Fantastisk sødt og venligt personale og indehaver, der altid er inspirerende når man søger hjælp eller mangler inspiration. Stort udvalg af både bøger, spil, gaveartikler, tasker, DIY og kontorsager.... Se mer
Det här tycker kunderna
Bog og Ide Odder er bare et godt sted at handle. De er personlige og hjælpsomme og da jeg blev nødt til at ringe fordi jeg ikke kunne nå at hente min bestilling, rykkede de den bare så jeg kunne komme... Se mer
Super service. Skulle bruge et par specielle bøger, fundet på nettet. Men jeg vil hellere støtte min lokale bog butik og de kunne skaffe bøgerne uden problemer.
En god oplevelse som sædvanligt hos Bog & idé i Odder. Hurtig bestilling, betaling og let afhentning i butikken- flot indoakket som gave
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kontaktuppgifter
Rosensgade 8, 8300, Odder, Odder, Danmark
- 86 54 10 50
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alt som forventet
Længere tid end beregnet
Jeg bestilte 2 pudslespil til afhentning i butikken. Der stod 1-3 dage til levering.
Men det tog 5 dage og jeg måtte ringe til butikken for at hører hvordan det gik.
Det var til en gave.

Svar från Bog & idé - Odder
Hurtig levering
Altid gode oplevelser og god betjening
Hurtig og nem.
Fantastisk butik søde og rare personsle
Altid godt og venligt personale
Altid godt og venligt personale. Mvh Bent-Jakob Hessellund.
Det fungerede virkelig fint
God og hurtig service og levering
God og hurtig service og levering. Jeg bruger gerne bog&ide igen.
God og hurtig service
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.