VARNING - VARNING !
Man blir mörkrädd när man går in på Trustpilot och ser Bjärekrafts omdömen. Ca. 90% av alla omdömen, ger bolaget lägsta betyg ( 1-Stjärna som ligger på bottennivå !) Själv har jag råkat ut för några veckors besvär angående hjälp med att installera ett nytt TV-Abonnemang, som visade sig innehålla löften som aldrig fanns, och där säljaren inte ens kommer ihåg att jag varit hos Bjärekraft personligen för att få hjälp med att få nytt abonnemang, som visade sig att inte ens existerade ! När det äntligen började med att en expert, skulle komma hem och koppla upp sladdar/olika kanaler etc, gick det snabbt (ca. dryga 10-min). Frågade efter pris och betalning, och fick jag till svar att Bjärekraft reglerar detta i sin räkning, som kom 10/14 dagar senare, genom att säga att jag inte betalat räkning på 599.- Nästan 600.- för 10 minuters arbete !! Ingen faktura skickats ut och som anlände idag. Nästan tre veckor senare. "Hjälp teknikern "ville inte ha betalt, och sa att Bjäre kraft skickar faktura. Under denna tid fick jag inte igång mitt favoritprogram att fungera, och som ännu inte kan ses, och ville ha hjälp. Fick svar "Någon hjälp får du inte, ring kanalen istället" ! Snart har 3 veckor har gått och ingenting har hänt och mitt tålamod har gett upp. Halva dagarna går till att kontakta olika TV företag, som har och kan visa mig det jag vill se. Långa telefonköer, och sen inte ens få programmen man vill se. Var extra noga med vad man får för pengarna, och att man får hjälp med installationer av programvaran, speciellt om man inte kan installera paketen själv. Det är inte lätt, när man närmar sig 80 år ! Fråga först efter pris, om hjälp som kommer hem till kunderna och installerar allt teknik som fordras för att se programmen man önskar. Lycka till !