Ticketmaster Danmark

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde købt 4 billetter til en…

Jeg havde købt 4 billetter til en koncert som vi grundet sygdom måtte sælge
Det gjorde jeg naturligvis via appen, så jeg var sikker på at få mine penge. Billetter blev solgt samme dag de blev sat til salg, nemlig den 8/9, 2610kr ca.
jeg har efter en måned rykket for pengene men får bare et ubrugeligt svar. “ sagen “ lå et andet sted, undskyld hvilken sag? Giv mig mine penge tilbage
Du hører noget tirsdag eller onsdag næste uge. Da det så blev fredag igen, skrev jeg, og der var stadig et flabet svar. Der var ikke svar endnu
Så fik jeg en uge efter en mail, hvor jeg skulle uploade dokumentation på at jeg var mig, adresse, billed dok mm? Det gjorde jeg, dog under protest
Ugen efter får jeg en rykker, og påmindelse
Suk
Jeg går igen ind for at uploade, men de dok jeg sendte sidste uge, ligger der, og jeg kan hverken uploade mere, eller sende
Jeg ringer op kl 10.03, bestiller Call back men hører intet
Nu en uge efter, forsøger jeg igen Call back
Jeg har i min sidste mail truet med “ Kontant” eller Ekstra Bladet. Jeg tror simpelthen ikke at jeg får mine penge
Men så kontakter jeg en advokat
Jeg er rasende 😡

8 september 2025

Elendig service

Ticketmaster er det værste firma jeg nogensinde har handlet med. De laver en fejl og overfører pengene til en forkert konto, derefter fraskriver de sig hele ansvaret og vil ikke hjælpe. Deres ventetid er uacceptabel (ventetid 55 min. pr gang) samt deres kundemedarbejdere er mega arrogante. De fortjener ingen gang 1 stjerne. Vi har ingen gang fået vores penge endnu, mon vi nogensinde får dem ?!

22 juli 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Da min kone fyldte 50 år fik hun et …

Da min kone fyldte 50 år fik hun et gavekort på 1000 kr til Ticketmaster, men da vi ville benytte gavekortet var det ikke længer gyldigt.
Vi havde misforstået gyldighedsperioden idet der stod : Gyldigt i 12 måneder fra 17/03/16.
Det havde vi tolket som 2017/03/16 men det skulle åbenbart tolkes som 07/03/2016.
Jeg kontaktet Ticketmaster for at høre om det ikke var muligt finde en løsning på problemet, men blev blankt afvist.
Jeg finder det meget besynderligt, at man ikke kan udvise mere konduite i en sag, hvor man med lige så stor rimelighed kan påstå, at vi har ret i vores påstand om at det kan tolkes som gyldigt i 12 mdr. fra 2017/03/16 og trist over at man åbentbart er nødt til at køre sin forretning så stramt at man ikke kan udvise en lille smule service og forståelse.
Så 1 stjerne for total mangel på respekt for sine kunder

11 september 2017

Uskyldigt havnet mellem TM og Roskildefestival

For over 1 1/2 måned sendte vi en mail til jer om det hændelsesforløb som min søn var udsat for, da han skulle til Roskildefestival. Han blev nødt til at købe en ekstra billet, da I/Roskildefestival allerede havde udleveret et armbånd på hans stregkode - på hans original i slæbte billet - til en anden gæst. Han blev sendt til politiet i Roskilde midt om natten (10 km på gåben), hvor efter han skulle købe en ny billet for at komme ind. Vi mangler stadig at få svar fra jer, samt atfå beløbet refunderet.
Hvor længe skal vi være kastebold mellem jer?
VH Lisbeth

3 september 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.