft Bol geen oplossing.

15 augusti 2023

Ik verwachte een pakket van Bol.com via PostNL

Ik verwachte een pakket van Bol.com via PostNL.
Het pakket is nooit op mijn afleveradres afgeleverd.

Ik kreeg de melding : Haal je pakket zelf maar bij een PostNL depot op. Je was niet thuis.

Vervolgens Bol opgebeld en kreeg te horen zoek het maar uit. Wij kunnen niks voor jou betekenen.

Post NL gebeld en kreeg een niet Nederlands sprekende medewerker aan de lijn, en die vertelde het zelfde. Zoek het maar uit. Wij kunnen jou niet helpen.

Vervolgens het PostNL-punt gebeld en verteld dat ze het pakket maar terug moeten sturen, want ik ga niet mijn pakket ophalen terwijl ik wel thuis was.

Ik ben helemaal klaar met Bol.com en PostNL

Bestelnummer 1622219912

14 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 1 augustus een achterruit camera…

Op 1 augustus een achterruit camera besteld en betaald.
Vandaag bestellen morgen in huis??????
Vergeet het maar!!!
Op de website van de bezorger staat pakje bij sorteren verdwenen.
De belabberde klantenservice weten ze ook niet waar het pakketje is, maar ze gaan het intern oplossen en uitzoeken.
Geld terugstorten doen ze ook niet want ze weten niet wat er gebeurd is, met andere woorden zoek het maar uit.
Nu 14 dagen later geen pakketje, geen woord van Bol, track and trace nog steeds hetzelfde verhaal.
Nog nooit zo'n slechte ervaring met online bestellen gehad als bij BOL.
Wat gaat bol doen om dit nu op te lossen, want ik ben er helemaal klaar mee en denk erover om juridische stappen te ondernemen, ik laat me niet voor de gek houden.

14 augusti 2023

Waardeloos

Mijn bestelling werd op het afleveradres, wat inmiddels gesloten was, plompverloren op de openbare weg achtergelaten. kreeg een sms dat het pakket om 20.00 u was afgeleverd. Het heeft dus van 20.00 tot s'morgens 08.00 u buiten in de regen gestaan. Wat een waardeloze club. Leveren ze ook je een laptop zo af als je die hebt besteld?

Slecht bol.com ! zeer slecht. Waarschijnlijk wordt u niet warm of koud van zo'n review.

8 augusti 2023

Toppie

Toppie.
Ik heb een dikke duim voor klantvriendelijkheid van Bol.
Was altijd al tevreden, maar nu wil ik dit toch delen met anderen. Had bestelling gedaan, was niet op tijd bezorgd door missing van vervoerder. Heb dit aangegeven bij Bol en vandaag krijg ik een doosje meringue als verrassing van Bol. Dit bewijst professionaliteit en klantvriendelijkheid van dr webshop. Heel erg leuk

10 augusti 2023

Niet eens 1 ster waardig

Als je problemen hebt met een bestelling verschuilen zij zich achter hun partner terwijl je het aankoopt op hun website. Neem je verantwoording!! Beloven terugkoppeling en je kan er telkens zelf achteraan gaan. Nooit meer bol voor mij.

9 augusti 2023

en vaarwel bol

Goedemorgen,
Enkele weken geleden problemen met bestellingen gehad, bij bestellen kwam ik steeds uit bij de winkelwagen zonder te kunnen afronden. Dit via de chat besproken en het zou uiteindelijk aan de it afdeling worden doorgegeven. Als het ppgelost was zou ik daarover bericht worden. Inmiddels werkt het bestellen alweer(geen bericht over ontvangen overigens) maar het achteaf betalen werkt niet meer. Dit heb ik meerdere keren besproken via de chat maar hier kom ik niet verder dan 'dit bepaald het systeem automatisch' door Tionnie.
Ook inmiddels een contactformulier ingevuld maar ook daar geen reactie op.
Achteraf betalen bij allerlei verschillende items werkt niet meer maar bij m'n echtgenote wel....
Ik ben al jarenlang klant en over het algemeen tevreden maar wanneer dit niet opgelost wordt ga ik m'n benodigdheden elders bestellen.

Mario de Waele

Dit is het bericht naar de bol klantenservice. Maar geen antwoord terug

22 juli 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.