Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Intet mindre end exceptionelt. Fuldstændig sublim kundeservice fra start til slut 🙌 Havde kontaktet B Entertained for at booke noget Stand up i forbindelse med årets firmajulefrokost. Hold nu K#@t i... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Formidabel kundeservice, havde problemer en lørdag aften og fik svar indenfor 10 minutter. Alt blev ordnet og fik styr på mine billetter. Dette er min første trustpilot anmeldelse og må sige det er... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

B Entertained har været en fast leverandør af Stand-up i Huset No7 siden 2017. Som facilitator har det været spændende at være med på rejsen for flere at de Stand-up komikker der nu fylder de store... Se mer

Företagsinformation

1. Företag för evenemangshantering

Skrivet av företaget

Vi er et bookingfirma, som repræsenterer kunstnere fra hele underholdningsbranchen, hovedsagligt inden for stand-up og impro-comedy. Hos B Entertained kan vi tilbyde kompetent underholdning til jeres næste arrangement.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super godt leveret show, Thybo

Super godt leveret show af Thybo - Søren Ladefoged! :-)
Aldrig har vi mødt en thybo, som er så glad for, at snakke og så endda om sit eget liv ;-)
Du overraskede positivt... Du går lige til grænsen, men på en sjov måde, så det ikke bliver for meget.
Vi har fået mange tilkendegivelser på, at du var et super godt indslag til aftenen.

6 december 2025

Megrt højt serviceniveau

Jeg har oplevet et virkelig højt serviceniveau fra B Entertained. Jeg bestilte noget merch, som blev sendt hurtigt. Alligevel modtog jeg aldrig pakken, på trods af at forsendelsesfirmaet påstod at den var leveret. Produktet skulle gives til en konfirmation få dage senere, så panikken var stor. Derfor skrev jeg til Martin, som straks sendte en ny, uden merberegning. Den ankom indenfor to dage og konfirmanden blev meget glad ☆☆☆☆☆

29 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger, har booket en del kunstnere før, også igennem andre, men aldrig har jeg fået så hurtig respons og forslag til god underholdning samt hurtig opfølgning. Martin har styr på det og du er i trygge hænder.. en rigtig god oplevelse.

11 april 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Showet med Niels

Showet med Niels var alle enige om, at det var en helt uforglemmelig oplevelse! Showet var fyldt med latter, sjov og fantastisk underholdning

29 september 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Køb ikke merchandise!

Opdatering: Efter en god korrespondance med Martin, som hurtigt har taget fat i firmaet, som skulle sende hatten. Har jeg fået tilsendt en ny hat, som er kommet frem her en uge senere 😊
Tak for hurtig og god service efter en hård opstart Martin.

Har bestilt en kasket. 3. Oktober. Efter 14 dage spørger jeg hvornår den kommer, fordi der står ved afsendelse at den skulle komme mellem 7. Og 8. Oktober. (Pengene er selvfølgelig trukket 3. Oktober) - får svar at der er meget lang leveringstid. Okay, jeg venter. - nu havde jeg faktisk glemt alt om hatten og ved en tilfældighed læste jeg en note på min telefon om at huske den kasket. Jeg ved godt der står lang leveringstid på jeres hjemmeside, men I må da vide hvor lang man skal regne med?
Lang leveringstid for mig er 2-3 uger - nu er der gået 1,5 måned. Taler vi om et halvt år eller? Hvor skal den lige sendes fra?

I burde skrive hvor lang leveringstid folk skal regne med, ikke bare at der er lang leveringstid!

3 oktober 2024

Hej Mia

Jeg er selvfølgelig frygteligt ked af at det ikke er kommet frem endnu, vi har bestilt din ordre. Jeg skriver med det samme til leverandøren og spørger hvor den er henne. Håber vi kan få det løst asap.

Pdf faktura

Rettelse. Jeg fik et link til en pdf faktura, og var irriteret over ikke at modtage en rigtig elektronisk faktura. Men det viste sig, at være min kollega, der have oplyst forkerte oplysninger til B Entertained. Beklager den dårlige anmeldelse, som nu er rettet til en god i stedet.

10 oktober 2024

Hej Anette

Jeg er meget ærgerlig over denne anmeldelse da jeg spurgte René, hvordan I gerne ville afregnes. Dertil svarede han, at den skulle sendes til din e-mail.
Vi kan godt sende til EAN, men jeg har gjort det I bad om 🙁

venlige hilsner
Martin
B Entertained

Helt igennem sjov aften

Ca. 4 dage før vores arrangement, har jeg kontakt med Martin fra B Entertained, fordi jeg fik den gode ide at vi skulle have en komiker ud til vores fest.
Martin anbefaler en, og får lynhurtigt arrangeret det hele.
Benjamin kom ud til vores fest og gav et helt igennem fantastisk show, og ALLE til stede (i alderen 22-70) var helt flade af grin. Kæmpe succes - vi bruger dem helt bestemt igen!

3 april 2024

Svar från B Entertained

tusinde tak for den dejlige anmeldelse!
Venlige hilsner
Martin

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.