Oftast mycket för pengarna men också undermålig kvalitet ibland. Deras vintersalt som ska smälta is ner till 40 minusgrader är bara skräp till exempel. Jag älskar att de har billig mat och fika ä... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Biltema erbjuder ett stort sortiment produkter av hög funktionell kvalitet till så låga priser att alla ska kunna ha råd att köpa dem.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag vill handla hos Biltema
Jag vill handla hos Biltema , men mitt kort är spärrat . så jag frågar , om jag kan betala med Swish ?!
Nej säger kassören
okey
Hur kan detta vara möjligt i dagens moderna samhälle
Jag var i Gambia 2010 och betala med deras Swish
Nu 26 år senare i moderna Sverige , så kan jag ej betala med Swish , då mitt förra kort är spärrat och mitt nya kommer i morgon fredag.
Jo , jag
Går till min lokala kiosk och handlar av en småföretagare & där kan jag betala med Swish utan problem
så
Den dagen Kung Carl Gustav glömmer sitt kontokort hemma och vill betala för sig på Biltema med Swish på sin mobil , då kommer ni förstå , vilket problem ni skapar !
Kundservice är det ni lever på
Biltema omsätter massor med pengar , men kan ej lösa en tjänst som att betala med Swisch , är för mig jätte konstigt!
Ni är för övrigt grymma och jag har varit kund hos er länge och är medlem
Tycker att ni ska lösa detta snarast om ni är kundvänliga
Vilket jag tycker att ni är . Kundvänliga
Så snälla , ( 2026 ) lös swisch
Mvh Stefan
Dyr engångsprodukt från Biltema
Jag köpte nyligen en klordispenser till vår pool på Biltema. Eftersom jag har ett förråd av 200g klortabletter hemma var det viktigt att de fick plats i dispensern. Storleken verkade tillräckligt stor för mig, och dessutom levererar Biltema 200g tabletter.
Butiker, som Jula, Jem&Fix och Clas Ohlson levererar också dem, men jag gick först till Biltema.
Efter att jag bortat cellofanen ur förpackningen hemma visade det sig vara en engångsartikel som kostade 199 kr. Ingenstans på förpackningen står det att det är en engångsartikel. Biltemas kundtjänst angav att jag inte kunde returnera varan eftersom cellofanen hade tagits bort. Skandalöst.
Fick en trasig vattenpump och ett…
Fick en trasig vattenpump och ett dåligt bemötande så nu är det färdighandlat där.
Enligt datan ska det finnas flera i…
Enligt datan ska det finnas flera i butiken. I verkligeten fanns inget. Kört 6 mil helt i onödan. Har hänt flera gånger i Lund. Ingen svarar i telefonen. Går inte att kolla innan man kör dit!
Totalt kaos
Varit i Sisjöns butik 2ggr för att köpa ett verktyg (71-934) som finns i lager men fått lämna efter lång väntan och blivit runt skickad mellan olika medarbetare och avdelningar/lager som inte kan hitta det man säljer eller ge bra svar. Verkar väldigt rörigt, oproffsigt och dåligt organiserat.
Tur jag kunde åka till Backaplan där verktyget fanns på hyllan bara att hämta direkt.
Som vanligt en mycket trevlig och…
Som vanligt en mycket trevlig och hjälpsam personal. Väldigt nöjd med mina inköp av träningsutrustning på Biltema i Kristianstad!!
Behövde byta ett torkarblad som inte…
Behövde byta ett torkarblad som inte passar. Enligt uppgift skall det passa min bil. Inget kvitto kvar. Biltema på kartongen i stora bokstäver. Att jag behöver kvitto för att byta är väl ok. Inte ok att varuhuschefen är sjukt otrevlig dock.
Nu ska jag berätta dagens händelse som…
Nu ska jag berätta dagens händelse som jag kontaktat BILTEMA!!
Hej.
Var , vad ska jag börja?!
Tid 12.30 i Partille
Redan när vi skulle beställa va det rörigt bakom disken.
Inte mycket folk som va i kö för att köpa mat.
Efter mycket OM och MEN så beställde vi följande.
2st hamburgare tallrikar med kolsyrat vatten.
1st grillad korv.
1st pommes tallrik.
Detta va det vi beställde fick nummer 13.
Grillade korven fick vi ganska omgående.
Men sen!
Vi väntade o väntade.
Vad händer? Går fram och bara lyssnar på personalen, springer överallt, expierar kunder, bränner hamburgerbröd, inga färdiga hamburgare, personal som inte använder handskar när mat göres i ordning, en tjej pillar sig under näsan när maten skall göras i ordning / UTAN handskar, mmmmm va mysigt.
efter en stund kommer pommes tallriken som jag går ner till frugan som kommer tillbaka / pommes halvfärdiga o kalla som i samma veva blev en hamburgertallrik klar.
Då rann det över för mig.
Jag säger, vi skiter i detta / säger till personalen " Tänker aldrig handla mat mer på Biltema " LuNgT o sansat.
Vi lämnar Biltema med det vi handlat i butiken hungriga och besvikna.
ÄNDRING AV OMDÖMET!
11Maj 2026.
Kontaktade Biltemas kundtjänst.
Fick ett presentkort som plåster på såret.
Därav ändringen.
Vilseledande kundsupport sisjön och usel kvalitet på elcykel
Köpte en elcykel för 4 år sedan som varit katastrofal kvalitet. Reklamerar 4 gånger för samma fel att motorn inte driver varav första reklamationen skedde ca 4 månader efter köpet. Varje gång har jag behövt vänta i månader på svar och deras kundservice har varit under all kritik! De glömmer bort ärendet och försöker hitta sätt att neka min reklamation. Har dock fått godkänd reklamation alla första 3 gånger och skriftligt intyg att samma fel ska täckas av garanti. Nu fjärde reklamationen fick jag nog och de säger att de nekar. Vilseledande kundinformation där olika medarbetare säger olika saker, skyller på varandra och försöker hitta på anledningar att neka min reklamation. Alltifrån att jag inte kan reklamera för att jag inte betalat för tidigare reklamationer (som jag självklart inte har betalat eftersom ni godkänt reklamationen o felet var ursprunglig) till att jag en gång haft punktering på cykeln och det kan orsaka motorfel, fast de kan inte förklara hur felet uppstod de andre 3 gångerna. När jag begär ett skriftligt svar för att alla säger olika på telefon så vägrar de ge mig ett skriftligt svar. Extremt vilseledande kommunikation och oproffsigt.
Inte bara att produkten inte höll och var dålig från start så är kundservicen i butiken i Sisjön under all kritik. Ärendet är givetvis taget till ARN men råder alla från att handla i denna affär.
Biltemas tröskelskyddsfärg är…
Biltemas tröskelskyddsfärg är undermålig. Klumpar sig och får en flammig tråkig nyans. Klart sämsta tröskelskyddsfärg jag stött på under 40 år../Roger
Hej,Jag fick inte tillbaka pengarna
Jag vill härmed framföra ett formellt klagomål angående ett returärende hos Biltema Botkyrka.
Jag köpte två produkter i olika storlekar eftersom jag var osäker på vilken diameter som passade. Produkterna var i sina originalförpackningar, och jag öppnade dem inte i butiken.
När jag kom hem och kontrollerade passformen upptäckte jag att ingen av produkterna var korrekt. Jag vill särskilt understryka att jag inte ens hade öppnat förpackningen på den aktuella varan.
Jag återvände därför till butiken för att göra en retur. Där blev jag bemött på ett oprofessionellt och otrevligt sätt av en anställd, som påstod att en av produkterna redan var öppnad och innehöll olja. Trots att jag tydligt förklarade att jag inte hade öppnat förpackningen, vägrade han att ta hänsyn till detta, trots att han enkelt hade kunnat kontrollera produktens historik och se att det rörde sig om en tidigare
Jag informerades om att jag endast kunde få återbetalning för en av varorna och att jag var tvungen att behålla den andra. Detta accepterade jag inte, och jag lämnade därför kvar produkten i butiken trots att jag inte fick någon återbetalning.
Detta väcker allvarliga frågor:
* Hur säkerställer ni att returnerade varor inte placeras tillbaka på hyllan utan korrekt kontroll?
* Förväntas kunder öppna förpackningar i butik för att verifiera innehållet innan köp?
* Hur avser ni att hantera situationer där kund felaktigt anklagas för att ha öppnat eller använt en produkt?
Jag vill även få klarhet i vilka rättigheter jag har som konsument i denna situation, samt begär att ärendet utreds och att jag får en fullständig återbetalning.
Biltema Eskilstuna
Biltema Eskilstuna.
Varför är självscanningen alltid stängd?
Sen en grej till. Ni behöver mycket mer personal i caféet. Är ofta lång kö och tar jättelång tid då det nästan alltid bara är 1 eller 2 som jobbar där. Många som blir arga och irriterade på detta.
Det de säljer är skräp
Det de säljer är skräp. Deras returhantering av trasiga produkter är icke existerande. Nu var det mitt sista besök
Biltema Bernstorp
Biltema Bernstorp, det är jättejobbigt att vistas där. Det är mycket starkt ljus som reflekteras i det blanka golvet. Jag mådde jättedåligt av att gå där. Pga. det bländande ljuset, så kändes det som att jag skulle svimma.
Hälsofarlig Interiörtvätt som förstör interiören
Biltema säljer ett rengöringsmedel som heter "Interiörtvätt" som jag köpte och den har förstört instrumentbrädan så att jag måste köpa en ny.
Dessutom blir händerna helt uttorkade och inget faropiktogram finns på flaskan.
Köp ingen typ av rengöring från biltema.
Jag kommer anmäla händelsen och kräva ersättning samt få produkten ur sortimentet.
Fick hjälp av en ung kille ena dagen…
Fick hjälp av en ung kille ena dagen med handtag till en dörr och jag var osäker på om det passa och även han så han sa att jag kunde ta hem och testa det. Sagt och gjort kommer jag tillbaka dagen efter eftersom de inte passade och blir nekad av byta av personalen i kassen. Han vill ha en beskrivning på killen som hjälpt mig och jag beskriver för honom hur han ser ut och han påstår att han inte kan komma på någon som ser ut så (bra koll…). Kommer han på någon som ser ut så ska han säga till honom att han inte får säga så till kunder men hur ska de hjälpa mig och mina pengar som jag fi k kasta i sjön. Slutade med att han i kassen bara gick därifrån för att hjälpa en annan kund. Otroligt dålig service och bemötande.
Vilken stjärna ni har i restaurangen på…
Vilken stjärna ni har i restaurangen på stora Bernstorp. ELENOR vilken effektiv tjej multitasking och med ett leende på läpparna. Henne ska ni vara rädda om.
Jag var på Biltema i Linköpin
Jag var på Biltema i Linköpin. Jag bad en man med namn Martin att hjälpa mig något förvirrad gav han det som skulle passa.
Jag frågade om jag fick lämna tillbaka om det inte funkade och han svarade ja absolut, svarade han.
När jag kom hem fungerade det ej. Jag gick tillbaka och samma man gav mig ett löfte om att få lämna tillbaka om det inte passade och han svarade ja men det kommer ni inte att behöva.
När ja kom hem passade dessa inte alls och mannen som hjälpte oss då sa att det finns inget som passar den här.
Min man gick tillbaka i dag och ville lämna tillbaka varorna som vi blivit lovade.
Efter mycket trassel fick vi tillgodokvittom kostade närmre 400 kr. Vi fick gå till bauhause och be om hjälp och fick genast hjälp och betalade 250 kr.
Våra sladdar har nu kostat oss över 500 kr. Jag har rätt att få tillbaka pengar eftersom detta sker pga Martin personal.
Jag kommer nu att kontakta konsumentverket samt Trust Pilot och google bedömning. Det var det djäkligaste jag varit med om.
linnea axelsson, mobil 0720232969
Så dålig stil, det känns som stöld
Ingen service alls...frågade tre…
Ingen service alls...frågade tre personal om hjälp men alla tre svarade - Jag vet inte, det handlade om sandpapper...Det måste vara ett skämt...Vad krävs för att jobba på Biltema????
Tack till bra bemötande
Vill berätta om min dag. Köpte en vindrutetorkare för ett tag sedan. Den blev liggande tills idag när jag hade service på bilen. Killen på verkstan fick den inte att passa. Lite irriterad åkte jag till Biltema i Partille. Det var rätt torkare till bilen. Träffade på värdens bäste Elton hos er. Han kämpade på och lyckades till slut att få den att fungerar. Vilken personal ni har i Partille. Det gjorde min dag. ”Nu ser jag bra ut”
Tack vare Elton