Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte et læder armbånd til gave, som desværre var for stort. Virksomheden byttede, hurtigt og super nemt. De får mine varmeste anbefalinger. Tak til Bestman.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelser fortjener at blive nævnt. Uden at jeg blive tvunget til en anmeldelse. Er dette fordi jeg fik en rigtig god oplevelse. Vi havde købt en halskæde til vores søn i julegave. Hvor låsen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har oplevet virkelig god service fra Bestman. Havde købt Hugo Boss herre armbånd, hvor låsen ikke var effektiv efter 6 mdr. Fik byttet det til et nyt, men samme armbånd, og det samme skete. Klagede ig... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg redigerer lige min besked her. jeg havde bestilt et armbånd og en ring herfra, jeg fik så den forkerte ring, hvilket var super træls, jeg prøvede og ringe ind til dem, men de havde lukket, næs... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik för modeaccessoarer

Skrivet av företaget

Bestman.dk er blandt Danmarks største online forhandlere af herre smykker og accessories - Besøg os enten online eller i vores fysiske butik der er beliggende i Kalundborg. Alle varer der er på lager online er også på lager i vores fysiske butik. Vi sender ordre alle hverdage og har du bestilt inden kl. 15:00 så sender vi din bestilling samme dag. -E-mærket -Gratis fragt til pakkeshop over 399,-. -90 dages bytte & retur.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde den BEDSTE oplevelse af…

Jeg havde den BEDSTE oplevelse af service, levering og kvalitet, da jeg skulle købe 3 armbånd til konfirmations gaver tilbage i maj måned.
Der var absolut ingen problemer med ombytning, og de sendte sågar en ekstra str. med, for en sikkerheds skyld, som jeg så kunne sende retur (returlabel) sammen med de armbånd jeg først fik bestilt i forkert str.
Jeg kan 100% anbefale BestMan til alle og jeg vender helt sikkert selv tilbage som kunde.

22 augusti 2018

Ekstremt høj service

Ekstremt høj service - bedste online butik jeg har benyttet til dato.

Hjalp mig med bælte, størrelsen var en udfordring men det løste Casper fra BestMan helt ekstremt godt.

Du kan roligt købe her, de går langt for at gøre dig tilfreds

Jens

18 juli 2018

Super god service bestman.dk har

Super god service bestman.dk har
jeg bestilte en kortholder i onsdags før kl 16
og får en mail på at den er blevet sendt til min adresse
så om fredagen kontakter jeg bestman.dk telefonisk
for at høre hvor min kortholder befinder sig for har ikke fået den endnu
men han tilbyder at sende en ny med track nr så man kan følge forsendelsen og den skulle jeg modtage i dag lørdag
jeg går ind i min postnord app og der kan jeg se den er på vej til pakkeboksen det var lørdag morgen jeg så det men jeg har ikke modtaget den endnu kl 18,30 lørdag aften
men jeg valgte at ringe til postnord for at høre hvor min pakke er henne
der kunne jeg høre han sagde øhhhhhhhhhhh det er et godt spørgsmål
det kunne han ikke forklare det ville han undersøg hurtigst muligt altså først på mandag så kommer mit spørgsmål hvad skal vi bruge postnord til når de kan smide to kortholder væk på 4 dage hvorfor skal postnord ødelægge de forskellige net butikker gode service de tilbyder når det er postnords skyld i dette her jeg er ikke sur på bestman.dk det er på postnord der skal tages væk fra landkortet så vi kan få flere ind på marked der kan finde ud at levere feks gls og dao365 og bring de er super gode få postnord ud og få de andre ind bestman.dk er gode
mvh Michael

14 juli 2018

Sublim service

Sjældent har jeg oplevet så god service

Lidt af det man kan forvente:
- Hurtigt svar vedrørende spørgsmål til varer.
- Hurtig levering (Har bestilt 3 gange, 2 gange med levering dagen efter bestilling, 1 gang med levering 2 dage efter bestilling).
- Stort udvalg i accessories.
- God kvalitet.
- Flot indpakning, som kan bruges til opbevaring efterfølgende.
- Venlig og imødekommende personlighed bag forretningen, der gør det en fornøjelse at være kunde.
- Fri fragt.

Uden tvivl min nuværende, og fremtidige accessory-dealer

29 maj 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en pakke søndag og får en mail dagen efter om at min pakke er på vej. Desværre har jeg selv angivet forkeret leveringsadresse, så pakken ender retur hos BestMan. Jeg får herefter en mail fra dem om, at adressen er forkert og at de gerne vil sende pakken til den rigtige adresse. Så den rigtige adresse er nu oplyst og min pakke er på vej. Super service og bliver ikke sidste gang jeg bestiller herfra!

19 april 2018

god og hurtig kundeservice

god og hurtig kundeservice jeg sendte min pakke retur får at bytte størrelser.
jeg modtog min pakke med rigtige størrelser dagen efter jeg fik en mail om min pakke var modtaget

15 februari 2018

Alt var bare perfekt

Alt var bare perfekt, lige fra bestilling til aflevering.
God kvalitet til rimelige priser.
Jeg anbefaler stærkt shopping på BestMan.dk

19 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super betjening og hurtig levering

Min søn har ønsket sig ringe fra BestMan, da han synes, at de har et super udvalg. Første ordre på 3 ringe måtte retur og ombyttes, da ringene ikke passede. Af de 3 nye ringe, skulle én retur - men trods bøvl fra vores side, var der kun høflig, hurtig og super professionel betjening fra start til slut - og ikke mindst lynhurtig levering. Jeg kan kun give BestMan min allerbedste anbefaling 👍👍👍👍👍

7 december 2017

Fantastisk service og kvalitet

Jeg har handlet hos Bestman.dk mange gange efterhånden. Service og kvalitet af varer er altid helt i top. Jeg har ikke oplevet netbutikker med samme service. Kvaliteten af de varer jeg har købt har været bedre end jeg har fundet i butikker.
Kun positive oplevelser herfra.

9 november 2017

100% i orden <3

Jeg bestilte om eftermiddagen og næste formiddag lå min bestilling klar til afhenting hos mit lokale Post Nord udleveringssted.
Det er eddermame klasse!

29 juli 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.