Nerveus en onzeker tijdens mijn eerste brazilian wax, maar dat was gauw voorbij. Zeer vriendelijke, respectvolle dame die de klant op het gemak stelt en duidelijke uitleg geeft over de behandeling.... Se mer
Det här tycker kunderna
Gekozen om geen review voor af te lezen omdat elke klant anders is. Ik ben 💯 % tevreden over hoe zij werkt! Heeft alles goed uitgelegd en wat ik moet doen na de behandeling. Ik ben hiervoor... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bodywaxbynies zorgt ervoor dat al haar klanten de salon verlaten met een gladde huid en een stralende glimlach!
Kontaktuppgifter
Cornelis Boslaan, 2722TT, Zoetermeer, Nederländerna
- 06-43643014
- Bodywaxbynies@hotmail.com
- www.bodywaxbynies.nl
Echt TOPP
Echt TOPP! service!!. al meer dan een jaar klant en zeker aan te raden! LOVEIT
Treatment voor body and mind
Ik kwam binnen en wist niet wat ik moest verwachten. De sfeer was huiselijk en fijn. Nies haar energie was enorm uitnodigend en vol zelfvertrouwen. Ik vond het een beetje spannend en hier vroeg ze goed naar door. Tijdens het waxen lekker gekletst en zo weer de deur uit. Alles is supergladjes. Ik kan zeggen dat ik mijn nieuwe vaste waxdame gevonden heb!
Tevreden klant
Fijne/gezellige dame die hygiënisch te werk gaat en oog voor detail heeft.
Al met al een fijne ervaring.
Ik kom iniedergeval terug!
Onbetrouwbaar
Je krijgt een bevestiging, maar geen duidelijk huisnummer waar je moet zijn. Vervolgens stuurde ik een appje om dit na te vragen en kreeg ik te horen dat ik eerst een aanbetaling moest doen en het huisnummer krijg ik op de dag van de afspraak... wtf?

Svar från Bodywaxbynies
Fijne vlotte behandeling
Hele fijne behandeling, erg secuur en hygiënisch! Dit wordt mijn go-to voor brazilian waxes.
Nogmaals dank Nies!

Svar från Bodywaxbynies
Top, fijne ervaring voor een eerste keer!
Top, comfy, snel en fijn!
Alleen maar plus punten
Ben blij dat ik ben geweest. Heb vaker in het verleden een fullbody wax gedaan....maar dit was echt fullbody...Nies is heel vriendelijk, verteld elke stap stelt je echt op je gemak en dat is heel fijn. Bovendien gaat ze voor perfectie en laat keuzes ook bij jezelf. Ook een super pluspunt, iets in de buurt van Den Haag 🎉🎉🎉.
Ik heb mijn volgende afspraak al geboekt.
Beste keuze
Gekozen om geen review voor af te lezen omdat elke klant anders is.
Ik ben hiervoor door iemand anders gewax maar zij liet veel haar achter.
ByNies ben ik tevreden zij neemt ook de tijd om alles goed uit te leggen hoe het hoort.
Zeker blij omdat het in ZOETEEMEER is en 7 min rijden vanuit mij huis! Ik kom zeker weer terug.
Super fijne ervaring
Super fijne ervaring! Goed geholpen en hele fijne tips meegekregen! Stelt je ook erg op je gemak!
Een super fijne ervaring gehad
Een super fijne ervaring gehad bij mijn brazilian wax! Nies is heel vriendelijk en super gezellig. De tijd vloog voorbij en ze geeft goede tips mee. Ik kom zeker vaker terug!
Tevreden klant
En een mooi resultaat 🙂
Hele aardige dame en ze stelt je echt…
Hele aardige dame en ze stelt je echt op je gemak!
Super lieve dame die je helemaal op je…
Super lieve dame die je helemaal op je gemak laat voelen. Ze werkt efficiënt en snel. Ik blijf zeker komen!
Top!
Fijne sfeer, was helemaal op me gemak hij haar, voert haar werk geweldig uit en t was ook echt gezellig!
Waxen bij Nies was een fijne ervaring
Waxen bij Nies was een fijne ervaring! Ze werkt snel en netjes, daarnaast is ze ook heel vriendelijk; we hebben veel gekletst en gelachen. Ik ben over het algemeen erg tevreden over m'n waxafspraak en ik had dezelfde avond nog een tweede afspraak gemaakt.
Vanuit Rotterdam helemaal naar…
Vanuit Rotterdam helemaal naar Zoetermeer gereisd, GE-WEL-DIG🥰
Heb genoten van mijn behandeling en zal zeker binnekort weer terug komen!💕
She is the Best
Lieve vrouw met een mooie Salon. Zij werkt ook netjes.
Goeie sfeer ook, je kan makkelijk van alles praten en lachen.
Om afspraak te maken ging het ook zeer makkelijk.
Niet twijfelen, gewoon doen.
Dit was mijn eerste Brazilian inclusief steam bij Nies. Het was weer na een wat langere periode dat ik een Brazilian heb gehad, ik was wat zenuwachtig maar de tijd die vloog voorbij door de gezellige gesprekken.
Het waxing zelf is hygiënisch en professioneel uitgevoerd en er werd ook stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen en ook wat de voordelen van het stomen zijn.
Als je een goede wax specialist zoekt ben je bij Nies aan het goede adres. Ze geeft goed advies en denkt graag met je mee.
Fijne ervaring
Onwijs fijn geworden! Erg lieve vrouw, die je zo erg op je gemak laat voelen. Het was m’n eerste afspraak, maar leek alsof ik Nies al zo lang kende! M’n huid voelt heerlijk zacht aan 💕
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.