Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte et læder armbånd til gave, som desværre var for stort. Virksomheden byttede, hurtigt og super nemt. De får mine varmeste anbefalinger. Tak til Bestman.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelser fortjener at blive nævnt. Uden at jeg blive tvunget til en anmeldelse. Er dette fordi jeg fik en rigtig god oplevelse. Vi havde købt en halskæde til vores søn i julegave. Hvor låsen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg redigerer lige min besked her. jeg havde bestilt et armbånd og en ring herfra, jeg fik så den forkerte ring, hvilket var super træls, jeg prøvede og ringe ind til dem, men de havde lukket, næs... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik för modeaccessoarer

Skrivet av företaget

Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god kundeservice, hurtig returnering og ombytning. Kan varmt anbefale at købe varer her.
Mvh Lisbeth

28 december 2020

Hej Lisbeth,
Sikke en skøn besked at starte dagen med. Tusind tak for den flotte anmeldelse, de fine stjerner og anbefaling 😊
Ønsker dig en rigtig god dag og et godt nytår ⭐😊

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice, hurtig levering, nem returnering! Kan kun anbefales👍🏻👍🏻👍🏻

25 december 2020

Hej Belinda,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner ⭐😊
Det var en skøn besked at få.
Vi ønsker dig et godt og lykkebringende nytår.
Bedste hilsner fra hele Bestman teamet 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
God service ved ombytning af, ikke sidste gang vi for leveret fra jer.

19 december 2020

Hej Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine stjerner, dem værdsætter vi 😊⭐
Vi ser frem til dit næste besøg på shoppen.
Ønsker dig en skøn dag og glædelig jul 🎄😊

Absolut perfekt

Absolut perfekt! Kom allerede dagen efter bestilling, var pakket godt og fint ind - bestiller helt sikkert her fra igen!

17 december 2020

Hej Mathilde,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner ⭐ Dem værdsætter vi virkelig.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😊
Ønsker dig en dejlig dag og en glædelig jul.

Vildt hurtigt levering

Varen er som beskrevet hos BestMan, bestilte mine vare fredag 15,27 de blev leveret lørdag 13.17 så kan man vist ikke forlange mere af BestMan og deres pakkekurere (Postnord)

12 december 2020

Svar från BestMan.dk

Hej Peter, tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine stjerner 😊⭐
Dejligt at høre at din pakke kom frem så hurtigt 😊

Fint udvalg

Fint udvalg, gode priser og hurtig levering

6 december 2020

Hej Julie,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner 😊 Dem værdsætter vi virkelig.
Ønsker dig en skøn dag.

Besøg hos Bestman,Kalundborg

Besøgte deres butik her I Kalundborg,anede faktisk de ikke havde en butik,Ledte efter en ny pung og fandt lige den jeg skulle bruge,Udvalget af varer er enormt og servicen er helt suveræn,jeg skal derind igen,keep up the good work,og lige en sidste ting:Ekstra mange stjerner for den gode oplevelse⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

26 november 2020

Hej Claus,
Tak for et hyggeligt besøg og tusind tak for den flotte anmeldelse 😀 Det værdsætter vi virkelig.
Vi glæder os til at se dig igen.
Rigtig skøn dag til dig.

Lynhurtig service og levering

Lynhurtig service og levering. Ses en anden gang! :-)

13 november 2020

Hej Peder,
Tusinde tak for din anmeldelse og de flotte stjerner, dem værdsætter vi virkelig 😃
Vi glæder os til at se dig igen 😊
Ønsker dig en dejlig dag,

100% kanon service

Har kun positivt om jer, har fået et armbånd af min kæreste som desværre gik i stykker. Kontaktede jer Onsdag og fik et nyt Torsdag samt returmærke til det gamle armbånd. Tak for en fantastisk oplevelse vil helt klart anbefale jer i mit netværk👍

12 november 2020

Hej Jesper,
Tusinde tak for din anmeldelse og de flotte stjerner 😃
Dejligt du tog kontakt og vi fik løst det sammen.
Ønsker dig en skøn weekend 😊

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice!
Jeg har desværre været så uheldig, at den ene strop på min rygsæk er gået op i syningen. Efter at have sendt billeder og kvittering på en e-mail, får jeg svar lynhurtigt efter med en undskyldning og tilbuddet om at få tilsendt en helt ny rygsæk. Det er sgu i orden - mega god stil :-)

22 oktober 2020

Hej Chris,
Tusind tak for de flotte stjerner og fine anmeldelse :-)
Vi er glade for at det løste sig og håber du bliver glad for din nye rygsæk.
Ønsker dig en skøn weekend.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Konge kundeservice og hurtig leverance

Bestilte en Secrid kortholder. Den første jeg bestilte var en smugle flosset, jeg skriver til dem, de sender en ny med retur brev i, lige efter den er sendt skriver jeg og spørger om de kan sende en sort i stedet, jeg sender den første og anden kortholder retur og får min nye i posten i dag. Alt dette har taget maks 5 dage, kundeservice ringede og sagde at den var sendt. Alt i alt en hurtig, rar og ekstremt professionel oplevelse 👌👌

17 oktober 2020

Hej Jakob,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine stjerner :-) Det sætter vi stor pris på.
Dejligt at det hele lykkedes som ønsket. Håber du bliver glad for din nye Secrid kortholder :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været forbi deres butik

Har været forbi deres butik, et par gange og har altid fået rigtig god service. Jeg har købt mange gaver hos dem, hvor folk er blevet rigtig glade, da det er ret fede og speciale ting de har ;)

7 oktober 2020

Hej Majbritt,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner :-)
Dejligt at de er blevet glade for deres gaver - håber du kommer forbi vores butik igen.
Skøn dag til dig :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prøvede ny armbåndet. Og er nu i stykker

Havde købt et armenbånd på Bestman
Og dagen efter, fandt Jeg desværre ud af at armenbådet var i stykker mellem lås og læder.

Kontakte så firmaet Via mail og fik en virkelig god oplevelse fra firmaet. De har både sendt nyt armenbånd På der regning og givet pengene retur for det der var i stykker

Rigtig god service og oplevelse fra firmaet

4 oktober 2020

Hej Patrick,
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Vi er glade for at du tog kontakt til os og vi fik det løst sammen.
Ønsker dig en dejlig dag,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Havde bestilt armbånd i god tid, men det kom ikke frem. Kontaktede BestMan torsdag som jeg skulle bruge det lørdag. De fulgte op med det samme og informerede mig om status undervejs. Det viste sig at pakken lå i kiosken der ikke havde fået den registreret. Senere samme torsdag kunne vi hente pakken og en glad 18 årig mand kunne modtage sin gave om lørdagen. Tusinde tak for fint armbånd og super service.

21 september 2020

Svar från BestMan.dk

Hej Ulla, Tusinde tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner :-)
Det sætter vi virkelig pris på. Dejligt at det hele løste sig :-)

Super Hurtig...

Bestilte nogle varer fredag kl. 14:55 og fik track and trace kl. 15:10, og pakken ligger klar lørdag på posthuset til afhentning..

19 september 2020

Hej Peter,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse :-) Det betyder meget for os. TAK.
Super godt at pakken allerede kom frem lørdag. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte ring, halskæde og armbånd. Da det kom var låsen defekt på armbåndet og kæden var slet ikke det min søn havde ønsket sig. Jeg ringede så til Best man for at høre, hvordan jeg skulle forholde mig. 2 min senere fik jeg en fin mail med en returlabel og grundig instruks. Dagen efter jeg havde returneret tingene, fik jeg pengene retur for kæden og et nyt armbånd er på vej. Super service, handler bestemt her igen 😃

17 september 2020

Hej Betina,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de fine stjerner :-)
Vi beklager meget fejlen på det første armbånd, men er glad for at vi kunne løse det sammen :-)
Glæder os til du kommer forbi vores side igen.
God dag :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået den mest sublime service hos bestman!

Jeg skrev til Bestman, da jeg havde spørgsmål vedrørende én af deres rygtasker; om min computer kunne passe ned i deres model. Der gik ikke mere end en times tid, før jeg fik svar! Ikke nok med det, så havde de omhyggeligt målt op, og sendt billeder med der illustreret, at computeren kunne være der!
Da jeg kort tid efter besluttede mig for at købe den, gik der ikke mere end et døgn før den var leveret! Dertil skal siges, at kvaliteten er fortrinlig og designet i særklasse - den er allerede taget i brug! Mine største anbefalinger til Bestman!

2 september 2020

Hej Sinne,
Vi er så taknemlige for at du har givet os denne flotte anmeldelse og et lækkert stjerneboost, tusinde tak :-)
Dejligt at høre du er glad for det hele og især at tasken er som forventet.
Dejlig dag til dig :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.