Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt
Det här tycker kunderna
Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Se mer
Företaget har svarat
Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Se mer
Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.
Kontaktuppgifter
Albuen 28, 6000, Kolding, Danmark
- +45 75 50 58 72
- info@billigkoste.dk
- www.billigkoste.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Billigkoste.dk har en usædvanlig god…
Billigkoste.dk har en usædvanlig god kundeservice. Jeg måtte henvende mig med et lille problem, som ikke engang var Billigkostes ansvar. Det blev løst hurtigt og effektivt.

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Jeg bestilte i formiddags kl 10.30 og nu her kl 14 blev den leveret. Det kan vist ikke gøres bedre :-)

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Skrev en mail til Billigekoste og…
Skrev en mail til Billigekoste og spurgte om hjælp med at få en gammel central støvsuger i gang igen, men det lykkede ikke at få liv i den udtjente central støvsuger. I stedet fik jeg god hjælp med at købe en ny central støvsuger, som jeg selv monterede med de dele jeg købte hos Billigekoste. Og da jeg var færdig med installationen af den nye central støvsuger, kunne jeg nemt returnere de dele jeg ikke fik brug for og fik mit betalte beløb for retur dele ind på min bankkonto. Sådan!
Så dårlig service…..
Så dårlig service…..
Tre personer indover et fortrydelses køb af en Nilfisk støvsuger, som de ikke ville tage imod eller tilbage betale.
Selvom det er inden for de 14 dage fra køb.

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
satisfaction with the commercial service
Having already bought the vacuum cleaner from this company, I am very satisfied with the commercial service that answered all questions for the ordrer of an broken spare part.
the delivery in France was very fast.
Everything was perfect.
ABS
Nilfisk Elite- reklamationer - sublim kundeservice
Købte en Nilfisk Elite støvsuger til min kone den 3/4 2020 og det har virkelig været en mandags model
Mundstykket er flækket i plastikken 2 gange så sugeevnen forsvandt
Ombyttet begge gange på garantien uden problemer
Blot en email og et billede så kom der et nyt mundstykke dagen efter
Nu den seneste månede er støvsuger røret begyndt ikke at kunne holde sig i valgte længde
Så endnu en email sendt afsted omkring vores problemer
Og nu et nyt støvsuger rør på vej til min kone
Ked af produktets kvalitet
Glad for jeres sublime kundeservice
Manglende kreditværdighed
Som virksomhed var det ikke muligt, at købe på kredit pga. manglende handel hos billigkoste.dk i 2020 og 2021.
Vi er en virksomhed med god og sund økonomi, som vil kunne tjekkes ganske let ved gennemgang af vores regnskaber.

Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering. Produktet lever helt op til forventningerne. Kan helt klart anbefales!

Fortræffelig kundeservice
Lynhurtig respons på og formidabel kundeservice.

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Samme service og fleksibilitet som man kan forvente af dyrekoste👍🥴

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Nem at handle på j’ers hjemmeside
Nem at handle på j’ers hjemmeside, hurtig levering.
Kan anbefale at handle der.

Fantastisk service
Fantastisk service.
Utrolig hurtig levering.
Køber med sikkerhed gerne der igen.

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Go’e varer, go service & godt udvalg⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skulle ha ændret i min oprindelige ordre, snakkede med kundeservice og ændrede det uden bøvl eller sure miner… Go’ Service👍🏼

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
hurtig og god levering,høflig chauffør

Svar från Billigkoste.dk / Kappersagentur
Super produkt og pris på støvsuger fra…
Super produkt og pris på støvsuger fra Nilfisk Superior. Bestilte faktisk endnu en tilsvarende støvsuger fordi den virkelig levede op til de forventninger sælger havde beskrevet pr. tlf.
Eneste minus er, at jeg trods en handel på over 3000kr alligevel selv skal betale fragten.

Meget kundevenlig betjening
Hurtig reaktion på mail. Fin telefonkontakt. Produktet kom en dag senere end forventet, men det var perfekt.

Ordrebekræftelsen holdes ikke
Har nu langt om længe modtaget min ordre - dog ikke det aftalte.
Bestilte 3 forskellige ting for at udligne fragten, men har kun modtaget de 2.
Mener de burde have kontaktet mig da de fandt ud af at de ikke kunne levere hele ordren og hermed holde deres del af aftalen.
Mads
Nemt, hurtigt og billigt.
Nemt, hurtigt og billigt. Helt som det skal være.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.