Bergerkrysset Omdömen 1

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstremt Useriøs forhandler Ford Mysen

Kjøpte en Ford transit connect 2021 av Frod Bergerkrysset auto mysen as I August 2025. Da de virket som en ufattelig seriøs forhandler så kjøpte vi bilen delvis usett og skulle hente den førstkommende lørdag etter, da vi kom frem ble vi møtt av en hyggelig kar som var der på salgs avdelingen vi så over bilen å fant ut at alle ruter hadde ødelagt soting i varerom noe som ikke var informert om, samt hadde denne en km stand på 166000 km ca så vi forespurte regreim og vannpumpe og ble forsikret på at det ikke skulle byttes før 240000km å eller 10 år. Kort fortalt kom vi hjem til der vi bor å fikk beskjed om av lokal ford forhandler at reg reim skulle byttes på 180000km å eller 6/10 år. Så dette var litt rart da de fremlegger salg av ford i 60 år hos ford bergerkrysset.! Men vi tok kontakt de ordnet opp unntatt at vi måtte bruke 2 dager vekk fra jobb får og levere og hente bilen. Men ikke nok med dette motor lampen kom lysende på når vi kjørte den hjem på dag en, så dette var starten på et mareritt som den dag i dag vi ikke vet om har tatt slutt enda bilen har siden kjøpet i august vært i ubrukelig tilstand pga motorlampe og det er nå gått 45/60 dager på verksted. Takket være nybilgaranti har ikke dette kostet noe enda men det har kostet tid penger og leiebil i en og en halv mnde. Jeg prøvde å komme i kontakt med selger flere ganger pr mail han kom med åpenbaring på at bilen kunne leveres tilbake, å det er i seg greit nok det men jeg visste ikke da at jeg hadde tatt over en bil som var tilnærmet et vrak i tilstand så jeg hadde påkostet den dekk felger rubbing polering soting og 1000metere for kr 35000-. Da dette ikke var aktuelt for de og ta med i retur ender jeg opp med å ikke kunne levere bilen tilbake da. Å da jeg mener bilen er verd minst 30000kr mindre pga alle feil mangler og høy km stand gir de blanke å slutter å svare meg pr epost. Samt har girkassen en alvorlig rykking og oppheng og ting ford ikke vill dekke uten å ha prøvd å flushet girkasse men dette vill de heller ikke dekke så derfor er mitt syn på disse menneskene med all tålmodighet jeg og min fru har hatt. At dette er noe av de mest useriøse folkene jeg har opplevd ved bilsalg noengang styr unna bruktbiler der hvertfall,det har vært et sant mareritt å ha med disse folkene og gjøre å de gir totalt blanke når bilen er levert ut det er min følelse av dette kjøpet.!

23 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.