Meget hurtig ekspedition, der gjorde ventetiden behagelig kort. God kommunikation på sms. Imødekommende og venligt personale. Stort udvalg i butikken i forskellige genrer, og altid først med nye... Se mer
Det här tycker kunderna
Det er nemt at bestille over nettet til afhentning i min lokale butik- så får min lokal Bog &Ide også lidt fortjeneste.
Nemt at bestille bogen. Og at få den gaveindpakket. Fin besked om at den kunne afhentes. Den var hurtigt i min lokale boghandler. Boghandleren havde den klar til mig.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kontaktuppgifter
Østergade 38, 5610, Assens, Assens, Danmark
- 64 71 23 93
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God information og kommunikation hos Bog og Ide.
Meget hurtig ekspedition, der gjorde ventetiden behagelig kort.
God kommunikation på sms.
Imødekommende og venligt personale.
Stort udvalg i butikken i forskellige genrer, og altid først med nye titler. God marketing i butiksudstillingen og plakater udenfor.
Søs og rar betjening!
Dårlig information om leveringstid 😕
Dårlig information om leveringstid 😕
Fint produkt .

Svar från Bog & idé - Assens
Bestilt vare på nettet og kunne hente…
Bestilt vare på nettet og kunne hente næste dag
Når der står 1-3 dages levering…
Når der står 1-3 dages levering forventer jeg det ikke 3 uger

Hurtig levering
Klik og hent
Altid en positiv oplevelse at handle i…
Altid en positiv oplevelse at handle i bog og ide, Assens.
Super fin handel
Super fin handel. Butikken havde det på lager med det samme til afhentning, som var klar da jeg kom.
Utrolig nemt og rar måde at gøre det på. (Håber butikken får andel i min ordre)
Super nemt.
Super service
Jeg havde købt flere bøger på nettet i samme ordre, og der manglede én af dem, men der var ingen problemer med at få de andre. Den sidste kom 2 dage senere, og det fik jeg besked om; den venter i butikken da jeg er på ferie, og jeg er kun blevet trukket for de andre.
Super service.
Meget dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice, uhøfligt og højlydt over for kunden

Super god oplevelse
Det gik ikke mange dage fra jeg havde bestilt til at jeg kunne hente de ting jeg havde reserveret
Bog & idé - Assens
Det er altid en fornøjelse at handle i bog & idé, personalet er smilende og altid klar til at hjælpe.. 🙂🙂
Nemt at bestille bogen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.